تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: اسم اصلی مدلهای سامسونگ و آدرس سایتی جهت دانلود اپدیت f6450

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    معمولا در چه حالتی این اتفاق می افتد؟ و از کی این مشگل بوجود آمده؟در هنگام دیدن کانالهای تلویزیونی یا در هنگام دیدن از یک وسیله دیگر مانند ستاب باکس یا ریسیور و یا هر پخش کننده دیگر؟!! اگر در هنگام دیدن با پخش کننده های دیگر این اتفاق می افتد ممکن است ایراد از کابل اتصالتان باشد آن را بایک کابل با کیفیت عوض کنید
    و در مورد آبدیت از مطلب زیر استفاده کنید و اگر نشد سعی کنید با کابل به اینترنت وصل شده و از طریق خود تلویزیون آبدیت را انجام دهید.
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    در سری 6
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
    خیر حتی مواقعی که اینجوری میشه کابل انتن رو هم ازش کندم بازم این اتفاق میفته از هیچ دستگاه جانبی هم استفاده نمیشه
    در مورد اپدیت هم از همون لینکی که خودتون بالاتر گذاشتین از سایت سامسونگ مدل f6400 رو آپدیتشو دانلود کردک اکستکت کردم و ریختم تو فلش آپدیت رو میزنم سوال میکنه بله رو میزنم بعد میگه این فایله نا معتبره و هیچ اتفاقی نمیفته

2. این کاربر از pouriazizo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در ضمن با وای فای هم که میخوام آپدیت کنم اصلا جلو نمیره رو 0 گیر میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

و در ضمن روز دوم شروع شد این قضیه
    روز دوم نصب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من هم 40F64050 دارم که آپدیتشو از سایت گرفتم و دقیقا مثل دوستمون جناب @pouriazizo موقع آپدیت کردن میگه غیر معتبره! و از طریق خود تی وی هم که آپدیت کردم (1117 داشت فقط) شبکه های دیجیتال رو کامل نمی شناسه (حدود 10 تا)
    الان موندم چیکار کنم. نه میشه آپگرید/دانگرید کرد و نه شبکه ها رو کامل می گیره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من هم 40F64050 دارم که آپدیتشو از سایت گرفتم و دقیقا مثل دوستمون جناب @pouriazizo موقع آپدیت کردن میگه غیر معتبره! و از طریق خود تی وی هم که آپدیت کردم (1117 داشت فقط) شبکه های دیجیتال رو کامل نمی شناسه (حدود 10 تا)
    الان موندم چیکار کنم. نه میشه آپگرید/دانگرید کرد و نه شبکه ها رو کامل می گیره.
    شاید موقع کانال یابی تنظیمی اشتباهه؟
    والا من واسه مشکلم به سامسونگ میل زدم جواب دادن اما خب تا اون حد بلد نیستم که کامل ترجمه کنم
    فرق ایران و غیر ایران این جور جاها معلوم میشه
    حالا شما زنگ بزن سام سرویس میبندتت فحش :ی

8. این کاربر از pouriazizo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

والا من واسه مشکلم به سامسونگ میل زدم جواب دادن اما خب تا اون حد بلد نیستم که کامل ترجمه کنم
    اینجوری که توی انجمن های مختلف خوندم هیچ کس از کسانی که آپدیت کرده بودن (به 1117) مشکل شبکه نداشتن و به احتمال خیلی زیاد مشکل از آنتن
    اون ایمیل رو بذارید اینجا با هم می خونیمش خب
    فقط یه نفر دیدم که نوشته بود از usb آپدیت کرده که اونم الان ازش می پرسم چطوری اینکار رو کرده. اگه جواب بده خوبه...

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در ضمن با وای فای هم که میخوام آپدیت کنم اصلا جلو نمیره رو 0 گیر میکنه
    دوست عزیز
    با کابل لن آبدیت را انجام دهید هم سرعتش بهتر است هم قطعی ندارد.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    گاهی اوقات وقتی که کانال یابی می کنید عدد کانالها بعضی از شماره 800 شروع می شود بدین ترتیب که مثلا کانال شبکه یک روی کانال 800 رفته که باید از روی کنترول عدد 800 را بزنید تا کانال را ببینید و یا وقتی لیست کانالها را می زنید آن وقت آن کانالها را پیدا می کنید که باید لیست را ویرایش کنید

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    گاهی اوقات وقتی که کانال یابی می کنید عدد کانالها بعضی از شماره 800 شروع می شود بدین ترتیب که مثلا کانال شبکه یک روی کانال 800 رفته که باید از روی کنترول عدد 800 را بزنید تا کانال را ببینید و یا وقتی لیست کانالها را می زنید آن وقت آن کانالها را پیدا می کنید که باید لیست را ویرایش کنید
    نه برادر من مشکل فراتر از این حرفاست منم اینقدرا مبتدی نیستم دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •