تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: معرفی کیس گیمینگ تا 3 تومن

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دی وی دی هادر کیس خودم دارم لطفا یه سیستم با مانیتور فول اچ دی معرفی کنین که از 3 تومن بیشتر نشه
    دوست من مانیتور FHD الان بخواین کیفیت پایین ترینشو بخرین حدود 680 تومن پولشه....(البته 20" که من نمتونم FHD بزارم اسمشو...چون خیلی کوچیکن و در حد FHD نیستن....)
    بهتر سیستمی که گفتمو تهیه کنین حالا با کمی بالا پایین کردن....بعد چند ماهی به فکر مانیتور باشین....(البته به جای اکسپرت میتونین Plusهم تهیه کنین البته کارایی اکسپرتو نداره....(قیمت هم 595 تومن))
    دوستمونم که با سری اسنایپر گرافیک 760 بستن حتما" میدونن که این سیستم 1 ساعت به یه ساعت ریسیت میشه؟!
    Last edited by Altairezio; 08-03-2014 at 12:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

کوچیک بودن مانیتور مهم نیست فقط full hd باشه 20 اینج اینا.راستی گفتین پایین ترین کیفیت مگه فول اچ دی فول اچ دی نیست پس چطور کیفیتش پایینه منظورتون نسبت کنتراست ایناست؟در مورد مادربورد یکم بیشتر توضیح بدین اخه این حرفایی که شما میزنین اصلا نشنیده بودم.لطفا در مورد اسکپرت plus توضیح بدین

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من مانیتور FHD الان بخواین کیفیت پایین ترینشو بخرین حدود 680 تومن پولشه....(البته 20" که من نمتونم FHD بزارم اسمشو...چون خیلی کوچیکن و در حد FHD نیستن....)
    بهتر سیستمی که گفتمو تهیه کنین حالا با کمی بالا پایین کردن....بعد چند ماهی به فکر مانیتور باشین....(البته به جای اکسپرت میتونین Plusهم تهیه کنین البته کارایی اکسپرتو نداره....(قیمت هم 595 تومن))
    دوستمونم که با سری اسنایپر گرافیک 760 بستن حتما" میدونن که این سیستم 1 ساعت به یه ساعت ریسیت میشه؟!
    شما بر اساس چه دليلي اين حرف رو ميزنيد دوست عزيز ؟!!! شما رو سوكت h81 ميتوني gtx780 ti ببندي بدون هيچ مشكل !
    خيلي دوست دارم دليل اين حرفتون رو بدونم البته + مدرك !
    راستي در مورد مانيتور فول اچ دي جمله تاريخي گفتين
    Last edited by vahid-suarez; 08-03-2014 at 18:33.

4. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پاك شود ...
    Last edited by vahid-suarez; 08-03-2014 at 18:34.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

کوچیک بودن مانیتور مهم نیست فقط full hd باشه 20 اینج اینا.راستی گفتین پایین ترین کیفیت مگه فول اچ دی فول اچ دی نیست پس چطور کیفیتش پایینه منظورتون نسبت کنتراست ایناست؟در مورد مادربورد یکم بیشتر توضیح بدین اخه این حرفایی که شما میزنین اصلا نشنیده بودم.لطفا در مورد اسکپرت plus توضیح بدین
    شما میتونین یه عکس با کیفیت 1080 رو ،رو یه موبایل 8اینچی هم ببینید و هم میتونین رو یه نمایشگر 25 اینچی ببینین....(به نظرتون کدوم خوش آیند تره؟!و به ریزه کاری ها توی عکس بهتر میشه پی برد...)
    خوب plus و اکسپرت هم با هم تفاوت زیادی دارن....یکیشون همون تکنولوژی صاعقه هست که پلاس نداره....تو تعداد سوکتا و نوعشونم فرق دارن....و اینکه اکسپرت کراسفایر 3 گانه هم داره ولی ماله پلاس همون 2 تاس....کارت صدا ها هم خیلی با هم تفاوت دارن....و این که اکسپرت وای فای و بلوتوث هم داره ولی پلاس نداره و غیره که الان دقیق یادم نیست !(آخرین باری که بستمش یه ماه و نیم پیش بود....)

داره خودمونی میشه tom71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ای بابا من یه مادربرد Asus Z87-A با قیمت 515 تومان و گرافیکasus-770 بستم تا الان که مشکلی نبوده ...

8. 2 کاربر از tom71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما میتونین یه عکس با کیفیت 1080 رو ،رو یه موبایل 8اینچی هم ببینید و هم میتونین رو یه نمایشگر 25 اینچی ببینین....(به نظرتون کدوم خوش آیند تره؟!و به ریزه کاری ها توی عکس بهتر میشه پی برد...)
    خوب plus و اکسپرت هم با هم تفاوت زیادی دارن....یکیشون همون تکنولوژی صاعقه هست که پلاس نداره....تو تعداد سوکتا و نوعشونم فرق دارن....و اینکه اکسپرت کراسفایر 3 گانه هم داره ولی ماله پلاس همون 2 تاس....کارت صدا ها هم خیلی با هم تفاوت دارن....و این که اکسپرت وای فای و بلوتوث هم داره ولی پلاس نداره و غیره که الان دقیق یادم نیست !(آخرین باری که بستمش یه ماه و نیم پیش بود....)
    يعني به نظر شما نگاه كردن يك عكس توي يك تلويزيون ٤٢ اينچ بهتر از يك گوشي ٥ اينچ فول اچ دي هستش ؟!!!
    تراكم پيكسلي اون گوشي ٥ اينچ حدود ٨ برابر اون تلويزيون ٤٢ اينچي هستش و مطمئن باشيد توي تلوزيون ٤٢ اينچ راحت ميشه پيكسل ها رو از هم تشخيص داد !!!
    چيزي كه تو يك گوشي ٥ اينچ با رزولوشن فول اچ دي غير ممكنه !!!
    وقتي كه رزولوشن ثابته هر چي سايز صفحه بزرگتر ميشه كيفيت تصوير هم پايين مياد اين يك چيز بديهيه !

10. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

دعوای شما 2 تا کی تموم میشه (vahid-suarez و altairezio)? بالاخره کدومتون راست میگین بابا یه نفر بیاد یه توضیح کلی بده مارو راهنمایی نمیکنین هیچ برای اثبات درستی حرفتون با هم دعوا می کنین اصلا معلوم هست اینجا دانای کل کیه؟من گیچ شدم نمیدونم با ساز کدومتون برقصم
    Last edited by ali 2990; 08-03-2014 at 19:08.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دعوای شما 2 تا کی تموم میشه (vahid-suarez و altairezio)? بالاخره کدومتون راست میگین بابا یه نفر بیاد یه توضیح کلی بده مارو راهنمایی نمیکنین هیچ برای اثبات درستی حرفتون با هم دعوا می کنین اصلا معلوم هست اینجا دانای کل کیه؟من گیچ شدم نمیدونم با ساز کدومتون برقصم
    عاغا چرا جو كاذب ميدي ؟!!
    دعوا كجا بود ؟!!!
    راستش به نظرم بهتره بقيه دوستان در اين مورد اطلاعات خودشون رو بيان كنن چون نه من از حرفم برميگردم و نه اقاي altairezio !

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

من که تو ایت تاپیک بجر شما دوتا هیچکی رو نمیبینم یکی رو معرفی کن باید اینجا یه نظر بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •