تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: کمک برای خرید سیستم گیم نت

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا همین سیستم عالیه.ممنون.بعدا پول دستم اومد یه گرافیک میندازم روش بازی های روزو هم اجرا کنه.
    پاورش جواب میده بعدا یه گرافیک 150 تومنی بندازم؟؟؟
    اگه بعدا ميخوايد گرافيك مجزا تهيه كنيد بهتره حداقل پاور green gp330A رو تهيه كنيد كه قيمت دست دومش حدود ٤٠ تومن خواهد بود !!!

2. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من هم قراره تو سال جدید یه گیم نت بزنم.
    اما میخوام سیستم ها تا حدودی قوی باشه و بازیهای روز رو بیاره.
    به نظر شما پردازنده Hoswell چطوره؟ خودش هم گرافیک onboard داره و این خودش به سوده.نظر خودم رو همینه (نظر شما چیه؟).....فقط قیمت و این که چه مدلی بگیرم رو هنوز نمیدونم و خیلی سردر گمم.
    dvd rom رو هم نمیخواد بگیرم.
    در ضمن اگه بشه با 900 تومن(کیس و مانیتور) یه سیستم نسبتا خوب جمع کرد عالی میشه ...میتونم 8 تا سیستم بگیرم.
    مانیتور 19 دسته دوم فک کنم راحت گیر بیارم.....الان مهمترین مساله cpu و main هستش که واقعا سردرگمم و نمیدونم چیکار کنم.
    به نظر شما چی بگیرم خیلی مهمه لطفا.خواهشن .حتما کمکم کنید که زیاد وقت ندارم.
    منتظر سیستم پیشنهادی شما هستم.
    یا علی.
    پيشنهاد من با كمي افزايش بودجه :
    MB : MSI H81M-P33 180/000
    CPU : Intel Pentium G3220 Haswell 165/000
    VGA : Sapphire Radeon HD 7750 2GB 300/000
    Ram : Kingston Hyperx Blue 4GB 1600 DDR3 125/000
    Power : Green GP380A 115/000
    Hard : WD Blue 160GB 75/000
    Case : Viera 40/000
    Monitor : Crt Daste2 50/000
    All : 1/050/000
    با اين سيستم ميتونيد بازي هاي روز رو با تنضيمات متوسط اجرا كنيد !

4. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Tiduss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا وحید دمت گرم انشاله خیر ببینی خودم هم نظرم همین cpu بودش نمیدونم چطور تشکر کنم چند وقته درگیر بودم پر قطعات آدم گیج میشه!
    یه توضیحی هم میتونی در مورد اینکه چه کابلی میخواد.سوییچ میخواد یا هاب.کارت شبکه کلاینت با سرور فرق داشت؟(شرمنده یادم رفته از دوران مدرسه خیلی گذشته!)
    یه سوال دیگه به نظرت من که به گیم علاقه خیلی شدیدی دارم این کار به دردم میخوره؟درامدش خوب میشه؟الان ساعتی چنده؟
    ببخشید پر حرفی کردم.
    بازم دمت گرم یا حق

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا وحید دمت گرم انشاله خیر ببینی خودم هم نظرم همین cpu بودش نمیدونم چطور تشکر کنم چند وقته درگیر بودم پر قطعات آدم گیج میشه!
    یه توضیحی هم میتونی در مورد اینکه چه کابلی میخواد.سوییچ میخواد یا هاب.کارت شبکه کلاینت با سرور فرق داشت؟(شرمنده یادم رفته از دوران مدرسه خیلی گذشته!)
    یه سوال دیگه به نظرت من که به گیم علاقه خیلی شدیدی دارم این کار به دردم میخوره؟درامدش خوب میشه؟الان ساعتی چنده؟
    ببخشید پر حرفی کردم.
    بازم دمت گرم یا حق
    راستش اطلاعات زيادي در مورد شبكه گيم نت ندارم فقط ميدونم به صورت lan به هم وصل ميشن ( با استفاده از سيم lan ) !
    راستش اين كار يكي از شغل هاي مورد علاقه منم هستش و كار خيلي خوبي براي يك گيمر به حساب مياد ! درآمدش نسبت به چند سال پيش كمي كمتر شده ولي همچنان درآمد خوبي داره ! در مورد سوال اخرتون هم بايد بگم بستگي به اين داره كه گيم نت رو كجا ميزنيد ! ولي تو تهران قيمتها بين يك تا يك ونيم هستش تفريباً!
    الان اكثراً با نت بازي ميكنن بچه ها پس بهتره براي گيم نت اينترنت هم تهيه كنيد ( مخصوصاً wow كه خيلي طرفدار داره و اعتياد شديدي مياره )
    سعي كنيد خودتون هم هميشه با بچه ها بازي كنيد ( خيلي مشتري جذب ميكنه ) !
    تورنمنت هم هر هفته يا هر ماه سعي كنيد برگزار كنيد !
    موفق باشيد !
    Last edited by vahid-suarez; 09-03-2014 at 20:14.

7. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید یه سوال و آخرین سوال.
    تو یه پیج مشخصات این main رو زده rj.45 هم ساپورت میکنه یعنی دیگه نمیخواد کارت شبکه بخرم دیگه آره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا وحید کلوخ کلوخ ممنون دمت گرم!! من شهریارم اینجا هم زیاد گیمر داره انشاله کارمون بگیره.
    یا حق.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ببخشید پر حرفی کردم.
    بازم دمت گرم یا حق
    سلام
    شما یک سرور که برای خودتون هست احتیاج دارید٬‌ یک هاب هم احتیاج هست که همه ی سیستم ها رو با کابل شبکه ی معمولی بهش وصل می کنید. نیازی به تهیه کارت شبکه نیست و همه ی مادربورد های امروزی دارند. با توجه به سیستم ها و کاربرد پیشنهاد می کنم همون ویندوز XP رو نصب کنید هم سبک تره و منابع بیشتری در اختیار بازی ها قرار میده هم دردسرش کمتر. در گیم نت هم کسی بازی های روز رو بازی نمی کنه که ویندوز xp نتونه اجرا کنه. بیشتر WoW Dota Counter-strike Cod بازی می کنند

باید روی کلاینت ها نرم افزار مدیریت گیم نت نصب کنید و سیستم خودتون رو به عن وان سرور تعیین کنید. اینجوری می تونید اکانت بسازید و اکانت شارژ کنید و ازین حرفا (البته گیم نتای کوچیک نیازی به اکانت ندارند ولی از روی سرور می تونید بفهمید هرکس چقدر بازی کرده تا ازش به مقدار مناسب هزینه دریافت کنید)
    اینترنت هم حتما ۲۵۶ نامحدود جزو حداقل ها هست
    پیشنهاد می کنم کمی با نصب و پیکره بندی شبکه اشنایی داشته باشید٬‌کاره سختی نیست ولی اگر بلد نباشید یهو میبینی یه سیستم قاطی می کنه مجبور میشی ویندوزشو عوض کنی و دوباره به شبکه تعریفش کنی
    گیم نت محل ما هم ۱۲۰۰ ولی شهر با شهر فرق می کنه. پیشنهاد می کنم برید یه دوری تو گیم نتهای شهرتون بزنید هم قیمت دستتون میاد هم میتونید ببینید بچه ها بیشتر چه بازی هایی می کنند

10. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

h61m گرافیک انبردش چند مگابایتیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی آقا دمت گرم بابت راهنمایی
    آره کتاب دبیرستانم رو دارم یه نیگا بندازم یادم میاد.
    به نظر شما میشه بازیهایی مثل battle field و call of duty رو بیارم وجای کانتر رو بگیره؟!!
    بازی ماشین شبکه چی هست؟
    اینترنت فعلا تا 2.3 ماه در دسترس نیست متاسفانه.
    سپاس فراوان رفیق خیلی آقایی.
    فرصت شه از خجالت شما دوستان بسی دراییم!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی آقا دمت گرم بابت راهنمایی
    آره کتاب دبیرستانم رو دارم یه نیگا بندازم یادم میاد.
    به نظر شما میشه بازیهایی مثل battle field و call of duty رو بیارم وجای کانتر رو بگیره؟!!
    بازی ماشین شبکه چی هست؟
    اینترنت فعلا تا 2.3 ماه در دسترس نیست متاسفانه.
    سپاس فراوان رفیق خیلی آقایی.
    فرصت شه از خجالت شما دوستان بسی دراییم!!!!!!!!
    COD و BF طرفدارهاي خودشون رو دارن و Counter هم طرفدارهاي خودشو!نميشه كانتر و dota رو از گيمنت حذف كرد ! اصلا گيمنت با اين ٢ تا مفهوم پيدا ميكنه !
    بازي ريسينگ هم كه nfs mostwanted و Underground 2 بيشتر lan بازي ميشه !
    به نظر من هم تو گيمنت كسي بازي هاي روز رو انجام نميده و ميتونيد سيستم ها رو ارزونتر ببنديد ولي اگه مشكلي بابت بودجه نداريد سيستم پيشنهادي سيستم خوبيه !
    تعداد سيستم ها هم سعي كنيد كمتر از ١٠ تا نباشه ( با سيستم مادر ميشه ١١)

14. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

h61m گرافیک انبردش چند مگابایتیه؟
    گرافيك آنبرد نيست و به صورت مجتمع داخل سي پي يو هستش !
    درست نميدونم چند مگابايته ولي تا 1760MB Share ميشه و DX11 رو هم ساپورت ميكنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •