برای یک سیستم گیم مهمترین چیز کارت گرافیک هستش !!!
در ضمن 2 % نیست حدود 7 تا 8 درصد !!!
خوب شما به نظرتون به جای هزینه بیشتر روی کارت رو چی هزینه بکنند ؟!
برای یک سیستم گیم مهمترین چیز کارت گرافیک هستش !!!
در ضمن 2 % نیست حدود 7 تا 8 درصد !!!
خوب شما به نظرتون به جای هزینه بیشتر روی کارت رو چی هزینه بکنند ؟!
من سیستم کاربر vestlaif رو به شما توصیه می کنم دوست گرامی. خیلی عالی بوده.
حالا می تونید پردازنده ی کور آی 7 بخرید که نیازی نیست. اما برای آینده نگری، می تونه خوب باشه. اما به جاش خرید اس اس دی رو به شما توصیه می کنم قطعاً.
یه موس و کیبرد هم به انتخاب و سلیقه ی خودتون خریداری کنید. فکر کنم در اینصورت کمی هم پایین تر از سقف بودجه ی شما در بیاد که چه بهتر. هر چه هزینه کمتر باشه، در قبال کارایی بیشتر، ارزش خرید شما رو بیشتر خواهد کرد.
امیدوارم انتخاب خوبی بتونید داشته باشید و پیشاپیش مبارک باشه.![]()
در مورد مقایسه ای که در پستهای قبلی راجع به GTX 780 Ti و GTX 690 شد :
اختلاف این دو گرافیک کمتر از 10 درصد هست و در سنگینترین بازیها شاید زیر 5 فریم اختلاف داشته باشن.
به نظر من GTX 780 Ti ارزش خرید بالاتری داره :
- گرافیک GTX 780 Ti از نسل جدیدتر و از GK110 Architecture بهره میبره ، در حالیکه 690 از نسل قبلتر هست ( Dual GPU GK104 )
- کولینگ مناسبتر , نویز کمتر ( بخصوص در مدلهای غیر ریفرنس ) ، TDP مناسبتر ، تا حدودی مصرف کمتر ، امکان Quad SLI و قیمت پایینتر از دیگر مزیتهای 780 هست.
- همچنین با توجه به بروزتر بودن درایورهای 780 ، به نظر من برای گیمها مناسبتره.
در ضمن برندهایی مثل GIGA و یا EVGA مدلهای غیر ریفرنس مناسبتری برای GTX 780 Ti دارن ( نسبت به برندهایی مثل ایسوس ) که عملکرد بهتر و فرکانس هسته بالاتری داره و در نهایت ارزش خرید بیشتری دارن.
عزیز من برای یک گیمر مهمترین چیز مسلما گرافیک نیست. مهمترین چیز تجربه ی بهتر گیم هست. موس و کیبورد و هدفون مخصوص بازی و بعد از اون display مهمترین چیزها هستند بعدش میره سراغ performance . این رو به عنوان گیمر خدمت شما عرض میکنم.
موقع بازی کردن هیچوقت چند فریم اضافه حتی دیده هم نمیشه، ولی دسترسی سریع و موثر به ability ها یک عامل تعیین کننده اس. اونی که گرافیک براش مهمترین کسیه که کار گرافیکی میکنه مثل پردازش های 3بعدی (که جالبه بعضی دوستان هم تو این شرایط vga های عادی مناسب گیم رو پیشنهاد میکنن)
استارتر هم بد نبود display مورد استفاده اشون رو میگفتن.
اگه قراره کارتی که به صرفه تره و ارزش خرید بالاتری داره رو انتخاب کنیم باز هم 780ti بهترین گزینه نیست ! asus rog mars 760 با قیمت 2/500 اختلاف عملکردش با 780ti به 2% هم نمیرسه !!!
Last edited by vahid-suarez; 25-02-2014 at 14:00.
من کارت رو نسبت به بودجه انتخاب کردم نه ارزش خرید !
دوستان خیلی فرقی نمی کنه 780 تی آی و 690. حداقلش اینه که برای خریدار محسوس نیست.
به نظرم اجازه بدید خریدار تصمیم بگیرن. یعنی حداقلش اینه که به سلایق و انتخاب های نهایی ایشون احترام بذاریم. نه اینکه تحمیلگر باشیم.
چون در نهایت بحث فایده ای نداره و طرفین مخالف، قابل راضی شدن نیستن. لذا تصمیم نهایی به عهده ی شخص سوم و نهایی (کاربر متقاضی مشاوره) باشه، به نظرم برای خریدار ایده آل تره. (حتی اگر انتخاب اشتباهی داشته باشه که قطعاً مسئولش، خودش خواهد بود! چرا که هر انسانی مسئول پاسخ ها و مشاوره هاش هست و در قبال مشکلات آینده ای که ممکنه پیش بیاد، باید پاسخگو باشه حتی اگر خریدار باشه که می بایست مسئول پاسخ های خودش به خودش باشه.)
Last edited by Hessam 2; 25-02-2014 at 14:17.
درسته !
مطلبی که بنده عرض کردم صرفا راجع به مقایسه GTX 780 Ti و GTX 690 بوده.
اصولا برای مشاوره به کاربرانی که اینجا میان برای خرید قطعه یا سیستم ، لزومی نداره حتما تا سقف بودجه و مقدار هزینه ای که داره بهشون پیشنهاد بدیم ( چون اینکار رو اکثر فروشنده ها هم میتونن بکنن ) ،
بلکه مشاوره درست تر این هست که قطعه یا سیستمی که صرف و ارزش خرید بیشتری نسبت به بودجه و نوع نیاز کاربر داره بهشون پیشنهاد بشه.
بنده منظورم قطعات كيس بود !!!
سيستم پيشنهادي دوم :
MB : Asus Maximus VI Hero 780/000
CPU : Intel Core i7 4770 880/000
VGA : Asus Rog Mars 760 4GB 2/500/000
RAM : Gskill RipjawsX 16GB 8GBx2 2400Mhz DDR3 720/000
Case : Green Falcon 260/000
Hard : Segate 1TB 180/000
SSD : Corsair Force GS 128GB 360/000
mouse: Razer DeathAdder 4G 6400dpi Gaming 260/000
keyboard: Logitech K200 60/000
Power : Green 700A-HP 300/000
All : 6/300/000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)