منظور من این نبود که از هر فروشگاهی میشه خرید!
من از 3 فروشگاه "لیون کامپیوتر" ، "دیجیکالا" ، "چاره" خرید کردم و میکنم.
هر 3 هم یک مدل Lenovo IdeaPad Y510 موجود دارند با قیمت حدود 2900 تا 3300 !
*البته فول اچدی نیستند!
**2900 تومنی رمش 8 گیگه...
منظور من این نبود که از هر فروشگاهی میشه خرید!
من از 3 فروشگاه "لیون کامپیوتر" ، "دیجیکالا" ، "چاره" خرید کردم و میکنم.
هر 3 هم یک مدل Lenovo IdeaPad Y510 موجود دارند با قیمت حدود 2900 تا 3300 !
*البته فول اچدی نیستند!
**2900 تومنی رمش 8 گیگه...
اوهومممم این دی جی کالا رو خیلی ها بهم میگن , چاره هم همین طور
پس این دو تا سایت مطمعن هستن؟ال دیجیتال و لوتوس هم مطمعن هستن؟اینجا ها کسی هست از اون ها هم خرید کزده باشه؟و اون گارانتی هایی که میکنن جریانشون چیه؟اگه مشکلی تو لپ تاپ پیش اومد میشه ازشون استفاده کرد؟فقط باید ببرمش یه نمایندگی؟
اره حیف که این ها فول اچ دی ندارن , قسمتی هم ندارن که شخصا تماس بگیرم و بپرسم ازشون
پدرم میخواد چند روزه دیگه بره تهران شاید خودم هم باهاش رفتم
به نظرتون تهران فول اچ دی پیدا میشه؟![]()
Last edited by Sorena_777; 27-01-2014 at 14:32.
دیجی کالا و چاره که 100% معتبر هستند! چون نماد اعتماد 2 ستاره دارند!
و تمام مشخصات از صاحب امتیاز تا ادرس و شماره تماسشون در سایت "اعتماد الکترونیک" ثبت شده.
حتی اگه اشتباه نکنم، دیجی کالا یکی دو بار، فروشگاه برتر سال انتخاب شده.
در مورد لیون:
در مجتمع "کامپیوتر ولیعصر" تهران هستند و در 2 3 سال گذشته خیلی ازشون خرید داشتم و خدارو شکر هیچ کدوم مشکلی نداشته.
صاحب شرکت هم آقای سعید حسینی هستند.
ولی در مورد الدیجیتال :
تا حالا نشنیدم مشتری هاش مشکلی داشته باشند! ولی نماد اعتمادی که تو سایتش قرار داده تقلبی هست!( باید وقتی روی نماد کلیک میکنید، یک صفحه از سایت "اعتماد" باز بشه و مشخصات فروشگاه رو نوشته باشه!) ولی این کلا لینک نداره و فقط عکسه...
*درضمن اگه از محصولات سونی میخوای بخری، میتونی با شرکت ایران رهجو تماس بگیری تا شماره نماینده فروششون رو بهت بدن! بدون هیچ مشکلی به شهرستانم ارسال میکنن...
*همین موضوع در مورد شرکت گرین هم هست! اونم به شهرستان ارسال میکنه...
حالا این سایت fafait که معرفی کردید معتبر هست؟ ایسر رو با قیمت خوبی معرفی کرده؟ جالبه تو سایتش یه شماره تماس هم گیر نیاوردم!!!
این اعتماد الکترونیک و اینا دیگه چیه ؟خودش رو کی میتونه تضمین بکنه؟مربوط به سازمان خاصی میشه؟
من کلا این جور چیزا رو نمیدونستم , هوممم جالبه
یعنی اینا که این ستاره رو دارن کارشون درسته اره؟مشکلی از لحاظ پیگیری و اینا ندارن؟
..........
بیشترین مشکلی که دارم مربوط به کار های خدمات پس از فروش و گارانتی میشه
مثلا من یه لپ تاپ لنوو بخرم که فکر کنم گارانتیش هماهنگ باشه و بیمه ایران اگر مشکلی پیش اومد باید به کجا بفرستمش؟
اخه من از سرزمین رایانه که جنس میخریدم حضوری خودشون گارانتی میکردن و هر وقت مشکلی بود لپ تاپ رو بهشون میدادم و درست شده تحویل میدادن
من اونی دیده بودم که پایین صفحه ، کنار لوگوی شبکه شتاب بود. اون لینک نداره...
ولی حالا بالایی رو دیدم که لینک داره و درسته!
این طرح نماد اعتماد الکترونیک، رو مرکز "توسعه تجارت الکترونیکی" مدیریت میکنه که زیر مجموعه وزارت صنعت،معدن، تجارت هست!
خوب بستگی داره گارانتی کجا باشه!
مثلا من SSD ADATA خریده بودم و یک مشکلی در فریمورش بود، با شرکت گارانتی کننده هماهنگ کردم و فرستادم براشون! 2 روز بعد درستش کردن و پس فرستادن.
بعضی شرکت ها هزینه حمل و نقل رو از مشتری میگیرن بعضی خودشون میدن!
بعضی شرکت ها تعمیر میکنن، بعضی تعویض!
بعضی کلا بهانه میارن که از گارانتی خارج هست، بعضی بدون سوال و جواب کار مشتری رو راه میندازن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)