تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 134

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله یک چهارم نهایی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

+ تغییر مربی در رئال مادرید
    البته این قیاس تا حدودی مع الفارغ هم هستش اگه بخوایم بگیم اگه دورتموند بازیکناش نبودن رئال هم نبوده
    بازیکنا جانشین رئال ماشالله بزنم به تخته همه میلیونی و در سطح جهانی هستن ولی دورتموند متاسفانه اصلا نیمکت خوبی نداره و ثمرش رو هم دیشب دید که چه بلایی سرش اومد.
    دیشب حق رئال بود ببره چون خیلی برتر از دورتموند بود و گمون نمیکنم بازی برگشت هم تفاوتی بکنه چون بودن یه لواندوفسکی به تنهایی نمیتونه چیزی رو عوض بکنه

2. 8 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بازیکنا جانشین رئال ماشالله بزنم به تخته همه میلیونی و در سطح جهانی هستن ولی دورتموند متاسفانه اصلا نیمکت خوبی نداره و ثمرش رو هم دیشب دید که چه بلایی سرش اومد.
    دیشب حق رئال بود ببره چون خیلی برتر از دورتموند بود و گمون نمیکنم بازی برگشت هم تفاوتی بکنه چون بودن یه لواندوفسکی به تنهایی نمیتونه چیزی رو عوض بکنه

این نکته رو هم اضافه کن که ما با این نکبتی که بودیم یه پنالتی برامون نگرفتن و چندتا موقعیت خوب برای گلزنی داشتم که گل نکردیم!
    منکر خوبی های رئال وبرتری اون نیستم اما نتیجه اصلا برای ما عادلانه نبود.
    اگه قراربرود بابازیم حداقل باید با اختلاف یک یا نهایتا دو گل میباختیم نه سه گل!!!
    رئال هرچقدر توی حمله کردن خوبه اما توی فاز دفاعی هیچی برای گفتن نداره.
    در مورد بازی برگشت هم احتمال برد دورتموند بیشتر از رئال هستش به نظرم اما احتمال صعودمون خیلی ضعیف و ناچیز هست.
    Last edited by yuseph; 03-04-2014 at 13:10.

4. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این نکته رو هم اضافه کن که ما با این نکبتی که بودیم یه پنالتی برامون نگرفتن و چندتا موقعیت خوب برای گلزنی داشتم که گل نکردیم!
    کدوم صحنه رو میگید باید پنالتی میبود؟
    و اینکه اگه قرار بود همه صحنه ها گل بشن رئال 7-8 تا گل زده بود......
    به نظر من نتیجه کاملا عادلانه بود..... تیم برتر رئال بود با اقتدارم برد.

6. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این رو هم در نظر بگیرید اگه آمادگی وایدنفلر نبود بیشتر از سه تا هم خورده بودید. دورتموند رو حرکات رویس خوب کار می کرد ولی میشه گفت تنها بود رویس. این تلاش برای گرفتن پنالتی هم در نوع خودش جالب بود...یه پنج شش باری اتفاق افتاد.

8. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

البته این قیاس تا حدودی مع الفارغ هم هستش اگه بخوایم بگیم اگه دورتموند بازیکناش نبودن رئال هم نبوده
    کاملا درسته، اما نکته کار درقسمت بولد شده هست، "اگه بگیم"
    عکس از این جهت قابل توجه هست که دو تیم به دلائل مختلف، مثل خرید {ابومیانگ، میکی، سوکراتیس، بیل، ایسکو، کارواخال...}
    و فروش بازیکنان {گوتزه، اوزیل، هیگواین}، مصدومیت {گوندوگان، سوبوتیچ، اشملزر، خدیرا، دی ماریا...}، محرومیت {لوا} در عرض
    یک فصل چقدر تغییرات داشتند که نسبت به فصل قبل فقط 8 بازیکن از 22 بازیکن فصل قبل از ابتدا در ترکیب بودند.

