پس با همین 770دوگیگ دو سالی کار میکنم بعدا یه 770دیگه میگیرم اس ال آی میکنم فک کنم اون موقع قیمتش پایینتر هم باشه البته اگه تو بازار پیدا بشه ! پس من همین سیستمو میگیرم فقط کیس falconبهتره یا x7ظاهر فالکون هم زیباست
پس با همین 770دوگیگ دو سالی کار میکنم بعدا یه 770دیگه میگیرم اس ال آی میکنم فک کنم اون موقع قیمتش پایینتر هم باشه البته اگه تو بازار پیدا بشه ! پس من همین سیستمو میگیرم فقط کیس falconبهتره یا x7ظاهر فالکون هم زیباست
قطعاً ایکس 7
حسام جان مرسی که وفت گذاشتی همون سیستمی که نوشتی رو میگیرم ففط دیویست واسه کیس افزایش میدم .فقط این گرافیک دو گیگش واسه دو سال دوسال و نیم برا بازیا جواب میده ؟ بازم ممنون از راهنماییت.
خواهش می کنم. بله.
البته 2 سال دیگه کارت 770 توقف تولید شده!)
دوستان با توجه به اینکه این مانیتور ایسوس مدل vx229h زمان پاسخگوییش 5است آیا تو بازی با مشکل مواجه نمیشم ؟ فقط این زمان پاسخگوییش دو دلم کرده اخه میگن اگه کارای گرافیکی کار میکنی این زمان مشکلی نداره اما اگه گیم بازی میکنی مانیتور با زمان پاسخگویی 1یا 2بگیر.نظرتون چیه اون مانیتور ایسوس رو بگیرم یا نه ؟
خیر. مشکلی نیست از این بابت.
مانیتور ما هم 5 میلی ثانیه اس... یک عمر گیم به صورت حرفه ای بازی کردیم، هیچ مشکل یا ضعف خاصی احساس نکردیم از این بابت!
شما تفاوت بین 5 و 1 میلی ثانیه رو متوجه نخواهید شد!!
حسام داداش مرسی که پاسخ دادی.
بنظر من 5 میلی ثانیه برای گیمر حرفه ای زیاده!
یعنی در تغییر تصویر های سریع ممکنه مشکل ساز بشه...
تو این لینک ریویو و کامنتارو میخوندم همه تعریف کردن از این مانیتور! تو بازی هم گفتن مشکلی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بـــــــله. اون هم با قیمت عالی 735 تومنیش خییییییلی ارزش خرید بالایی داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)