بزن 192.168.1.1
یوزر : admin
پسورد : admin
بعد تو تنظیمات مودم reset factory reset رو پیدا کن و اونو بزن
یا میتونی از سوراخ پشت مودم با یه تیزی مودم رو به ریست کنی ...
بعد دوباره باید مودم رو کانفیگ کنی ...
بزن 192.168.1.1
یوزر : admin
پسورد : admin
بعد تو تنظیمات مودم reset factory reset رو پیدا کن و اونو بزن
یا میتونی از سوراخ پشت مودم با یه تیزی مودم رو به ریست کنی ...
بعد دوباره باید مودم رو کانفیگ کنی ...
برای ریست کردن مودمت میتونی هم بری از تو قسمت کانفیگش این کارو بکنی ، هم این که دوروبر مودمتو نگاه کن یه سوراخ داره که فقط میشه سوزن داخلش کرد یه سوزنو واردن کن یه 20 30 ثانیه نگه دار ، ریست میشه
ولی قبلش برو تو تنظیمات مودمت ، شما چون از چند نوع کلاینت وای فای استفاده میکنی باید channel wide 20/40 استفاده کنی ، نمیدونم مدل مودمت چیه ولی یه همچین چیزی رو توش پیدا کن و بزار رو auto 20/40
اگر هم دوروبرت شبکه وای فای زیاده یه امتحان کن و wireless channel رو روی 4 یا 8 هم امتحان کن
این عدد رو باید تو ی کدوم قسمت بنویسم بعد یوزر پسورد واردکنم؟ ببخشید دوستان من تو این زمینه یکم شوتم
بعد چجوری باید وارد تنظیمات کانفیگ بشم؟
آین عدد آی پی مودمته ، مثل آدرس اینترنت میمنه ، باید تو مرورگرت بنویسی ، حالا یا 192.168.1.1 هست یا 192.168.0.1 ، که اونجا ازت رمز عبور و نام کاربری میخواد که باز نام کاربریت admin و رمز عبور یا admin هست یا باید خالی بزاری وقتی وارد بشی یه صفحه ای میاد که بستگی به نوع مودمت داره ، تو قسمت advance و یا setup بگرد دنبال تنظیمات وایرلس و تو قسمتی که گفتم انو کارارو انجام بده اسم و مدل دقیق مودمتو بگو ببینم کجاش باید بری
لطف میکنید از سایت زکسل یه لینک بزارید که شکل مودم ها توشن که من از رو شکلش به شما مدلش رو بگم؟ لطف میکنید اگر این کارو بکنید
این سایتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوگل سرچ کن zyxel و تو قسمت عکس ، عکس مودمتو پیدا کن اینجا بزار ببینم چه مدلیه
مدلش p_660hw_ti v3 هست ممنون میشم کمک کنید
Last edited by امیر تتلو; 13-02-2014 at 11:39.
کسی جواب نمیده؟
Last edited by امیر تتلو; 13-02-2014 at 11:38.
رفتم اما تو تنظیمات dnsچی بنویسم؟ 3 تا جای خالی داره که دو تاش پر هست الان چیکار کنم؟ لطفا خیلی سریع کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)