تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: سیستم پیشنهادی برای رندرینگ (8)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب 3 سال دیگه یه سیستم جدید تر و گران تر بخرن، معلومه که خرید پردازنده ای مثل زئون، دیوانگی کامل هست!!!
    زئون به شرطی خوبه که طرف بگه آقا من میخوام 7 سال سیستمم رو دست نزنم و فقط ارتقا بدم!!! 4930 رو که نمی تونه ارتقا بده عزیز من!! باید 4960 بخره که عملاً تفاوتی به 4930 نداره!! لذا یک میلیون اضافی هزینه ی بیخود و بی جهت خواهد بود!
    ایشون می تونه این مادربرد + CPU رو کنار بگذاره، جدیدترین مادربرد و CPU رو بخره و باز هم کم هزینه تر و به روز تر از شیوه پیشنهادی شما خواهد بود.

ایشون اگر الان یه زئون ضعیف تر بخره، می تونه در آینده دو تاش کنه! حتی بعداً می تونه اصلاً بفروشه! دو تا قدرتمندتر بخره!!
    تازه 128 گیگابایت قابلیت ارتقا در رم رو فراموش کردید شما!!! همچنین اس ال ای و کراس فایر چهارگانه!
    همونطور که قبلا هم گفتم حتی دو تا Xeon E5-2620v2 که شما پیشنهاد دادید برتری محسوسی نسبت به یک Core i7 4930K ندارن. اگه به این امید هم باشه که 5-4 سال دیگه بیاد و این Xeon رو بفروشه و برای همین سوکت و چیپست قدیمی دو تا Xeon جدید بخره، نمی دونم شما الان توصیه می کنید کسی برای سوکت 775 بیاد Xeon های اون زمان رو بخره؟ بعید می دونم.

SLI و کراس فایر هیچ تاثیری در رندرینگ ندارند. ایشون می تونه چهار کارت گرافیک رو اضافه کنه و از قابلیت های رندرینگ اونها استفاده کنه بدون هیچ نیازی به SLI/Crossfire. اینها تکنولوژی های گیمینگ هستند به علاوه برای اونها باز هم نیازی به Xeon نیست! آپگرید به 128 گیگابایت رم هم فقط با حافظه های ECC ممکن هست که خودش چندین میلیون فقط هزینه حافظه ها خواهد بود، چیزی که از بودجه این دوست ما خارج است (و اون رم هایی هم که شما پیشنهاد دادید قابل استفاده در اون کانفیگ نخواهند بود).

من چیزی رو فراموش نکردم، بلکه با آگاهی و اطلاع دقیق از گزینه های مختلف و کارایی این گزینه ها در شرایط متفاوت و ارزششون در بودجه های متفاوت به دوستمون پیشنهاداتی ارائه کردم و دلایلش رو هم گفتم، چیزی که فکر نمی کنم شما بتونید مدعی باشید.

همه ی اینها یعنی ارتقای 100% برای خریدار وجود داره! راحت تا 5-6 سال آینده!!!

مشاوره حرفه ای باید بدونه. نیاز خریدار رو بشناسه. امکان پتانسیل ارتقا رو بسنجه در چندین سال آینده. بتونه تضمین کنه.

شما می بینی طرف می گه آقا من سالی یه دفعه یه سیستم 10 میلیونی می خرم!!!
    خب مگه مغز خر خورده مشاور بیاد بهش زئون پیشنهاد بده! در حالی که هر سال می تونه جدیدترین ها رو خریداری کنه همیشه هم به مراتب قدرتمندتر و به صرفه تر هستن!

خب اگر تضمین می کنید که دیگه حرفی نیست! اتفاقی هم بی افته فرمایشات شما بوده! نه بنده که بخوام نگران مشاوره ام باشم! تضمینی هم از سوی من وجود نداره!
    خریدار می تونه هر چی دلش خواست بخره و ابداً چیزی در جیب ما نخواهد رفت!
    نمی دونم آوردن بحث SLI چهارگانه به سیستم های رندرینگ شناخت نیاز خریدار است یا آوردن آپشن هایی که ده ها میلیون خرجشون میشه برای یک سیستم 8 میلیونی بدون در نظر گرفتن نیازهای واقعی! بودجه باید صرف جایی بشه که واقعا تفاوت ایجاد می کنه به خصوص وقتی محدودیت وجود داره.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مشکلی نیست!
    ما تسلیم شدن را به جون می خریم...

رم های ECC ارزون تر هست اتفاقاً!
    قابلیت کراس فایر کارت های فایرپرو و اس ال ای کارت های کواردو فراهم هست که در رندرینگ شنیدم تاثیر قابل توجهی داره! اما خودم تست نکردم!
    به هر حال اتفاق نظر خیلی وجود داره. مهم نیست زیاد.

احساس می کنم بحث بیش از این جز طولانی کردن، بی فایده اس. نه شما قانع میشی ابداً و نه بنده.
    پس فایده ای نداره اصلاً. جز اینکه وقتمون رو تلف کنیم.
    زمان با ارزش تر از این حرفاست.

انشالله که راضی باشن خریدار عزیز از اظهارات شما!!
    سیستم هم بر پایه ی نظر شما لیست شد./

ممنون. بحث خوبی بود. انشالله که مورد استفاده ی ایشون قرار بگیره.
    خدا می دونه کدوم حالت بهترین روش خواهد بود! فقط خدا می دونه!

و من الله التوفیق!
    Last edited by Hessam 2; 20-02-2014 at 15:10.

4. 3 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بازهم از دوستانی که اطلاعاتشون رو در اختیارم قراردادن تشکر میکم

6. این کاربر از amirsh21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

سی پی یو های زئون یک برتری ویژه دارند نسبت به سی پی یو های دستکتاپو اون هم اینه که تعداد هسته های بالاتر دارند و در کانفیگ های 2 یا 4 یا 8 تای بسته میشن و در سری های رد بالا قدرت بسیاری دارند که خیلی هم گرونند (7-8 میلیون هر سی پی یو) در حالی که سی پی یو های دستکتاپ فقط در کانفیک تک سی پی یو وجود دارند

با توجه به بودجه شما من هم
    4930 رو تو رنج قیمت شما پیشنهاد میدم

اگر بودجتون 15 به بالا بودن قطعا زئون انتخاب مناسبی بود

من هم با جناب Stream موافقم و در رده زئون های مدل های پایین می توانید معادل سی پی یو های سری CoreI پیدا کنید که بازده ای بالاتری داشته باشند

پاور رو هم با توجه به اینکه سیستم زیاد روشنه شما اگر توان اسمی مورد نیاز سیستم 400 یا 500 هست حداقل 300 وات بیشتر در نظر بگیرید چون پاور ها به مرور زمان ضعیف میشوند و جریان کمتری به قطعات میدهند و قطعات ممکنه خراب یا دچار افت کارای بشوند حداقل 800 وات واقعی به بالا

رم ها هم بیشتر از باس 1866 نیازی نیست و باس بیشتر هیچ تاثیر محسوسی در کارای نداره چون سی پی یو 4930 بیشتر از باس 1866 رو ساپورت نمیکنه پیشنهاد میدم 4 عدد 4 کیک باس 1866

کارت گرافیک رو هم کوادرو پیشنهاد میدم چون نرم افزارهای که نام برید کاملا برای کارت های کوادرو بهینه شده اند و باز دهی چندین برابری نسبت به کارت های گیمینگ میدهند

با تشکر

8. 2 کاربر از _LOVE_CODER_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •