تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون سه بعدی هوشمند بین 45 تا 50 اینچ با بودجه 4 تا 5 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام گرامی
    من هم بین ال جی LA 9600 و سونی گیر هستم ... نیم نگاهی هم به سامسونگ 8500 ( از 8000 بالاتره ) دارم ... ولی قیمت 8000 به نظر شخصی من بیخود بالاست ...
    سونی کیفیت تصویرش بالاست ولی یه ایراد که داره زیر نویس رو نمی خونه ... پلیر ضعیفی داره ... امکاناتش هم کمتر ال جی است قیمتش هم حدود 1 تومن از ال جی بالاتره
    سامسونگ هم گویا با بعضی از زیرنویس ها مشکل داره
    ولی ال جی پلیرش بسیار بسیار قوی است ... پنل IPS هم که اینقدر عالیه که زبانزد هستش ...

2. 2 کاربر از yebordi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

ممنون از همه

هیچ سایتی هست که امکانات F8000 رو دونه دونه نوشته باشه ؟

W900 دقیقا چه امکاناتی نسبت به F8000 کم داره ؟ مشکل پلیرش با HD پلیر حل میشه دیگه نه ؟ چه قدر باید برای HD پلیر خرج کرد ؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون از همه

هیچ سایتی هست که امکانات F8000 رو دونه دونه نوشته باشه ؟

W900 دقیقا چه امکاناتی نسبت به F8000 کم داره ؟ مشکل پلیرش با HD پلیر حل میشه دیگه نه ؟ چه قدر باید برای HD پلیر خرج کرد ؟
    دوست من شما بیش از حد دیگه دارید حساسیت نشون میدید و تجربه نشون داده معمولا اشخصای مثل شما در نهایت انتخاب بدتر رو انجام میدن
    f8000 هوشمند ترین tv جهان هست ولی اکثرا از امکانات اش استفاده نمیکنن مثلا کنترل حرکتی بی مصرفی داره یا کنترل صوتیش برای من که تا حالا کابردی نداشته یا دوربین اش برای اسکایپ و غیره باز هم برای من بیمصرف بوده.
    این tv یعنی w904 از زیرنویس فارسی در حالت معمول پشتیبانی نمیکنه و به نظر من این بزرگترین ضعف اش هست و اگر شما این tv رو خریداری کنید هیچ چیزی رو نسبت به f8000 از دست نمیدید و کیفیت تصویر بهتری هم دارید واقعا این tv یکی از بیی نقص ترین هاست
    اینجا هم یک ترجمه فارسی از یکی از rev های F8000 رو گذاشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by magiteq1; 06-03-2014 at 01:07.

5. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

دوست من شما بیش از حد دیگه دارید حساسیت نشون میدید و تجربه نشون داده معمولا اشخصای مثل شما در نهایت انتخاب بدتر رو انجام میدن
    f8000 هوشمند ترین tv جهان هست ولی اکثرا از امکانات اش استفاده نمیکنن مثلا کنترل حرکتی بی مصرفی داره یا کنترل صوتیش برای من که تا حالا کابردی نداشته یا دوربین اش برای اسکایپ و غیره باز هم برای من بیمصرف بوده.
    این tv یعنی w904 از زیرنویس فارسی در حالت معمول پشتیبانی نمیکنه و به نظر من این بزرگترین ضعف اش هست و اگر شما این tv رو خریداری کنید هیچ چیزی رو نسبت به f8000 از دست نمیدید و کیفیت تصویر بهتری هم دارید واقعا این tv یکی از بیی نقص ترین هاست
    اینجا هم یک ترجمه فارسی از یکی از rev های F8000 رو گذاشته
    دست شما درد نکنه

من تا حالا زیاد توی کار تلویزیون نبودم و اطلاعات زیادی درمورد تلویزیون ها نداشتم،می خوام توی این مدت اطلاعاتمو افزایش بدم تا تلویزیونی رو که انتخاب می کنم کاملا بشناسم و انتخاب کنم نه این که مثلا وقتی F8000 رو انتخاب کردم یکی بگه حالا این چه امکانات بیشتری نسبت به W900 داره بمونم چی بهش بگم !

تا حالا هر چیزی که خواستم بگیرم چه کامپیوتر چه دوربین چه گوشی و... براش یه عالمه تحقیق کردم و نه تنها این تحقیقات منجر به بدترین انتخاب نشده بلکه بعدش اقوام و دوستام همه برای مشورت پیش من می اومدن

امکانات این تلویزیون رو از این بابت می خوام بدونم که ببینم کدومش به درد من می خوره و کدومش نمی خوره و در نهایت ببینم W900 برای من مناسب تره یا F8000

متاسفانه لینکی که گذاشتین تبدیل به ...... شده لطفا یک دفعه دیگه آدرس سایتش رو به فاصله بین حروفش بنویسین

7. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

w900 بخر + اچ دی پلایر
    بزرگترین مزیتش نسبت به ال ای دی های دیگه هم اینه که کیفیت تصویرش رو با نیو پلاسما های پاناسونیک مقایسه میکنن
    کیفیت تصویرش حرف نداره

9. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

یک سوال دیگه داشتم

فکر می کنم مرورگر اینترنت سامسونگ برام کاربردی باشه مخصوصا به خاطر وجود صفحه لمسی روی کنترل که میشه مثل موس ازش استفاده کرد

با سونی هم میشه داخل اینترنت گشت و گذار کرد ؟ اصلا سونی چیزی داره که کارایی شبیه به موس داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

یک سوال دیگه داشتم

فکر می کنم مرورگر اینترنت سامسونگ برام کاربردی باشه مخصوصا به خاطر وجود صفحه لمسی روی کنترل که میشه مثل موس ازش استفاده کرد

با سونی هم میشه داخل اینترنت گشت و گذار کرد ؟ اصلا سونی چیزی داره که کارایی شبیه به موس داشته باشه ؟
    داداش گلم اصلا وب گردی با تلویزیون لذت بخش نیست و سونی w900 کنترلش تاچ نداره مثل سامسونگ
    این دوتا کنترلهای w900 هستن
    معمولی

هوشمند

12. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

ممنون

من خودم کرمانم به نظرتون اگه بخوام سونی بخرم از کجا بخرم بهتره ؟ از چه سایتی ؟ یه سایت بود مال بانه بود 46 زده بود 4900 و 55 7100 ولی بدون گارانتی اینا معتبر هستن ؟

یا همین سایت جت خرید که اسمش توی خود p30world هست با گارانتی خودش 46 اینجو میده 6150 و 55 رو 7740 تومن میده،دیجی هم فقط 46 داره 5990 میده به نظرتون از بین اینا کدومش قابل اطمینان تر هست ؟

پسر عموم تهران هست بگم اون از تهران بخره برام بفرسته چه قدر میشه قیمتش ؟

چه اچ دی پلیری مناسبه ؟ بیشتر از 300 تومن میشه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

داداش گلم تو هم مثل برادر من هستی
    اینو هم بگم اگه 8880 سامسونگ بخری هم عالیه ها به خدا کیفیتش حرف نداره
    به نظر من ارزش ریسک نداره بدون گارانتی 4 یا 5 تومن پول بدی واسه tv
    با خرید 8880 چیزی رو نسبت به 904 از دست نمیدی به جز خیلی کم کیفیت تصویر و در عوضش امکانات و هزینه کمتر
    برو تو شهر خودت سامسونگ نمایندگی زیاد داره 8880 بخر با خیالت راحت
    قصدم واقعا راهنمائی شما بود داداش گلم(ولی در اخر هر چی دلت دنبالشه همون رو بخر)
    بگذریم والا من راجع ب سایتهای بانه که چند تا معروف مثل بانه خرید و بانه مارکت و بانه ویترین هستن(البته پول کرایه رو فقط میگیرن و بعد از تحویل دادن tv به شما و تستش پول tv رو بهشون میدی)
    دی جی کالا هم که مطمئنه
    ولی من خودم باشم از سایتها خرید tv رو نمیپسندم ولی اگه خواستی بخری در اخر این مدل رو از سایتها دیجی کالا رو انتخاب کنی بهتره با گارانتی اصلیشم هست
    اینجا هم قیمت و مشخصات تماس 2 تا از فروشنده های تهران هست
    Last edited by mosicr77; 06-03-2014 at 22:30.

15. 3 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

داداش گلم تو هم مثل برادر من هستی
    اینو هم بگم اگه 8880 سامسونگ بخری هم عالیه ها به خدا کیفیتش حرف نداره
    به نظر من ارزش ریسک نداره بدون گارانتی 4 یا 5 تومن پول بدی واسه tv
    با خرید 8880 چیزی رو نسبت به 904 از دست نمیدی به جز خیلی کم کیفیت تصویر و در عوضش امکانات و هزینه کمتر
    برو تو شهر خودت سامسونگ نمایندگی زیاد داره 8880 بخر با خیالت راحت
    قصدم واقعا راهنمائی شما بود داداش گلم(ولی در اخر هر چی دلت دنبالشه همون رو بخر)
    بگذریم والا من راجع ب سایتهای بانه که چند تا معروف مثل بانه خرید و بانه مارکت و بانه ویترین هستن(البته پول کرایه رو فقط میگیرن و بعد از تحویل دادن tv به شما و تستش پول tv رو بهشون میدی)
    دی جی کالا هم که مطمئنه
    ولی من خودم باشم از سایتها خرید tv رو نمیپسندم ولی اگه خواستی بخری در اخر این مدل رو از سایتها دیجی کالا رو انتخاب کنی بهتره با گارانتی اصلیشم هست
    اینجا هم قیمت و مشخصات تماس 2 تا از فروشنده های تهران هست
    خیلی ممنون دوست عزیز

برای مثال گفتم سونی

من خودمم بیشتر نظرم روی سامسونگ هست هم طرایشو خیلی دوست دارم هم هوشمند بودنو هم قیمت مناسبترش نسبت به سونی

چرا قیمتای جاهای مختلف این قدر با هم تفاوت داره ؟

این سایتی که معرفی کردین قیمت سونی هارو پایینتر از سامسونگ گفته ! قیمت تلویزیونای سونیش یک تومن پایینتر از دیجی هست و قیمت سامسونگاش یک تومن بالاتر از دیجی !

پسر عموم هم تهران پرسیده بود بعضی جاها F8000 اندازه 55 اینچشو میدادن 6800 بعضی جاها 7800 !!!!!

شهر خودمونم میگه 7600 در حالی که دیجی میگه 6800

فکر می کنم خرید سامسونگ از دیجی از همه جا به صرفه تر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •