تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: سرعت Hard

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

در شرایط نگهداری یکسان وسترن الترا و المنت بیشتر عمر میکنه یا سیگیت اسلیم؟ با فرض اینکه هرسه تا دو ترا باشن چون هارد داخل سیگیت دو ترا سامسونگه پرسیدم . آخه میگن سامسونگ خوب نیست درسته؟

هارد داخلی سیگیت اسلیم یک ترا چی سامسونگه یا خود سیگیته؟

هارد داخلی سری اEssential وسترن هم usb 3 و هم usb2 وسترن گرین هستش؟

هارد داخلی سیگیت بک اپ پلاس چیه؟ (همونیکه کارتریجش جدا میشه فکر کنم تنها یک ترا داشته باش ) .

بجز هارد وسترن الترا کدوم هاردهای اکسترنال وسترن آنتی شوک هست ؟ (مثلا سری اEssential)

راستی توشیبا اسلیم دو ترا نداره اصلا , اشتباه گفته بودم تازه امروز متوجه شدم .

چرا وسترن الترا و المنت ضخامت زیادی دارن دوسش دارم ولی ضخیمه نسبت به سیگیت اسلیم از این ور سیگیت را بخاطر ضخامتش میخوام و سامسونگش دودلم کرده از اونور هم ضخامت وسترن دودلم کرده موندم کدومو انتخاب کنم

تنها سامسونگ هارد های باریک می سازه تو حجم دو ترا؟ اگه یه زمانی خواستم سامسونگ سیگیت اسلیمو جایگزین کنم میشه اصلا هاردی با ضخامت کم جز سامسونگ پیدا میشه براش؟

یه سوال مهم دیگه :

قابلیتهای نرمافزار وسترن الترا چیه؟ گزینهاش چییان؟

این سیگیت اسلیم و وسترن المنت هم نرمافزاری دارند که حالت بیکاری بحالت sleep برن مثل الترا یا نه ؟ اگه نه با نرمافزاری دیگه ای میشه کاری کرد؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد داخلی سیگیت اسلیم یک ترا چی سامسونگه یا خود سیگیته؟
    هارد داخلی سیگیت بک اپ پلاس چیه؟ (همونیکه کارتریجش جدا میشه فکر کنم تنها یک ترا داشته باش ) .
    قطعي نميتونم بگم ، هيچ چيز غير ممكن نيست . ولي اگر به قسمت هارد ديسكهاي اينترنال 2.5 اينچي Seagate مراجعه كنيد ميبينيد كه 1TB موجود نيست . احتمالاً سامسونگ هست .

هارد داخلی سری اEssential وسترن هم usb 3 و هم usb2 وسترن گرین هستش؟
    سري اEssential ديگر توليد نميشود . ولي مدلهاي 1TB و كمتر به احتمال خيلي زياد بر اساس WD Blue هست .

بجز هارد وسترن الترا کدوم هاردهای اکسترنال وسترن آنتی شوک هست ؟ (مثلا سری اEssential)
    اگر واقعاً قابليت Anti Shock و يا ضد ضربه بودن براي شما مهم هست توصيه ميكنم از برندهاي Adata و يا Silicon power انتخاب كنيد كه مدلهايي موجود هست كه از باكس مستحكمتر و مقاومتري استفاده شده اند .

چرا وسترن الترا و المنت ضخامت زیادی دارن دوسش دارم ولی ضخیمه نسبت به سیگیت اسلیم از این ور سیگیت را بخاطر ضخامتش میخوام و سامسونگش دودلم کرده از اونور هم ضخامت وسترن دودلم کرده موندم کدومو انتخاب کنم
    تنها سامسونگ هارد های باریک می سازه تو حجم دو ترا؟ اگه یه زمانی خواستم سامسونگ سیگیت اسلیمو جایگزین کنم میشه اصلا هاردی با ضخامت کم جز سامسونگ پیدا میشه براش؟
    ضخامت زياد به خاطر چگالي كمتر پلاترها هست و در نتيجه تعداد پلاترهاي بكار رفته بيشتر ميشود . به هر حال هر كدام از مدلها و برندها معايب و مزايايي دارند كه مجبوريد يكي از آنها را انتخاب كنيد .

قابلیتهای نرمافزار وسترن الترا چیه؟ گزینهاش چییان؟
    اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونيد .

این سیگیت اسلیم و وسترن المنت هم نرمافزاری دارند که حالت بیکاری بحالت sleep برن مثل الترا یا نه ؟ اگه نه با نرمافزاری دیگه ای میشه کاری کرد؟؟
    جهت Sleep شدن هارد اكسترنال Seagate Slim در مواقع بيكاري ، بايد از نرم افزارهايي كه همراه آن هست اقدام كرد ولي در مورد WD elements كه نرم افزاري ندارند احتمالاً از قسمت power option ويندوز بتوان مدت زمان لازم براي Sleep شدن هارد را تنظيم كرد .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

"چگالي كمتر پلاترها هست و در نتيجه تعداد پلاترهاي بكار رفته بيشتر ميشود"

چگالی پلاترکمتر و تعداد بیشتر باعث افزایش سرعت هم میشه؟

چگالی سیگیت اسلیم چجوریه؟

تو دوتا آدرس زیر یه نگاهی بندازید این قسمت اتصال usb جلوی هارد رنگش رفته یا از خودشه ؟

کلا رنگ بدنه بعد یه مدتی میره ؟ برا الترا همینطوره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------------------

بلاخره نگفتین این هارد لپتاپی وسترن گرین ۲ترا باکیفیت تره یا سامسونگ M9T داخل سیگیت اسلیم تو شرایط نگهداری یکسان؟
    Last edited by Arash-18; 16-03-2014 at 17:55.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چگالی پلاترکمتر و تعداد بیشتر باعث افزایش سرعت هم میشه؟
    Areal Density یک هارد دیسک تحت تاثیر دو مسئله Tracks Per Inch و Bits Per Inch هست . پارامتر BPI هست که بیشترین تاثیر در Data Transfer rate دارد . بعبارت دیگر هر چه BPI بیشتر باشد پس Data Transfer rate هم بیشتر میشود . ولی TPI بالا ممکن هست بر روی Access & Seek Time تاثیر منفی داشته باشد مگر اینکه فناوری بکار رفته در Heads و مواردی که مربوط به آن میشود به حد کافی بهبود پیدا کرده باشد .

چگالی سیگیت اسلیم چجوریه؟
    اگر فرض بگیریم که از سامسونگ Spinpoint M9T استفاده شده باشد هر دیسک 667GB ظرفیت دارد . در مورد WD Green هم چیزی در این مورد در Data Sheet گفته نشده است .

ظاهراً Spinpoint M9T پرسرعت تر هست مثلاً Max Data Transfer rate در حدود 169MB/s هست و همچنین 32MB Cache دارد . در صورتیکه برای WD Green در حدود 135MB/s هست و 8MB Cache دارد . البته دقت کنید که Max Data Transfer rate معنی خواندن فقط از روی بیرونیترین Track هست و در عمل کاهش خواهد داشت .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •