خود کاارت گرافیکم pci-e 2 هستش ولی تو برنامه GPU-Z که نگاه کردم دیدم باس کارت گرافیک رو زده PCI-express 1.1 x16 یتی کارتم 2 هستش چون مادربورد 1.1 هست داره تو این کلاس کار میکنه؟![]()
خود کاارت گرافیکم pci-e 2 هستش ولی تو برنامه GPU-Z که نگاه کردم دیدم باس کارت گرافیک رو زده PCI-express 1.1 x16 یتی کارتم 2 هستش چون مادربورد 1.1 هست داره تو این کلاس کار میکنه؟![]()
Last edited by blue7077; 28-02-2014 at 03:45.
خب با توجه به سوکت 775 و چیپست ضعیف P31 بعید نیست که ورژن 1 باشه
ولی بازم تفاوت کارایی خاصی ندارند همون طور که ورژن دو با سه نداره .....
در هر صورت مشکلی نداره میتونید تقریبا همون پرفورمنس ورژن 2 رو داشته باشید شاید با اختلاف اندک چند فریم کمتر....
؟
!!
!!
!!
!!
!!
![]()
دوست عزیز باید قبول کرد که این سوکت و چیپ از رده خارج هست ....![]()
حواست باشه من نسبت به سیستمم غیرتیمااااامن از بچگی باهاشم
چیپ که سر در نمیارم منظورت از چیپ کجاشه!
ولی سوکت 775 با این سی پی یو عالیه
ینی واسه من که کم نیاورده
با همون گرافیک 9400 GT من بازی battlefield 4 که همه میگن نمیشه اجرا کردم battlefield 3 اجرا کردم GTA IV اجرا کردم سی پی یو هیچوقت کم نیاورد
فقط به خاطر گرافیک پایین مجبور بودم بازیارو با گرافیک low بازی کنم
به نظرم Q9550 جز بهترین سی پی یو های سوکت 775 هستش
فقط اگه با یه گرافیک خوب کارم راه بیافته دیگه تا چند سال نیازی به سیستم جدید ندارم
Last edited by blue7077; 24-02-2014 at 12:57.
اونی که برات کارت گرافیک انتخواب کرده با لگد برو تو حلقش
9400 GT با ۱۶ هسته همون زمان هم خریدش به صرفه نبود و تقریبا با همون قیمت میتونستی 9500GT بندازی با ۳۲ هسته گرافیکی و فرکانس بالاتر
خوب شما در حال حاضر 9600GT هم دست دوم پیدا کنی با ۶۴ هسته و... ۵ برابر گرافیک خودت قویتر میشود
اول گرافیک را عوض کنید بسیار بهتر است چون تقریبا عوض کردن پردازنده برای اون گرافیک 9400GT هیچ تاثیری ندارد
در عوض عوض کردن گرافیک خیلی بهتر است
اصل پردازش بازی مربوط به کارت گرافیک هست شما ۱ میلیون هم پردازنده بندازی وقتی گرافیکت در همین حد باشه فایده نداره
البته میتونی بری APU بندازی اگر نمیخوای تا سالها سیستمت را ارتقا بدهید که هم پردازنده قویتر و هم گرافیک قویتر میشود و هم گارانتی دارد و هم رم میرود روی قیمت ارزانتر DDR3 و هم به صرفه هست مثلا ۳ سال بعد گرافیک ۲ میلیونی بندازی
البته هزینه مادربرد را نیر حساب کنید
در ضمن power از اون مارک قلابی بهتره که عوض کنید
رم هم خوبه
فقط یک کارت گرافیک بهتر نیاز دارید حتی GT 650ti هم میتونی بندازی اگر پاور عوض کنی
پیشنهاد من خرید یک گرافیک تازه وارد GTX 750 هست که قویتر از GTX 650ti هست و با پاور ۳۸۰ وات مارک معتبر مثل گریین و کولر مستر و اسی بل و ....براش کاملا کافیه
دقیق قیمت ندارم ولی فکر کنم بالای ۱۰۰ هزار تومان شود
دیدم انویدیا داری گرافیک انویدیا معرفی کردم
گرافیک ۱۳۰ دلار خوبه یا باز هم میتونی هزینه کنی
تقریبا کمتر از ۵۰۰ هزار تومان میشود
البته اگر بخواهی پاور بهتر بندازی میتونی AMD هم بندازی حتی مدل R7 265X با قیمت ۱۵۰ دلار
بعد برو سمت پردازنده
ویرایش..........
آهان پس فقط میخواهید گرافیک را عوض کنید
تجربه به من میگه پاور ارزان و تقلبی باعث سوختن قطعات میشود
اگر گرافیک جدید انداختی بعد یک مدت سوخت بدون پاور مشکل داره پس برای جلوگیری پاور را هم عوض کنید
بودجه؟؟؟ R9 290 میتونی بندازی با پاور ۱ میلیون تومانی ...
Last edited by millad1388; 25-02-2014 at 08:50.
پس اینجور که شما میگید همه کارت گرافیکای جدید هم با مین بورد من سازگارن؟ باید ببینم تا چقد میتونم هزینه کنم واسه گرافیک؟
خب من تا 600 میتونم هزینه کنم نظرتون چیه؟ میشه یه گرافیک خوب که تو هیچ بازی کم نیاره برداشت با این قیمت؟
من زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم مرسی راهنمایی میکنین
خودمم نظرم با کارتای انویدیا هست تا ای تی آی
کلن از AMD خوشم نمیاد![]()
بهترين انتخابMsi GTX 650 ti boost gaming TF III با قيمت حدودي ٦٢٠ هست !!!
این کارت میتونه بازیهارو با حداکثر کیفیت گرافیک بدون لگ برام اجرا کنه؟
من اگه یکم صبر کنم میتونم تا 1 تومن بابت گرافیک بدم اگه میتونم گرافیک بهتری هم بذارم بهم پیشنهاد بدین
فقط مطمعن باشم همه گرافیکای موجود با مین بورد من سازگاری دارن؟
به نظر شما کارایی داره واسه این سیستم گرافیک 1 تومن به بالا بذارم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)