داداش نوكيابگيرخيال همه رو راحت كن تابه دعوانرسيده
داداش نوكيابگيرخيال همه رو راحت كن تابه دعوانرسيده
اینو خوب اومدی ولی فقط بخاطر طرفداری از سامسونگ نه .نوشته شده توسط metal_militia
اگه دقت کرده باشی وقتی مقایسه ی دو گوشی سیمبین دار و غیر سیمبین میشد همه می گفتند برو سیمبین داره رو بخر ولی الان اینجا اینطور نیست و من از اون اول هم گفتم بیشتری ها گول اسم نوکیا رو می خورند مثل الان که گوشیه غیر سیمبین رو به سیمبین ترجیح داده
سامسونگ فقط طرحاش خوبه.اما از نظر كارايي به درد نمي خوره.همون نوكيا را بگير.
خوب نظرت درباره باریک ترین گوشیاش چیه به نظر نوکیا میتونه همچین چیزی بزنه
ایکس 820 = 6.9 میلیمتر
دی 900 = باریکترین گوشیه کشویی 12.9 میلیمتر
فقط طرح و ظاهر که مد نظر خريدار نيست...نوشته شده توسط samsung_d600
گوشی بايد کارايی هم داشته باشه.
گوشی ها سامسونگ فشن هستند و البته کیفیت قابل قبولی دارند منتها نوکیا تجربه بسیار بیشتری تو این زمینه داشته
بنابراین مسلمه که گوشی های تولیدی این شرکت بلحاظ یوز فرندنلی طراحی بهتر و پخته تری دارند و باگ کمتری در آن دیده میشه اما سامسونگ بیشتر ضعف نرم افزاری داره و ساپورت کمتری میشه و از نظر آنتن دهی در ایران در حد متوسطیه وضعیت نوکیا از این دو لحاظ بهتره
برتری سامسونگ : طراحی جالب - Lcd شفاف تر - صدای شفاف تر
برتری نوکیا : طراحی ساده اما کم مشکلتر - طراحی نرم افزاری بهتر - کیفیت مخابراتی بهتر - ساپورت نرم افزاری سخت افزاری خوب
دارین تعصبی حرف میزنید. من خودم و چند تا از دوستام نوکیا دارن ولی اصلا" راضی نیستم بخصوص از دوربین و ال سی دی اونا.
خودم هم با سامسونگ خیلی کار کردم از نظر آنتن دهی اصلا" باهم فرقی ندارن از نظر کارایی هم گوشی های سامسونگ از نو کیا کم ندارن که هیچ یه چیزی هم زیاد دارن.
راسشو بخواي منم با آقاي rami_hemi موافقم چون منم بارها ديدم كه نوكيا و سامسونگ يك جور انتن دادن توي خونه ي خودمون كه يه نقطه ي تقريبا كور هست از نوكيا 6600 6230 آي 6630 دي 600 و ان 620 و ئي 340و 6670 و ... گرفته تا آخر همه يك جور آنتن ميدادن
نوکیا بگیر حالشو ببر. مثلا ان 93 که گوشی خفنیه.
آره ان 93 رو منم قبول دارم ولی اینجا یه گوشی هی دیگه مد نظر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)