از کرک reloead استفاده کن
من هم دفعه اول بعد از اپدیت مشکل لود سیو داشتم از ابتدای chapter شروع کردم درست شد
از کرک reloead استفاده کن
من هم دفعه اول بعد از اپدیت مشکل لود سیو داشتم از ابتدای chapter شروع کردم درست شد
سلام لطفا کمک کنید اعصابم خورد شده من یه مشکلی دارم اونم مربوط به سایه ها و نور توی بازیه وقتی به یه نور مثلا به یه چراغ نزدیک میشم کلا نور از بین میره سایه میشه و اینکه همه چیه لپ تاپم آپدیته و آپدیت بازی را هم نصب کردم
اهههههه یهthief اینجوری گند زد.....وگرنه کالاف خیلی خوب بتل عالی و اسینس خیلی خوب بودن......عزیز وقتی بازی دچار چندگانگی کرک میشه این شکلی میشه که توی بلک فلگ بود(سیو نشدن) راه حلشم اینه که بازی رو delete کنی و بعد دوباره نصب کنی.....موقه ی delete کردن قبلش باید تمام درایوا رو بگردی و ببینی که جای دیگه ای ریختی یا نه اقای abolfazl201358
خب عزیز گلم....چه ربطی به ابدیت داره..................!!! مدل بازیه...عجبا حیرتا دوستان گرامی یه چیزیتون میشه هاعجب بدبختی گیر کردیم....بابا تو ی دست بازی dishonored رو بازی کنی لامب که چیزی نیست....به گلم برسی میترکه
![]()
دوست عزیز وقتی نمی تونی راهنمایی کنی واجب نیست خنک بازی در بیاری . من dishonored را بازی کردم مشکلی که توی بازی thief دارم خیلی رو اعصاب سایه بازی کرش میشه
کسایی که کلا با گرافیک بازی مشکل دارن بازی رو 32 bit اجرا کنین
من 64bit رو بازی می کردم کلا جمع کل فریم ها تو 1 دقیقه به 9 تا نمی رسید![]()
نه بابا برای ابدیت هم نیست من ابدیت هم کردم بازی رو چند تا کرک هم عوض کردم بازم سیو بازی میپره کلا مشکلات عجیب غریبی داره این بازی
مهندس من جوری پاکش میکنم که خودش نمیتونه خودشو گیر بیارهاین بازی از بنیاد مشکل داره
خب عزیز بگو کرش میشه دیگه خخخخخخخخخ....در ضمن خنک نیستو خنگه....عزیز معمولا این به خاطر insaving contrast هستش....من فکر کردم که این نور خاموش شدن به خاطر خود باززیه
![]()
خوب عزیز اگه خودتمیتونی مشکلاتتو حل کنی چرا ÷ست مینویسی.....مهندس![]()
من کجا گفتم میتونم مشکلاتو رفع کنم ؟!! من فقط مشکل رو بیان کردم ...
من با کسی اینجا نه دمخورم نه رفیق فقط کاربر اینجا هستم
به تاریخ عضویت خودت نگاه کن اون زمانی که تیله بازی میکردی من عضو اینجا بودم تا این ساعت هم با کسی کاری نداشتم اسپم هم ندادم
با کسی خصومتی ندارم اینجا متلک هم بار کسی نکردم تا این ساعت مراقب رفتارتون باشید تا شخصیت خودتونوحفظ کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)