در مورد رم همونطور که دوستمون گفت با رم 8 هم گیر میاد ، برای من الان رمش 8 هست ولی ssd نداره
تو عکس توجه کنید رمش 8 هست و ssd هم داره
فقط باید بگردید که پیدا بشه
در مورد تشخیص دادن ssd هم رو کارتون هست و هم اون روشی که دوستمون گفتن درسته
بعد وقتی شما با ssd میخوای ، سفارش میدی حتما براتون با ssd میاره ، جای نگرانی نیست
نکته ای که در موقع خرید باید توجه کنید اینه که کیبردش رو تست کنید ، ببینید همه ی دکمه ها به خصوص دکمه های بالایی ( Esc و ..... ) سالمه یا نه
بعد خرید از هاردش تست بگیرید با برنامه ی hdd tune بگیرید و از سلامت هارد هم مطمئن بشید
اسپیکراش رو هم تست کنید
( البته این کار تو همه ی لپ تاپ ها مشترک هست )
از همه مهمتر با گارانتی معتبر تهیه کنید ، مثل سازگار ، هماهنگ
+
اطلاعات کلی در مورد ssd میخوای یا در مورد کاربرد این 8 گیگ ssd ؟؟؟
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________
لنوو درسته چینی هست ولی جنس درجه ی 1 چین هست و کیفیت خیلی خوبی داره و سری z با z500 خودشو ثابت کرده و میتونی از دوستانی که لنوو دارن درباره ی کیفیت بپرسی
به نظرم لنوو جوابشو پس داده از لحاظ کیفیت ، فقط همونطور که گفتم این مدل عیب هایی داره که تو پست هایی بالایی گفتم
محمد جان من اصلا اصراری ندارم شما این مدلو بگیری ، فقط به نظر من با این قیمت و کانفیگ این مدل بهتر از و قدرتمند تر از مدل های ایسوس هم قیمت هست
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________
اینم اون مدل 14 اینچی ایسوس هست :
ASUS X450LC - B
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 720M 2GB
صفحه نمایش:14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات
.gif)
VD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
قیمت : 2450