نه اینطور نیست
فقط بحث سر اینه که اون سیستم در حد 4670 نیست....
وگرنه که من یکی از طرفداران AMD هستم
نه اینطور نیست
فقط بحث سر اینه که اون سیستم در حد 4670 نیست....
وگرنه که من یکی از طرفداران AMD هستم
بنده توهینی نکردم! اما ایشون تهمت فروشنده ی سودجو به ما زدن که این وصله ها به ما نمی چسبه! مخصوصاً اینکه بحثی از بابت خرید و فروش در اینجا مطرح نشد!!!
من کلی گفتم شما چرا به خودت میگیری؟؟؟ نکنه واقعا فروشنده سودجو هستین که فکر کردین با شما بودم؟؟؟
این دوستمون میخواد سیستم ببنده و طبیعتا پاشو بزاره بازار کلی ادم منفعت طلب هستن که بخوان جنسشونو قالب کنن به این ایشون و من صرفا هشدار دادم بهشون حواسشون جمع کنن که از همینجا ظربه نخورن![]()
ایشالله که همینطور باشه!
حاظرم همینجا ثابت کنم که اگه اولویت رندرینگ باشه بهترین انتخاب تو این رنج قیمت AMD هست...
لزوماً پردازنده ای که تعداد هسته هاش بیشتره، به این معنا نیست که در کل بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسام جان در مورد انکودینگ و رندرینگ حق با ایشون هست (تعداد هسته های بیشتر پیروز هست) ولی تو موارد دیگه 8350 نمیتونه رقابت کنه
اگه به این لینک هم نگاهی بندازید بد نیست...
در کل گفتم عزیز.
کلاً شخصی بخواد، بین این دو یکی رو انتخاب کنه، قطعاً 4670K بهتر خواهد بود. هیچ شکی وجود نداره!
در مورد صرفاً رندرینگ درسته حرف شما. اما 4670 با 4 هسته ی پردازشی، انصافاً چیز زیادی از 8350 8 هسته ای کم نداره!
تو رندرینگ قضیه فرق میکنه مهندس!
میبینین که یه پردازنده 200 دلاری برابری میکنه با i7 3770k 320 دلاری!
بازم خواستین از سایت های دیگه مثل tomshardware هم تست رندرینگ میزارم که موجود هست
واسه گیم هم مطمئنا تا 2 3 سال دیگه این پردازنده کاملا جوابگوی بازی های AAA هست.
کاملا معلومه از روی تعصب حرف میزنید شما!
اتفاقا سایت cpuboss هم از سایت های متعصب هست و کیه که ندونه واقعا!(از روی نمرات و امتیازاتش کاملا معلومه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)