تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 84

نام تاپيک: n56 یا asus n550 یا y510 lenovo

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزیز دل
    تا وقتی که N550JV هستش اصلا به خرید N56VV فکر نکنید
    اگر N56JR گیرتون اومد که چه بهتر
    اگر نه N550JV بگیر با 2 گیگ گرافیک و بدون صفحه لمسی
    البته این مدل ها همه صفحه نمایش فول اچ دی دارن
    اگر به صفحه نمایش فول نیازی نداری و گرافیک انچنانی هم واسه گیم های روز نمیخوای دیگه بالای 3 تومن نرو واسه خرید که دور ریختن پول میشه
    Y510 هست که حدود 2800 تا 2900 قیمت با رم 8 گیگیش هست(البته تو بازی ها کمی بیش از حد داغ میکنه ولی تو کار های معمولی عالیه)
    کمتر هم میتونی هزینه بکنی و Z510 بگیری با مشخصات مختلف قیمتش از 1900 تا 2500 که دیگه اخرشه متغیره
    LENOVO G510 هم هستش که صفحه نمایشش از Z510 بهتره و اون هم مدل هایی با مشخصات مختلف داره که قیمتش هم از 1400 این ورا فکر کنم تا 2100 هستش
    پس در اخر بهت میگم اگر 3.4 این ورا داری و میخوای یکی از بهترین لپ تاپ های مالتی مدیا و همه فن حریف رو داشته باشی که تا چندین سال تو کار های روزانه کم نیاره بهترین انتخابت میتونه N550JV

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز دل
    تا وقتی که N550JV هستش اصلا به خرید N56VV فکر نکنید
    اگر N56JR گیرتون اومد که چه بهتر
    اگر نه N550JV بگیر با 2 گیگ گرافیک و بدون صفحه لمسی
    البته این مدل ها همه صفحه نمایش فول اچ دی دارن
    اگر به صفحه نمایش فول نیازی نداری و گرافیک انچنانی هم واسه گیم های روز نمیخوای دیگه بالای 3 تومن نرو واسه خرید که دور ریختن پول میشه
    Y510 هست که حدود 2800 تا 2900 قیمت با رم 8 گیگیش هست(البته تو بازی ها کمی بیش از حد داغ میکنه ولی تو کار های معمولی عالیه)
    کمتر هم میتونی هزینه بکنی و Z510 بگیری با مشخصات مختلف قیمتش از 1900 تا 2500 که دیگه اخرشه متغیره
    LENOVO G510 هم هستش که صفحه نمایشش از Z510 بهتره و اون هم مدل هایی با مشخصات مختلف داره که قیمتش هم از 1400 این ورا فکر کنم تا 2100 هستش
    پس در اخر بهت میگم اگر 3.4 این ورا داری و میخوای یکی از بهترین لپ تاپ های مالتی مدیا و همه فن حریف رو داشته باشی که تا چندین سال تو کار های روزانه کم نیاره بهترین انتخابت میتونه N550JV
    نظرتون در مورد acer v3 چیه ؟ کلا برند ایسر خوب بوده ؟ با توجه به قیمتش و فول اچ دی بودن ؟ گرافیکش 710 هست و پردازنده i5 3630m . برای من که کار گیم ندارم بنظرتون گرافیکش خیلی ضعیف نیست ؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

رمش چنده؟
    قیمتش چه قدر هست حالا؟
    فکر نکنم دیگه بیش از 1500 این لپ تاپ بیارزه
    به غیر از فول اچ دی بودن به هیچ درد دیگه ای نمیخوره
    شما اگر کارتون عادیه یه اچ دی هم کاملا کارتون رو راه میندازه
    فقط به خاطر همچین گزینه ای بقیه مشخصات رو فدا نکنید
    برند ایسر هم برند قدیمی و خوبی هستش
    یادمه چندین ساله پیش ایسر خیلی رو دور بود که بازار افتاد دست توشیبا و اچ پی و سونی و دل و و الان هم که دست لنوو و ایسوس هستش
    ولی من روی این مدل مشکل دارم
    گرافیکش واقعا ضعیفه
    پردازنده هم نسل قدیمی هستش, البته روی i5 ,i7 بودنش زیاد مانور نمیدم چونکه همین i5 هم کارتون رو راه میاندازه
    یه مدل فول اچ دی نیاز داره که مابقی مشخصاتش هم کمی تا حدودی قوی باشه
    اگر روی فول بودن مانور ندی میتونی لپ تاپ های قوی(واسه کاره شما) و با کیفیت اچ دی بگیری
    اگر بتونی یه بار دقیقا بهم بگی تا چه قدر میتونی هزینه بکنی خوب میشه
    و یه چیز دیگه به نظر من(نظر شخصیه)اگر الان واجب نیست بزار بعد از عید بگیر که هم ممکنه مدل های جدید و مهم تر اینکه قیمت شاید کمتر از این هم بشه
    حالا دیگه تصمیم اخر با خودتون هستش
    ..............
    این هم بنچمارک گرافیک 710m :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Sorena_777; 18-03-2014 at 15:19.

4. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رمش چنده؟
    قیمتش چه قدر هست حالا؟
    فکر نکنم دیگه بیش از 1500 این لپ تاپ بیارزه
    به غیر از فول اچ دی بودن به هیچ درد دیگه ای نمیخوره
    شما اگر کارتون عادیه یه اچ دی هم کاملا کارتون رو راه میندازه
    فقط به خاطر همچین گزینه ای بقیه مشخصات رو فدا نکنید
    برند ایسر هم برند قدیمی و خوبی هستش
    یادمه چندین ساله پیش ایسر خیلی رو دور بود که بازار افتاد دست توشیبا و اچ پی و سونی و دل و و الان هم که دست لنوو و ایسوس هستش
    ولی من روی این مدل مشکل دارم
    گرافیکش واقعا ضعیفه
    پردازنده هم نسل قدیمی هستش, البته روی i5 ,i7 بودنش زیاد مانور نمیدم چونکه همین i5 هم کارتون رو راه میاندازه
    یه مدل فول اچ دی نیاز داره که مابقی مشخصاتش هم کمی تا حدودی قوی باشه
    اگر روی فول بودن مانور ندی میتونی لپ تاپ های قوی(واسه کاره شما) و با کیفیت اچ دی بگیری
    اگر بتونی یه بار دقیقا بهم بگی تا چه قدر میتونی هزینه بکنی خوب میشه
    و یه چیز دیگه به نظر من(نظر شخصیه)اگر الان واجب نیست بزار بعد از عید بگیر که هم ممکنه مدل های جدید و مهم تر اینکه قیمت شاید کمتر از این هم بشه
    حالا دیگه تصمیم اخر با خودتون هستش
    ..............
    این هم بنچمارک گرافیک 710m :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دمت گرم سورنا جان . واقعا ممنون که وقت می گذاری . لطف می کنی

ببین بودجه ام تا 3500 نمی خوام بیشتر بشه . ولی ترجیحم اینه که پول کمتری بدم و چیزی نگیرم که بیخود زیاد باشه و بدردم نخوره . رم اون مدل هم 6 گیگ بود . قیمتش هم 1950 .
    دست خودم باشه بین 2 تا 3 تومن می خوام هزینه کنم . ولی یهو می بینی وقتی k551 تو بازار دارند 2800 می دن خوب آدم میگه n550 با 3400 انگار بیشتر می ارزه . واسه همینه که اینقدر رنج لبتاپهایی که دارم مقایسه می کنم زیاده . احتمال زیاد بذارم واسه بعد از عید . مثلا تو اردیبهشت .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین بودجه ام تا 3500 نمی خوام بیشتر بشه . ولی ترجیحم اینه که پول کمتری بدم و چیزی نگیرم که بیخود زیاد باشه و بدردم نخوره . رم اون مدل هم 6 گیگ بود . قیمتش هم 1950 .
    دست خودم باشه بین 2 تا 3 تومن می خوام هزینه کنم . ولی یهو می بینی وقتی k551 تو بازار دارند 2800 می دن خوب آدم میگه n550 با 3400 انگار بیشتر می ارزه . واسه همینه که اینقدر رنج لبتاپهایی که دارم مقایسه می کنم زیاده . احتمال زیاد بذارم واسه بعد از عید . مثلا تو اردیبهشت .
    به نظرم ادم باید چیزی که میخره کاربرد داشته باشه n550 خیلی از امکانتی که حتماً ازش استفاده میکنید رو داره
    نه مثل بلو-ری صفحه3D و تشخیص اثر انگشت ولی امکاناتی که داره کیفیتش خوبه مثل اسپیکر صفحه کیبرد بدنه لولاها و غیره...

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خواهش عزیز دل , وظیفه هستش
    ببین دوست عزیز لپ تاپ چیزی نیست که بخوای هر سال عوضش بکنی
    کمه کم 4-5 سالی رو باید باهاش سر بکنی , البته شاید بعضی ها این قدر پول دار هستن که هر سال یا هر 2 سال یه جدید میگیرن
    ولی من حدود 10 سال یه لپ تاپ hp داشتم با گرافیک 64 و رم 128 و هارد 40 که تا همین چند وقت پیش داشتم باهاش کار میکردم و اخر سر هم انداختمش بیرون با اینکه هنوز میشد باهاش کار کرد
    به نظرم n550 قابلیت این رو داره چونکه از نظر صدا و تصویر و دیزاین که عالیه از نظر قدرت سخت افزاری هم همین طور کلا اوج لذت رو با این لپ تاپ میتونی تجربه بکنی
    فرض کن داری یکبار پول میدی که یه جنسی بخری که چند سال باهاش کار کنی ,اون وقت باید ببینی چی میتونه تامینت بکنه و تا چه قدر حاضری پول بدی
    اگر قرار تا 2800 خرج بکنی و میتونی یه 600-700 بزاری روش تو خریدش شک نکن
    ولی یه چیزی رو هم داشته باش که اگر کارت فقط در حد کارهای کاملا عادی و روزمره هستش مثل دیدن فیلم و گوش دادن به موزیک و مرورگری اینترنت و دانلود و کار با افیس و ....... با یه لپ تاپ با گرافیک اینتل که با خود cpu هستش یا حداکثر از سری 700 انویدیا از 710 تا 740 و رم 4 یاحداکثر 6 و پردازنده i3 یا حداکثر i5 و صفحه نمایش اچ دی به راحتی تا چند سال همه این کارا رو میشه باهاش انجام داد
    پس تو میتونی از سری k , x ایسوس یا g,z لنوو و v3 ,v5 ایسر و سری probook و pavilion اچ پی تا حدود 2.5 خرید خوبی داشته باشی و خیالت راحت باشه
    اصولا سخت افزار قوی واسه بازی ها و برنامه های سنگین محاسباتی و گرافیکی و این جور چیزا به کار میاد
    حالا دیگه باید فکر کنی چه کاربردی داری و چه قدر میخوای خرج بکنی
    برای صبر کردن هم بهت بگم که با این اوضاعی که من دارم میبینم دلار که پایین نمیاد که هیچ ممکنه حتی ثابت نمونه و بره بالا و یا حدکثر بیاد تا 2900 که فرق انچنانی نمیکنه
    تا 2 ماه دیگه هم چند مدل جدید میاد که از نظر قدرت گرافیکی و کیفیت صفحه نمایش اپدیت شده هستن
    که اوایل تا چند وقت قیمت های نجومی دارن و شاید تا شهریور و مهر طول بکشه که بیاد پایین قیمت هاشون
    ................
    امیدوارم که تونسته باشم به برادر گلم یه راهنمایی کوچیکی کرده باشم با توجه به اینکه نظر من کاملا شخصی هستش و نه کارشناسی و احتملا کلی هم اشتباه کرده باشم
    Last edited by Sorena_777; 20-03-2014 at 11:39.

8. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سورنای عزبز اول که عیدت مبارک. دوم که بازهم ممنون. این لطف شماست و اصلا وظیفه نیست. ،راهنمایی شما خیلی خوب و راهگشا هست.پس با این تفاسیر من تا اردیبهشت صبر می کنم. اکه n550. تا حد 3 تومن رسید اون رو می خرم. در غیر اینصورت بین Asus k551. و acer v3. یکی رو انتخاب می کنم.یه حالت سوم هم دداره که بزنه به سرم و برم MacBook air 760. بخرم. نظرت چیه؟

Sent from my SGP321 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سال نو شما هم مبارک
    انشالله که سالی پر از برکت و سلامتی و خوشحالی و..... داشته باشین
    به نظر من که الان دیگه زمان خرید نیست حالا هر مدلی که میخواد باشه بزار فروردین تموم بشه بعد از اون بیافت دنبال یه مدل خوب واسه خرید
    Last edited by Sorena_777; 21-03-2014 at 19:03.

11. 2 کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ham88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من خودم k551lb دارم از هر نظر با قیمت 2350000 تومنی که پول دادم ازش راضیم البته باید بایوسش رو آپدیت کنی که برای عملکرد بهتر کارت گرافیکهاش موقع سوییچ کردن هنگام بازیها و کارهای معمولی لازمه مادربوردش s551lb هست باید آپدیت این مدل رو براش دانلود کنی و از طریق فلش یو اس بی تو منوی ست آپ آپدیتش کنی کانفیگش هم اینه
    cpu ci5 4200u hasswell
    ram 6gig
    vga gf 740m64bit 2gig
    hdd 1tb 5400rpm
    display 15.6" 1366*768
    باطریش هم که عالیه و داخلی هست برای تعویض باید پیچهای پشتش باز شه البته اگه خراب بشه کیبورد جزیره ای عالی تاچ پد بزرگ و فوق العاده که شما را از موس بی نیاز میکنه مگه اینکه بخواید نرم افزارهای گرافیکی منخودم با این لپ تاپ بازی کردم call off duty black oppsii /assassinsiii/ pes 2014/ maxpayn 3 همه رو در حد قابل قبولی اجرا کرد و از همه مهمتر اینکه داغ نمیکنه یعنی به کول پد احتیاج نداری نسبت به پولی که میدی خداییش می ارزه البته من خودم یه سیستم داشتم cpu i7 2600k
    ram 16g gskil 1600
    vga asus 580 gtx dcuii
    main asus saberthoot p67
    monitor 23 full hd
    خیلی عالی بود اونو فروختم چون سی پی یوش نسل دوم بود ولی خداییش سیستم بود اینو گفتم که تجربه کار با سیستمهای حرفه ای رو هم دارم ولی خداییش از این مدل با این قیمت خیلی راضیم اگه میخوای شک نکن همینو بگیر البته این که میبینی لپ تاپها سرعتشون پایینه بخاطر هاردهای سرعت پایینی هست که دارن اگه بتونی هاردشونو با ssd تعویض کنی فوق العاده میشن

13. این کاربر از ham88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز n550 میتونه انتخاب مناسبی براتون باشه ، خریدار محترم هم بخاطر منافع خودش پیشنهاد میده ، از انتخابتون پشیمون نمیشید چون واقعا مشکلی نداره (البته اگه ریزبین نباشی عین بعضیا)

15. این کاربر از hadisheytone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •