به نظر شما سونی یا پاناسونیک
به نظر شما سونی یا پاناسونیک
براساس چه اماری این حرف رو زدن؟
سونی فقط نان اسمش میخوره تصویر وگیرندگیش خیلی ضعیفه من تلویزیون سونی دارم با انتن هوایی تصویر درستی نمیده ولی سامسونگ باآنتن تلسکوپی راحت شبکه ها را میگیره
درمورد پاناسونیک هم فقط شنیدم که تصویرش شفاف نیست خودم نداشتم
ممنون منم پشت tvنوشتم اشتباه اومد
hdmi2 برای این tv ها کاربرد داره ؟ مگه رای 4k نیستش؟
برم این لینک ببینم چی هست
توی مغازه دو مدل سامسونگ و ال جی رو کتار هم دیدم ، ال جی رنگ هاش خیلی پررنگ و بقول گفتنی لعابش بالا بود و مشکیش هم به طبع اون مشکیتر بود ولی سامسونگ انگار رنگ هاش سفیدیش زیاد بود و اون پررنگی ال جی رو نداشت ولی جزییات تصویر رو خیلی بهتر نشان میداد ولی مشکیش به خوبی ال جی نبود .
من نمیدونم چرا تصاویر تلویزیونو سامسونگ اینقدر سفیدیش زیاده ، توی منزل هم نگاه میکنم کاملا مشخصه که نورش خیلی بالاس
منهم تومغازه دوتا مدل ال جی وسامسونگ کنارهم با یک تنظیمات تماشا کردم به نظرم رنگ ال جی بالاتر هست
از طرفی هم خیلی ها روی سامسونگ تاکید می کنندنمیدونم چرا؟
دوستان هنوز فرق رنگ اب رنگی با رنگ نزدیک به سورس رو نمیدونن بعد میان خریدار رو به اشتباه میندازن( شمایی که میگی رنگ پر رنگ)
تولید رنگ در سری F میشه گفت در کنار عمق رنگ سیاه بزرگترین پیشرفت ها نسبت به سری E هست
حتی یک ادیتور هم تاکید میکنم حتی یک ادیتور هم از عمق رنگ سیاه و تولید رنگ محصولات 2013 که در رده LA قرار میگیرن تاکید تعریف و تمجید نکرده
دوستان دقت کنید وقتی شما یک مدل رو از نزدیک میبینید نباید بیاید بگید سامسونگ فلان بلکه باید بگید اون مدل سام نسبت به اون LG بهتر یا بدتر بود.
چرا جمع میبیندید برای من جای سوال هست
مدلشون یکی 6200 ال جی بود و دیگری سری 5 سامسونگ
شما هم اعتقاد داری سامسونگ کیفیت تصویرش بهتره ؟ مغازه دار میگفت که کیفیت تصویر سامسونگ بهتره
من سری 6 سامسونگ رو در کنار سری 8 دیدم ، بنظرم فرقی از لحاظ رنگ و کیفیت تصویر نمیکرد . شما چه نظری داری ؟
بر اساسه گفته های تعمیر کارها و فروشنده های متفرقه
من نمیخوام از سامسونگ طرفداری کنم ولی خداوکیلی یه سامسونگ 46 اینچ داریم نمیدونم 8 ساله چند ساله..ولی هنوز ماشالله مثل روز اولشه نه مشکل تصویری نه مشکل رنگ نه مشکل صدا تصویر آیینه مثل روز اول...بعد 10 سال...
این 2 تا عکسم همین الان گرفتم از تصویر تلوزیون:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)