تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: چه لپ تاپی با این شرایط بخرم؟ compaq - hp یا lenovo

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان این سی پی یو چطوره Intel Pentium 2020M 2.40 GHz

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان این سی پی یو چطوره Intel Pentium 2020M 2.40 GHz
    از i3 هم ضعیفتره.کلا خریدش توصیه نمیشه.مگه اینکه بخواین تا حد ممکن عمر باتری لپ تاپتون کم باشه.
    البته برای افیس و اینترنت و فیلم و امثالهم کافیه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من تعمیرکار نیستم.

ولی به تجربه بهم ثابت شده برای حرف فروشنده نباید کوچکترین ارزشی قائل بشین.فقط شما از فروشنده باید در مورد قیمت سوال کنید.نه مشورت خرید کالا.
    همین الان 2 ساله اچ پی 4530 دارم.می تونید یه چرخ تو مغازه های تعمیراتی بزنید و در مورد آمار خرابی این مدل سوال کنید.تو همین سایت هم می تونید سرچ کنید.
    البته من نمیگم برند اچ پی از بقیه خیلی بهتره ولی من چون من به کیفیت ساختش اعتماد داشتم و قیافه و امکاناتش هم با سلیقه ام جور در اومد خریدمش.

متاسفانه خیلی ها رو گارانتی تاکید می کنن.ولی من چند نفر از آشنایانم که باهاشون در ارتباطم که تا بحال اصلا نیازی به گارانتی پیدا نکردم.غیر از یک مورد اسپیکر میکرولب که فهمیدم خودم هم تو خونه می تونستم تعمیرش کنم.
    داریم بطورکلی در مورد لپ تاپهای یک برند صحبت میکنیم نه یک مدل خاص هرچند فقط دو ساله خریدیش و از اون مهمتر مشخص نیست نحوه استفاده شما چطوریه !! حرف فروشنده ها هم واسه هیچکس حجت نیست ! میدونی تعمیرکارا در مورد لپتاپهای اچ پی چی میگن ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد این لپ تاپ چیه؟
    پردازنده مرکزی:Intel Pentium 2020M 2.40 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - مشخصات: 5400rpm
    پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 1GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
    امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داریم بطورکلی در مورد لپ تاپهای یک برند صحبت میکنیم نه یک مدل خاص هرچند فقط دو ساله خریدیش و از اون مهمتر مشخص نیست نحوه استفاده شما چطوریه !! حرف فروشنده ها هم واسه هیچکس حجت نیست ! میدونی تعمیرکارا در مورد لپتاپهای اچ پی چی میگن ؟؟

به هر حال من برای گفته هام دلیل آوردم.
    ولی شما فقط چیزی رو که من گفتم رو رد می کنید. بدون دلیل.

استفاده من از لپ تاپ خشن هستش.مثلا با دست خیس باهاش کار می کنم و با یا دست از ال سی دی بلندش می کنم و... روزی 8 ساعت روشنه.حتی باهاش تست استرس prime95 هم انجام دادم.
    همون برند اچ پی فکر کنم حدود 4 سال پیش پر فروش ترین برند لپ تاپ تو دنیا بوده.همین الان هم تو کامپیوتر های سرور ابر قدرت حساب میشه.

مشکل بازار اینه که سلیقه ای هستش.خیلی از برند های معتبر تو بازار ایران هستن. ولی هنوز مردم و فروشنده ها فکر می کنن فلان برند خیلی عالیه و فلان برند کیفیتش بده. در صورتی همشون اونقدر با کیفیت هستن که قابل اعتماد باشن.و تقریبا تو یک سطح هستن.
    مثل قضیه هارد.که هر 6 ماه تو بازار می گن فلان مارک خوبه و فلان مارک امار خرابیش زیاده. مثلا تا چند ماه پیش همه سیگیت رو پیشنهاد میدادن.الان میگن سیگیت خرابیش زیاده و وسترن بخرین.
    قریب به اتفاق هم هیتاچی رو قبول ندارن. در صورتی هیتاچی واقعا هارد با کیفیتی قابل اعتمادی هستش.
    Last edited by bijandarbari; 15-02-2014 at 09:53.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد این لپ تاپ چیه؟
    پردازنده مرکزی:Intel Pentium 2020M 2.40 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - مشخصات: 5400rpm
    پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 1GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
    امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
    مدل چیه؟
    قیمت؟

فقط سی پی یو اش ضعیفه.بقیه اش خوبه.
    در مورد گرافیک لپ تاپ تو این رنج قیمت همشون ضعیف هستن نمیشه باهاشون بازی کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

95 درصد فروشنده ها وقتی پای منافع خودشون برسه دروغ گو میشن و فقط از جنس هایی که دارن تعریف می کنن.اگه می خواین در مورد کیفیت و خرابی جنسی تحقیق کنید برین پیش تعمیرکار ها.
    مساله گرمای زیاد اچ پی 3 سال یا بیشتره که برطرف شده.دیگه مدل های جدیدتر مشکل گرما ندارن.حتی با i7 .
    من خودم موقع خرید تمام این فروم رو برای مشکلات سخت افزاری لپ تاپ زیر و رو کردم ( اون موقع قسمت مشکلات سخت افزاری لپ تاپ خیلی فعال بود و روزی چند تا تاپیک جدید ایجاد میشد ) ولی اثری از مشکل اچ پی داخلش ندیدم.
    غیر از یک مورد که حدود 2 ماه پیش مشکل داشت و ایرادش لق شدن فلت ال سی دی بود.
    به هر حال من برای گفته هام دلیل آوردم.
    ولی شما فقط چیزی رو که من گفتم رو رد می کنید. بدون دلیل.

استفاده من از لپ تاپ خشن هستش.مثلا با دست خیس باهاش کار می کنم و با یا دست از ال سی دی بلندش می کنم و... روزی 8 ساعت روشنه.حتی باهاش تست استرس prime95 هم انجام دادم.
    همون برند اچ پی فکر کنم حدود 4 سال پیش پر فروش ترین برند لپ تاپ تو دنیا بوده.همین الان هم تو کامپیوتر های سرور ابر قدرت حساب میشه.

مشکل بازار اینه که سلیقه ای هستش.خیلی از برند های معتبر تو بازار ایران هستن. ولی هنوز مردم و فروشنده ها فکر می کنن فلان برند خیلی عالیه و فلان برند کیفیتش بده. در صورتی همشون اونقدر با کیفیت هستن که قابل اعتماد باشن.و تقریبا تو یک سطح هستن.
    مثل قضیه هارد.که هر 6 ماه تو بازار می گن فلان مارک خوبه و فلان مارک امار خرابیش زیاده. مثلا تا چند ماه پیش همه سیگیت رو پیشنهاد میدادن.الان میگن سیگیت خرابیش زیاده و وسترن بخرین.
    قریب به اتفاق هم هیتاچی رو قبول ندارن. در صورتی هیتاچی واقعا هارد با کیفیتی قابل اعتمادی هستش.
    عجبا شما گفتین : اگه می خواین در مورد کیفیت و خرابی جنسی تحقیق کنید برین پیش تعمیرکار ها!! منم میگم تعمیرکارا به لپ تاپهای اچ پی میگن : gpu failure اصلا مساله دفع گرما نبود چون مکانیزم خنک کنندگی در لپ تاپها خیلی ساده و در اکثر برندها شبیه به هم هستن !! ایراد از مادربردهاشون بود !!! منظور من استفاده ایه که باعث بشه گرافیک اختصاصی لپ تاپتون در بیشتر اوقات درگیر باشه وگرنه لپ تاپ منم دوساله که حداقل روزی 15 ساعت روشنه اما وقتی مشخص میشه چند مرده حلاجه که بره زیر فشار ممتد نه مقطعی مع الوصف کمپانی اچ پی خیلی زیرکانه عمل میکنه چون ظاهر لپ تاپهاشو خیلی شکیل میسازه برعکس ایسر و لنوو ! عقل خریدارا هم که توی چشمشونه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عجبا شما گفتین : اگه می خواین در مورد کیفیت و خرابی جنسی تحقیق کنید برین پیش تعمیرکار ها!! منم میگم تعمیرکارا به لپ تاپهای اچ پی میگن : gpu failure اصلا مساله دفع گرما نبود چون مکانیزم خنک کنندگی در لپ تاپها خیلی ساده و در اکثر برندها شبیه به هم هستن !! ایراد از مادربردهاشون بود !!! منظور من استفاده ایه که باعث بشه گرافیک اختصاصی لپ تاپتون در بیشتر اوقات درگیر باشه وگرنه لپ تاپ منم دوساله که حداقل روزی 15 ساعت روشنه اما وقتی مشخص میشه چند مرده حلاجه که بره زیر فشار ممتد نه مقطعی مع الوصف کمپانی اچ پی خیلی زیرکانه عمل میکنه چون ظاهر لپ تاپهاشو خیلی شکیل میسازه برعکس ایسر و لنوو ! عقل خریدارا هم که توی چشمشونه
    شما الان برین پیش تعمیرکارا بپرسین لپ تاپای اچ پی که تو 3 سال اخیر تولید شدن مشکل گرم شدن گرافیک دارن؟؟
    الان همه می دونن این مشکل برطرف شده.کسی هم ازش شاکی نبوده.این دیگه واضحه.همه می دونن.حتی دیگه فرونده هایی که می خوان تو سر لپ تاپ اچ پی بزنن اسمی از گرم کردن به وسط نمیارن.
    من خیلی اوقات امتحانی گرافیک ATI لپ تاپم رو فعال می کنم ولی مشکل گرما ازش ندیدم.فقط موقع بازی سنگین دماش نهایت 55 میره بالا.

من خودم با این لپ تاپ فیلم دیکود می کنم. طوری که مثلا 2 ساعت سی پی یو 90 درصد پر میشه.ولی بازم مشکل ازش ندیدم.
    Last edited by bijandarbari; 15-02-2014 at 13:02.

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    من خودم لپ تاپ اچ پی دارم ProBook 450
    بنده خدا اصلا گرم نمیکنه که
    بنظر شما وقتی Pes با بالاترین تنظیمات بازی میکنی نباید دماش به 50 درجه برسه ؟ یا وقتی FarCry 3 بازی میکنی اون هم روی High نباید بشه 70 درجه ؟

چون ظاهر لپ تاپهاشو خیلی شکیل میسازه برعکس ایسر و لنوو ! عقل خریدارا هم که توی چشمشونه
    والا گفتم که من خودم اچ پی دارم اما بنظرم لپ تاپ های لنوو خیلی قشنگترن ، لنوو z510 استیلش قشنگه که !!
    در مورد اینکه نوشتی عقل خریدارها تو چششونه فکر میکنم بهم توهین شده
    حاجی با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه ، مگه به این راحتیه که یه یوزر تو کشوری مثل ایران بیاد شرکتی مثل اچ پی رو ببره زیر سوال ؟!!
    در نهایت نظر من این هست که همه لپ تاپ ها همه که ساخت چین هستن !! پس یه جورایی دارن از روی دست هم تقلید میکنن در نهایت من و شمای مصرف کننده هستیم که شدیم اسیر دست این برند و برند بازی ها و داریم هر کدوممون از لپ تاپ هایی که داریم دفاع میکنیم و واسشون مشتری جمع میکنیم

10. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما الان برین پیش تعمیرکارا بپرسین لپ تاپای اچ پی که تو 3 سال اخیر تولید شدن مشکل گرم شدن گرافیک دارن؟؟
    الان همه می دونن این مشکل برطرف شده.کسی هم ازش شاکی نبوده.این دیگه واضحه.همه می دونن.حتی دیگه فرونده هایی که می خوان تو سر لپ تاپ اچ پی بزنن اسمی از گرم کردن به وسط نمیارن.
    من خیلی اوقات امتحانی گرافیک ATI لپ تاپم رو فعال می کنم ولی مشکل گرما ازش ندیدم.فقط موقع بازی سنگین دماش نهایت 55 میره بالا.

من خودم با این لپ تاپ فیلم دیکود می کنم. طوری که مثلا 2 ساعت سی پی یو 90 درصد پر میشه.ولی بازم مشکل ازش ندیدم.
    نه ندارن اما بد سابقه شده این برند من میگم مشکل از گرما نبود باز شماها تکرار میکنید
    سلام
    من خودم لپ تاپ اچ پی دارم ProBook 450
    بنده خدا اصلا گرم نمیکنه که
    بنظر شما وقتی Pes با بالاترین تنظیمات بازی میکنی نباید دماش به 50 درجه برسه ؟ یا وقتی FarCry 3 بازی میکنی اون هم روی High نباید بشه 70 درجه ؟
    والا گفتم که من خودم اچ پی دارم اما بنظرم لپ تاپ های لنوو خیلی قشنگترن ، لنوو z510 استیلش قشنگه که !!
    در مورد اینکه نوشتی عقل خریدارها تو چششونه فکر میکنم بهم توهین شده
    حاجی با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه ، مگه به این راحتیه که یه یوزر تو کشوری مثل ایران بیاد شرکتی مثل اچ پی رو ببره زیر سوال ؟!!
    در نهایت نظر من این هست که همه لپ تاپ ها همه که ساخت چین هستن !! پس یه جورایی دارن از روی دست هم تقلید میکنن در نهایت من و شمای مصرف کننده هستیم که شدیم اسیر دست این برند و برند بازی ها و داریم هر کدوممون از لپ تاپ هایی که داریم دفاع میکنیم و واسشون مشتری جمع میکنیم
    من برند اچ پی رو زیر سوال نبردم (هرچند به اندازه کافی زیر سوال رفته) فقط واقعیتهای گذشته نه چندان دور رو یادآوری کردم !
    لنوو هم جدیدا یه تکونی به خودش داده با توجه به همون اصل مهم مشتری مداری
    هرکی نوشته های من و شماها رو بخونه متوجه میشه که چه کسی داره از لپ تاپش دفاع میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •