تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: SSL Error

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چه نسخه ای رو پیشنهاد میکنید دانلود کنم ؟ همون pro خوبه ؟ توی سایت مایکروسافت که لینکش رو گذاشتید خیلی متنوع ان ظاهرا کدوم دانلود کنم ؟
    سلام

آره همون خوبه. شما باید این نسخه ی Windows 8.1 Pro VL (x64) - DVD (English) رو دانلود کنید. اما از اونجا که نمیتونید دانلود کنید. اول باید Account بخرید و نسبت اون چیزی که خریدید بعضی از برنامه ها رو میتونید دانلود کنید.
    ام لینک تورنت همون نسخه هایی که اونجاست معمولا پیدا میشه. من خودم این نسخه ی Pro رو دانلود کردم بعد SHA1 رو با همون سایت مایکروسافت چک کردم یکی بود.

این لینک فایل تورنت:(نسخه ی64 بیتی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر نسخه ی Enterprise هم خواستید میتونید از سایت خود مایکروسافت اون رو دانلود کنید به صورت لینک مستقیم:

اگر نسخه ی 32 بیتی میخواستید بگید اون رو هم براتون لینکش رو بذارم.
    Last edited by smss.exe; 14-02-2014 at 08:46.

2. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من همینی که خودتون دارید رو دانلود میکنم . فقط من اشنایی زیادی با تورنت ندارم میشه بگید کدوم نرم افزار رو باید دانلود کنم ؟ بیت تورنت ؟
    یه سوالی هم برام پیش اومده .. موقع نصب ویندوز وقتی دارم قبلی رو پاک میکنم و یه جدید نصب میکنم ، باید اون پارتیشن 350 مگی رو هم همراه C که فرمت میکنم ، فرمت کنم ؟
    بعد همون اینترپرایز رو از سایت مایکروسافت دانلود کنم بهتر نیست ؟ که بتونم با دانلود منیجر معمولی دانلود کنم
    کرک هم برای 8.1 لطفا بهم معرفی کنید . یه جا خوندم اینترپرایز کرک نداره درسته ؟
    Last edited by Acceleration; 14-02-2014 at 14:31.

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

به نظرتون این ممکنه مشکل داشته باشه ؟
    اپدیت ها بهش اضافه شده
    و کلا هر کدوم از اینارو دانلود کنم ، روی دی وی دی جا میشن ؟ مثلا همینی که خودتون دانلود کردید جا شد ؟
    من خیلی از تورنت خوشم نمیاد ای کاش میتونستم ویندوز مایکروسافت رو با لینک مستقیم دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همینی که خودتون دارید رو دانلود میکنم . فقط من اشنایی زیادی با تورنت ندارم میشه بگید کدوم نرم افزار رو باید دانلود کنم ؟ بیت تورنت ؟
    یه سوالی هم برام پیش اومده .. موقع نصب ویندوز وقتی دارم قبلی رو پاک میکنم و یه جدید نصب میکنم ، باید اون پارتیشن 350 مگی رو هم همراه C که فرمت میکنم ، فرمت کنم ؟
    بعد همون اینترپرایز رو از سایت مایکروسافت دانلود کنم بهتر نیست ؟ که بتونم با دانلود منیجر معمولی دانلود کنم
    کرک هم برای 8.1 لطفا بهم معرفی کنید . یه جا خوندم اینترپرایز کرک نداره درسته ؟
    سلام

از برنامه ی utorrent استفاده کنی بهتره:
    موقع نصب ویندوز هم اگر این ویندوز تنها ویندوز روی لپ تاپ شماست فرقی نمیکنه که اون رو هم Format کنید یا نه.
    نسخه ی Enterprise رو هم خوبه اگر دانلود کنید. چون هم کاملتره و هم سریعتر دانلود میشه.
    در مورد کرک هم توی همین سایت که کلی مطلب در موردش هست. اگر هم به قول شما کرک براش نیومده باشه ویندوز نسخه ی Enterprise به صورت رایگان 90 روز مهلت تست میده و میشه این 90 روز رو 3 برابر افزایش داد از طریق دستور slmgr -rearm ؛ پس فکر کنم دیگه تا اون موقع کرک براش بیاد. من خودم هنوز سراغ کرک نرفتم ولی توی 90 روز دوره ی دومم. حالا حالاها وقت هست برای این کار.

اما اگر هم خواستید اون نسخه ی Pro رو دانلود کنید و بهش کرک بزنید. و یا از طریق Skype اون رو Active کنید.

6. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرتون این ممکنه مشکل داشته باشه ؟
    اپدیت ها بهش اضافه شده
    و کلا هر کدوم از اینارو دانلود کنم ، روی دی وی دی جا میشن ؟ مثلا همینی که خودتون دانلود کردید جا شد ؟
    من خیلی از تورنت خوشم نمیاد ای کاش میتونستم ویندوز مایکروسافت رو با لینک مستقیم دانلود کنم
    سلام

در این ربطه پیغام خصوصی رو جواب دادم.

8. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •