تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
45. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلژیک

36 80.00%
  • الجزایر

6 13.33%
  • روسیه

36 80.00%
  • کره جنوبی

10 22.22%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: گروه H | بحث و تبادل نظر | بلژیک - الجزایر - روسیه - کره جنوبی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دم این الجزایر گرم . تنها تیم افریقایی که از شیوه بازیش خوشم اومد . حقش بود به جای روسیه بره بالا .
    شیوه بازی الجزایر؟
    حقش بود؟

خیلی منفورانه رفت بالا

امشب تا تونستند وقت کشی کردند
    هر چی تونستند خودشونو رو زمین ولو کردند (یعن اون صحنه ای که دروازبان انداخته بود خودشو بعد بازیکن روسیه اومد دستشو بگیره و دستشو پس زد و مدافع الجزایر اومد خودشو با بازیکن روسیه درگیر کرد و اونوقت چاقو دروازبان دسته پیدا کرد و بلند شد دیگه آخرش بود)
    اون صحنه اخر هم بازیکنشو توپو برد گوشه زمین روسیه سمت کرنر تا تو تونست نگه داشت تا وقت بکشه

اونوقت شما به همچین بازی کثیفی میگی سبک خوب و تیم مستحق صعود و تنها تیم آفریقایی شایسته؟!؟!؟!؟!؟!؟!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شیوه بازی الجزایر؟
    حقش بود؟

خیلی منفورانه رفت بالا

امشب تا تونستند وقت کشی کردند
    هر چی تونستند خودشونو رو زمین ولو کردند (یعن اون صحنه ای که دروازبان انداخته بود خودشو بعد بازیکن روسیه اومد دستشو بگیره و دستشو پس زد و مدافع الجزایر اومد خودشو با بازیکن روسیه درگیر کرد و اونوقت چاقو دروازبان دسته پیدا کرد و بلند شد دیگه آخرش بود)
    اون صحنه اخر هم بازیکنشو توپو برد گوشه زمین روسیه سمت کرنر تا تو تونست نگه داشت تا وقت بکشه

اونوقت شما به همچین بازی کثیفی میگی سبک خوب و تیم مستحق صعود و تنها تیم آفریقایی شایسته؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    شما که کلا با تیمهای افریقایی مشکل داری . چند باری هم حرف های نژاد پرستی علیه نیجریه ای ها میزدی و قبل از بازی ها حتی دوست داشتی به شدت هر چه تمام تر حذف بشن فقط به خاطر اینکه افریقایی بودن و زیادی امیدوار بودن به خودشون .
    Last edited by Gregar; 27-06-2014 at 12:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاپلو فک کنم سرجمع اندازه نصف بیشتر مربی های جام دستمزد می گیره ولی روسیه با 2 امتیاز حذف شد
    اونوقت میگل هررا ارزون ترین مربی جام مکزیک رو با 7 امتیاز برد دور بعد و با برزیل میزبان مساوی کرد

4. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

کاپلو فک کنم سرجمع اندازه نصف بیشتر مربی های جام دستمزد می گیره ولی روسیه با 2 امتیاز حذف شد
    اونوقت میگل هررا ارزون ترین مربی جام مکزیک رو با 7 امتیاز برد دور بعد و با برزیل میزبان مساوی کرد
    تایید میشه.
    واقعا از زمانی که مربی انگلیس شد انصافا چیکار کرد برای این تیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما که کلا با تیمهای افریقایی مشکل داری . چند باری هم حرف های نژاد پرستی علیه نیجریه ای ها میزدی و قبل از بازی ها حتی دوست داشتی به شدت هر چه تمام تر حذف بشن فقط به خاطر اینکه زیادی امیدوار بودن به خودشون .
    نه اصلا بحث نژاد پرستی نیست
    یک تیم اروپایی هم اگر مثل نیجریه غرور کاذب داشت یا مثل الجزایر وقت کشی و ضد فوتبال و یا مثل کامرون وحشی گری میکرد من از اون تیم هم متنفر میشدم (بازی با کرواسی ؛ بازیکن کامرون بطور وحشیانه ای از سر تا کمر بازیکن کرواسی رو با مشت له کرد و از داور هم کارت قرمز گرفت ، یک بازیکن دیگشون هم زمانیکه بازیکن کرواسی داشت اوت پرتاب میکرد رفت با دو دستاش به سینه اون بازیکن کوبید و انداختش!!! ) ایران هم بازی دوستانه ای با آنگولا داشت و توی اون بازی هم بازیکنای آنگولا حرکات مشابه کامرونی ها رو انجام میدادند....
    نیجریه هم که در کمال ناشایستگی به دور بعد رفت ، صعودی که در وهله اول حق بوسنی و در وهله دوم حق ایران بود نه نیجریه ! اما نیجریه ای که مستحق چهارمی با 0 امتیاز بود متاسفانه رفت بالا... امیدوارم فرانسه بزنه داغونش کنه ... مفتضحانه ترین شکست تاریخشونو بهشون تحمیل کنه...
    اما من تا بحال در مورد ساحل عاج و غنا حرفی نزدم ... البته چیزی ندیدم ازشون ...
    با این کارا جهان سومی بودن خودشونو بطور کامل نشون دادند.... من خیلی خوشحالم که بچه های ما از این برنامه ها نداشتند خدا رو شکر... مشخصه که از آفریقایی ها خیلی سطح فرهنگیمون بالاتر ه خدارو شکر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

الجزایر خیلی خوب بازی کرد و روسیه هم. کلا بازی جذابی بود و هر دو تیم زحمت کشیدن و قشنگ بازی کردن ولی الجزایر 10 دقیقه ی آخر رو واقعا ضد فوتبال بازی کرد. تماشاچیاش که لیزر انداختن تو چشم دروازه بان روسیه و تو همون صحنه هم بود که گل زدن. بازیکنانش هم با تمارض وقت کشی می کردن. نیمکتش هم که دیگه آخرش بود. توپ که اوت می شد و بازیکن روس می خواست پرتاب کنه توپو پرت می کردن اونور که چندثانیه وقت تلف بشه. مخصوصا یه صحنه واقعا زشت بود که بازیکن روسیه اومد اوت بندازه و بازیکن ذخیره ی الجزایر کوبید زیر توپ و شوتش کرد اونور و سر همین کارش هم از داور کارت زرد گرفت.

8. این کاربر از Mahziar-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ضمنا در مورد الجزایر سزاوار گرفتن 3 امتیاز از کره بود و اون بازی تیم برتر بودند من اینو انکار نمیکنم ... منم یادم نمیاد که اون بازی به این شیوه دیشب نتیجه رو از آن خودش کنه... بلکه خیلی عالی بود و بخصوص نیمه اول که مقتدرانه 3.0 تموم کردند نتیجه رو و به رختکن رفتند...

اما بازی دیشب به معنای واقعی کلمه افتضاح و حال به هم زن بودند و صعودی که حق روسیه بود رو ازش ربودند...
    از همه بازیکناشون متنفر شدم و بخصوص رییس آدریان امبولی و اسلام سلیمانی

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یکی میتونه به من بگه چه طور همچین گروه اسونی میتونه تو جام باشه؟
    کدوم یکی از این تیم ها جز ده تیم برتر دنیا بودن؟ که تو سید یک باشن؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاپلو گرون ترین سرمربی جام بود؟

عملکرد عالی کاپلو در فوتبال باشگاهی اصلن قابل مقایسه با تیم ملی نیست

با انگلیس و روسیه خیلی بد نتیجه گرفت تو جام جهانی
    خیلی هم بدشانسه دروازه بان روسیه خیلی ضعیف بود رو گلهای بازی با کره جنوبی - الجزایر مقصر اصلی بود

الجزایر هم جواب این ضد فوتبالش در بازی دیشب در بازیش جلوی آلمان میگیره بدجور از جام حذف میشه

12. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یکی میتونه به من بگه چه طور همچین گروه اسونی میتونه تو جام باشه؟
    کدوم یکی از این تیم ها جز ده تیم برتر دنیا بودن؟ که تو سید یک باشن؟
    بلژیک سید یک بود ولی اصلا خوب بازی نکرده تا الان، تو مقدماتی خیلی خوب بازی میکردن ولی تو جام جهانی خیلی صعیف بودن و من که تیم اصلیم تو این تورنمنت، بلژیک بود رو خیلی ناامید کردن و بعید میدونم از پس آمریکا هم بر بیان و حذف میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •