چي؟؟؟؟؟؟؟و گوشی د600 سامسونگ (عشق مهیار)
1:دوربین 2مگا با کیفی![]()
![]()
![]()
![]()
چي؟؟؟؟؟؟؟و گوشی د600 سامسونگ (عشق مهیار)
1:دوربین 2مگا با کیفی![]()
![]()
![]()
![]()
عالي بود به زبونه ديگه دمت گرم
سوني رو يادت نره!!!!!!!!!!!!
سوني رو گذاشته آخر![]()
![]()
كه بتركونه![]()
مرسی تحویل 2روز نیومدم چقدر حال دادین
اگه کارم بدرد نمیخوره خوب خودمو خسته نکنم!!!!!!!!
عزیزم ما منتظر هستیم با تو به ما حال بدی
منطزر فقط 1پست بودم
چشم ادامه مطالب:
امشب مینویسم
دستت درد نکند...
اگر می شود درباره ن73 هم بنویس...
اخه یکجا خوندم دم دست داری گوشی رو....
آره این دوتا گوشی که گفته بودی دم دستن هم بنویس. ندیدمیت خیلی بی حال شدیم مارو تنها نذار.
و حالا سامسونگ د600
گوشی مورد علاقه من از برند سامسونگ!!!!!دوربین 2مگا پیکسلی با کیفیت بالا !!!!بزرگترین مشکلی که دوربین این گوشی داره 1 نداشتن فکوس و 2 زرد گرفتن عکس در محیط کم نور
بجز این 2مورد کیفیت بسیار بالایی داره
2 فیبم برداری که واقعا سامسونگ سنگ تموم گذاشته و کیفیت بسیار عالی در فیلم برداری این گوشی دیده میشه حرکت بسیار نرم +وضوح بالا +ظبط صدای عالی
3اسپیکر متاسفانه از جهت بلندی بسیار کمه ولی خداییش کیفیت بسیار بالای داره که متاسفانه همه بدنبال بلندی هستن تا کیفیت
4هدفونشو گوش ندادم!!!!!!!!!!!!!!ولی فک نکنم بد باشه
5کیفیت بسیار عالی ال سی دی +اندازه مناسب واقعا این گوشی رو متمایز کرده از بقیه
6 ظاهر هم بهتره نگم چونم سامسونگ تو طراحی واقعا عالی هست
7صفحه کلید بسیار نرم و خوش دستی داره .بزرگترین مشکل که البته نرم افزاری هست که هنگام تایپ مسیج بصورت دستی نمیشه پاراگرافو پایین اورد
8از حیث امکانات جانبی متاسفانه ایراداتی داره مخصوصا نرم افزار گوشی !!!!!!مثل عدم دریافت بازی جاوا از طریق بلوتوث.نداشتن ریمایندر درت حسابی. و.....
و قیمت اگه اشتباه نکنم هستش310
,در مورد ن73 و پ990 حقیقتی که وجود داره با هاشون فقط و فقط 1دقیقه کار کردم!!!!!!!!!!!!
با ن73 تو شب بود نشد عکس بگیرم
ایشالا دوباره این رفیق بپیچون من اومد حتما دل و روده گوشی رو براتون تشریح میکنم
متال جان در مورد صدای ایر فونش باید بگم صدای خیلی خوبی داره و تو این قسمت فقط طرح ناسازگار ایر فونش که کمی بزرگ هستش ضعف محسوب میشه. اونم شاید واسه گوش من بزرگ باشن. در کل گوشی خوبی هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)