به نظرم بازی دیشب همون طور که با استفاده از موقعیت ها می تونست 2-3 تموم بشه، به همون شکل می تونست 0-5 باشه.
    فرم عالی وایدنفلر با چاشنی کم دقتی مهاجمین رئال و فرم ضعیف مهاجمین دورتموند در هر دو سمت کار تعیین کننده بود.
    سال گذشته در همین مرحله لوا با تبدیل به گل کردن موقعیت های نصفه و نیمه اون نتیجه 1-4 رو برای دورتموند رقم زد، در حالی
    که اگه فقط به موقعیت های دورتموند نگاه می کردیم، زدن 4 گل بیش از اندازه بود.

10. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کدوم صحنه رو میگید باید پنالتی میبود؟
    و اینکه اگه قرار بود همه صحنه ها گل بشن رئال 7-8 تا گل زده بود......
    به نظر من نتیجه کاملا عادلانه بود..... تیم برتر رئال بود با اقتدارم برد.
    کدوم پنالتی؟
    خب در اینصورت من حتی اگه زمان رو برگردونم و شما رو در 2متری صحنه هم قرار بدم بازهم تشخیصش برای شما غیر ممکن خواهد بود دست من!
    سرمست بودن از پیروزی و حس انتقام جویی دید شما رو تا درجه 8 تار کرده بود.
    در مورد نظرتون هم کاملا محترم و البته قابل قبول.بله تیم رئال برتر بود و باید میبرد.
    اما شرایط دیشب کاملا و بی رحمانه به نفع رئال بودش و میشد نتیجه جور دیگه ای رقم بخوره.
    انشالله بازی برگشت.

این رو هم در نظر بگیرید اگه آمادگی وایدنفلر نبود بیشتر از سه تا هم خورده بودید. دورتموند رو حرکات رویس خوب کار می کرد ولی میشه گفت تنها بود رویس. این تلاش برای گرفتن پنالتی هم در نوع خودش جالب بود...یه پنج شش باری اتفاق افتاد.
    فلر یه شب معمولی رو پشت سر گذاشت.رویس هم تا دقیقه 70 رفته بود گل بچینه!
    تلاش برای گرفتن پنالتی جزءی از فوتبال نیست مگه؟
    مرسی جالب بود.

12. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کدوم پنالتی؟
    خب در اینصورت من حتی اگه زمان رو برگردونم و شما رو در 2متری صحنه هم قرار بدم بازهم تشخیصش برای شما غیر ممکن خواهد بود دست من!
    سرمست بودن از پیروزی و حس انتقام جویی دید شما رو تا درجه 8 تار کرده بود.
    اما بنده فکر میکنم الان حس کل کل شما رو فرا گرفته که متوجه نشدید من فقط سوال پرسیدم!
    صحنه ای که په په توپ رو گرفت یا صحنه ای که مربوط به ژابی آلونسو بود؟

14. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

طرفداران چلسی که اصلا اینورا پیداشون نمیشه و psg هم اونقدر اینجا طرفدار نداره که بیان یه توضیح واسه بردشون بدن حداقل طرفداران این دو تیم داشتن بازی دوم رو نگاه میکردن

ما که به صحنه های حساس و آنالیز بسنده کردیم.چلسی بد باخت و گل فوق العاده پاستوره کارشون رو سخت کرد.حالا باید نو انگلیس حداقل 2-0 ببرند.
    چلسی در اروپا در اندازه مدعی ظاهر نشده و باختهای مرحله گروهی به بازل و بازی های متوسط دیگه این امر رو کاملا تایید میکنه

دو قرعه خوب نسبت به احتمالات رویارویی با تیمهای دیگه، به این تیم شانس صعود به چهارتیم پایانی رو داده بود اما با شکست در پاریس،حالا به حذف نزدیکترند تا صعود

چلسی به دنبال تساوی بود اما باخت بدی داشت.تیمی که با یک مهاجم نصفه نیمه (شورله) بازی رو شروع کنه در مقابل psg که با سه مهاجم (ایبرا،لاوتزی،کاوانی) به میدان میاد نباید انتظار گلزنی ازش داشت.
    گل لاوتزی رو هازارد با پنالتی جواب داد اما در نیمه دوم با گل بخودی لوییز و سوپر گل پاستوره بازی 3-1 شد.گل پاستوره رو اگه ندیدید حتما برید ببینید.حرکت فوق العاده کرد.

تورس هم در نیمه دوم کار خاصی نکرد.حالا هواداران باید به حضور احتمالی اتوئو دل خوش کنن.psg هم که ایبرا رو نخواهد داشت.

تا اینجا صعود رئال قطعی شده و تا حدود زیادی psg
    در شب دوم جذابیتها بیشتر خواهد بود،بایرن شانس اول در بازی مونیخ خواهد بود و در مادرید احتمال حذف بارسا هست.

16. 8 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اما بنده فکر میکنم الان حس کل کل شما رو فرا گرفته که متوجه نشدید من فقط سوال پرسیدم!

صحنه ای که په په توپ رو گرفت یا صحنه ای که مربوط به ژابی آلونسو بود؟
    درسته من ناراحت و عصبی بودم اما اصلا نمیخواستم کل کل یا بحث بی خودی کنم.
    بحث کردن دیگه فایده ای نداره و فقط اره میبره تو مغر ما
    انشالله برگشت حالتون رو میگیریم

کلوپ:
    می توانم بگویم که دو پاس گل رئالی ها را ما به آن ها هدیه دادیم.
    ما فضای بسیاری را در اختیار آن ها قرار دادیم و نتوانستیم به آن شکل که مد نظر من بود آن ها را تحت فشار و پرس قرار دهیم. ما تا لحظه آخر و سوت پایان مسابقه توانستیم موقعیت های گلزنی زیادی خلق کنیم.
    طبیعی است که زدن یک گل می توانست به ما در بازی برگشت کمک زیادی بکند. ما اگر می تواستیم به گل برسیم، برتری 2-0 آن هم در برابر چشمان هواداران مان اتفاق دور از انتظاری نبود اما متاسفانه ما به اندازه کافی با دقت عمل نکردیم و در گلزنی ناکام ماندیم.
    من هیچ قولی راجع به دیدار برگشت نخواهم داد.
    اما چیزی که به شما می گویم این است که ما در بازی هفته آینده به دنبال ارائه فوتبالی جذاب و زیبا خواهیم بود و می خواهیم که پیروز مسابقه شویم.
    در هر صورت هر اتفاقی که بیفتد،
    ما هیچ وقت دست از تلاش و مبارزه برای صعود نخواهیم کشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by yuseph; 04-04-2014 at 10:42.

18. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

طرفداران چلسی که اصلا اینورا پیداشون نمیشه و psg هم اونقدر اینجا طرفدار نداره که بیان یه توضیح واسه بردشون بدن حداقل طرفداران این دو تیم داشتن بازی دوم رو نگاه میکردن

ما که به صحنه های حساس و آنالیز بسنده کردیم.چلسی بد باخت و گل فوق العاده پاستوره کارشون رو سخت کرد.حالا باید نو انگلیس حداقل 2-0 ببرند.
    چلسی در اروپا در اندازه مدعی ظاهر نشده و باختهای مرحله گروهی به بازل و بازی های متوسط دیگه این امر رو کاملا تایید میکنه

دو قرعه خوب نسبت به احتمالات رویارویی با تیمهای دیگه، به این تیم شانس صعود به چهارتیم پایانی رو داده بود اما با شکست در پاریس،حالا به حذف نزدیکترند تا صعود
    .
    عزیزم طرفدارای چلسی هم اینجا پیداشون میشه

در مورد بازی باید خدمتتون عرض کنم که روی اشتباهات بچه گانه مدافعان چلسی بود که پی اس جی تونست 3 گل بزنه و این تیم با وجود این همه بازیکن شاخص اینطور که قبل از بازی فکر میکردم نبود

اگر چلسی در دفاع مثل همیشه عمل میکرد هیچ وقت 3 گل از پی اس جی نمیخورد

گل اول روی پاس گل جان تری ! گل دوم گل به خودی لوییز و گل سوم در میان عدم تمرکز بازیکنان و اشتباه چک زده شد و کار تاکتیکی خاصی پشت این گلها نبود

در مورد قرعه خوب که شما میگید اینطوری هم نیست گالا هر چقدر ضعیف باشه از شالکه و لورکوزن ضعیف تر نبود بنابراین قرعه چلسی انقدر هم خوب نبوده!! همچنین بازل تیم بسیار خوب وقوی نشون داده و دیشب تونست با نتیجه 3 - 0 والنسیا را

در جام یوفا ببره پس تیم ضعیفی نیست

20. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •