تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 66

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Thief

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

ای بابا دستی هم می خوام سیو کنم همین گیرو میده :(
    سری اولی که بازی کردم سیو شدا !
    راستی آپدیت نکردم بازی رو ، امکانش هست با آپدیت درست شه ؟
    از کرک reloead استفاده کن
    من هم دفعه اول بعد از اپدیت مشکل لود سیو داشتم از ابتدای chapter شروع کردم درست شد

2. این کاربر از ali-u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام لطفا کمک کنید اعصابم خورد شده من یه مشکلی دارم اونم مربوط به سایه ها و نور توی بازیه وقتی به یه نور مثلا به یه چراغ نزدیک میشم کلا نور از بین میره سایه میشه و اینکه همه چیه لپ تاپم آپدیته و آپدیت بازی را هم نصب کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اهههههه یهthief اینجوری گند زد.....وگرنه کالاف خیلی خوب بتل عالی و اسینس خیلی خوب بودن......عزیز وقتی بازی دچار چندگانگی کرک میشه این شکلی میشه که توی بلک فلگ بود(سیو نشدن) راه حلشم اینه که بازی رو delete کنی و بعد دوباره نصب کنی.....موقه ی delete کردن قبلش باید تمام درایوا رو بگردی و ببینی که جای دیگه ای ریختی یا نه اقای abolfazl201358

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

سلام لطفا کمک کنید اعصابم خورد شده من یه مشکلی دارم اونم مربوط به سایه ها و نور توی بازیه وقتی به یه نور مثلا به یه چراغ نزدیک میشم کلا نور از بین میره سایه میشه و اینکه همه چیه لپ تاپم آپدیته و آپدیت بازی را هم نصب کردم
    خب عزیز گلم....چه ربطی به ابدیت داره..................!!! مدل بازیه...عجبا حیرتا دوستان گرامی یه چیزیتون میشه هاعجب بدبختی گیر کردیم....بابا تو ی دست بازی dishonored رو بازی کنی لامب که چیزی نیست....به گلم برسی میترکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خب عزیز گلم....چه ربطی به ابدیت داره..................!!! مدل بازیه...عجبا حیرتا دوستان گرامی یه چیزیتون میشه هاعجب بدبختی گیر کردیم....بابا تو ی دست بازی dishonored رو بازی کنی لامب که چیزی نیست....به گلم برسی میترکه
    دوست عزیز وقتی نمی تونی راهنمایی کنی واجب نیست خنک بازی در بیاری . من dishonored را بازی کردم مشکلی که توی بازی thief دارم خیلی رو اعصاب سایه بازی کرش میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه user.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسایی که کلا با گرافیک بازی مشکل دارن بازی رو 32 bit اجرا کنین

من 64bit رو بازی می کردم کلا جمع کل فریم ها تو 1 دقیقه به 9 تا نمی رسید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ای بابا دستی هم می خوام سیو کنم همین گیرو میده :(
    سری اولی که بازی کردم سیو شدا !
    راستی آپدیت نکردم بازی رو ، امکانش هست با آپدیت درست شه ؟
    نه بابا برای ابدیت هم نیست من ابدیت هم کردم بازی رو چند تا کرک هم عوض کردم بازم سیو بازی میپره کلا مشکلات عجیب غریبی داره این بازی
    اهههههه یهthief اینجوری گند زد.....وگرنه کالاف خیلی خوب بتل عالی و اسینس خیلی خوب بودن......عزیز وقتی بازی دچار چندگانگی کرک میشه این شکلی میشه که توی بلک فلگ بود(سیو نشدن) راه حلشم اینه که بازی رو delete کنی و بعد دوباره نصب کنی.....موقه ی delete کردن قبلش باید تمام درایوا رو بگردی و ببینی که جای دیگه ای ریختی یا نه اقای abolfazl201358
    مهندس من جوری پاکش میکنم که خودش نمیتونه خودشو گیر بیاره این بازی از بنیاد مشکل داره

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوست عزیز وقتی نمی تونی راهنمایی کنی واجب نیست خنک بازی در بیاری . من dishonored را بازی کردم مشکلی که توی بازی thief دارم خیلی رو اعصاب سایه بازی کرش میشه
    خب عزیز بگو کرش میشه دیگه خخخخخخخخخ....در ضمن خنک نیستو خنگه.... عزیز معمولا این به خاطر insaving contrast هستش....من فکر کردم که این نور خاموش شدن به خاطر خود باززیه

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

نه بابا برای ابدیت هم نیست من ابدیت هم کردم بازی رو چند تا کرک هم عوض کردم بازم سیو بازی میپره کلا مشکلات عجیب غریبی داره این بازی

مهندس من جوری پاکش میکنم که خودش نمیتونه خودشو گیر بیاره این بازی از بنیاد مشکل داره
    خوب عزیز اگه خودتمیتونی مشکلاتتو حل کنی چرا ÷ست مینویسی.....مهندس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب عزیز اگه خودتمیتونی مشکلاتتو حل کنی چرا ÷ست مینویسی.....مهندس
    من کجا گفتم میتونم مشکلاتو رفع کنم ؟!! من فقط مشکل رو بیان کردم ...
    من با کسی اینجا نه دمخورم نه رفیق فقط کاربر اینجا هستم
    به تاریخ عضویت خودت نگاه کن اون زمانی که تیله بازی میکردی من عضو اینجا بودم تا این ساعت هم با کسی کاری نداشتم اسپم هم ندادم
    با کسی خصومتی ندارم اینجا متلک هم بار کسی نکردم تا این ساعت مراقب رفتارتون باشید تا شخصیت خودتونوحفظ کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •