تا اونجایی که من میدونم تو برترین LED TV ها بعد از سونی مدل w900 سری 8 سامسونگ بود. تو نشریه Cnet مطلبشو خوندم اونم با اختلاف ناچیز
الانم گرفتمش فوق العاده س
تا اونجایی که من میدونم تو برترین LED TV ها بعد از سونی مدل w900 سری 8 سامسونگ بود. تو نشریه Cnet مطلبشو خوندم اونم با اختلاف ناچیز
الانم گرفتمش فوق العاده س
سلام دوستان فرق تلویزیونهای سامسونگ سری f باesدر چیست و کدوم بهتره لطفا راهنمایی کنید مرسی![]()
سری f که جدیدترین سری 2013 و در اینده سری H در 2014 خواهد امد
پیشرفت هایی که سری F سنبت به ES داشتن میشه از سیاه عمیق تر و کاهش FLIKER و GHOSTING در تصاویر 3D هست
همچنین تولید رنگ فوق العاده ای هم دارن
مرسی از پاسختونمن میخام تلویزیونم رو از دبی بگیرم که مونتاز ایران نباشه بنظرتون این کار رو بکنم چون میگن مونتاز ایران خرابی زیاد داره
دوست عزیز
از هر جا که بگیرید اگر با آن درست رفتار نکنید حتما دچار مشگل خواهد شد و در ضمن دیگر گارانتی ندارد و باید زبان و دیجیتال آن و دیگر آیتمهایش را از منوی مخفی فعال کنید
یعنی شما همین تلویزیون که تو ایران مونتاز میشه رو پیشنهاد میدید
دوست من امارات هم در خاورمیانه هست و کنترل کیفیت در خاورمیانه در اکثر حوزه ها به خصوص صوتی و تصویر جزو بی حساب ترین نقاط دنیا قرار میگیره
بهترین کنترل کیفی در امریکا و انگلیس هست و بعضی کشورهای اسا مثل زاپن و کره و غیر.............
دوست عزیز
بله اگر خودم هم تلویزیونم را بخواهم جدید کنم حتما از داخل تهیه می کنم.
داداش ممنون از راهنمایتون ولی من شنیدم که اونها که از دبی بخری ارزونتر و بادوام بیشتر و اکاناتی بیشتر نظیر ----- دارن
داداش ممنون از راهنمایتون ولی من شنیدم که اونها که از دبی بخری ارزونتر و بادوام بیشتر و امکاناتی بیشتر مثله ----- برای بعضی مدلهای سامسونگ که خودش یه امتیاز سخت افزاریه
Last edited by loolok; 05-03-2014 at 05:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)