خیلی ممنون دوست عزیز اگر راهنمایی های شما و دوستان نبود شاید دو دل میموندم واقعا ممنووووووووووووون![]()
خیلی ممنون دوست عزیز اگر راهنمایی های شما و دوستان نبود شاید دو دل میموندم واقعا ممنووووووووووووون![]()
سلام خدمت شما و همه دوستان ،(w904A(905/900 از نظر تصویر یکی از بهترینهاست در Cnet و Eisa بهترین ال ای دی 2013 از نظر کیفیت تصویر انتخاب گردیده بخاطر بهرگیری از فناوری Triluminosطیف وسیعی از رنگ رو ارائه میده از عمق سیاه مناسبی برخورداره تصاویر SD رو عالی و HD رو فوق العاده نشون میده طراحی زیبایی داره اکثر فورمت ها رو ساپورت می کنه حتی mkv.صدای باکیفیت وتوان مناسبی داره سه بعدی رو هم خوب نشون میده من 46 این مدل رو 2 ماهه از بانه بدون گارانتی با قیمت 4/650خریدم ازش راضیم ولی مهمترین معایب این مدل عدم نمایش زیر نویس فارسی از سورس USB که ظاهرا به سادگی هم این مشکل قابل رفع نیست لذا چنانچه شما اهل فیلم بازیر نویس هستید این مدل رو توصیه نمی کنم. زاویه دید محدودو عدم ارائه کنترل دوم (تک لمسی )در سری اسیایی و خاورمیانه و کارایی پایین ریموت کنترل مخصوصا در محیط اینترنت .با توجه به امکانات و خدمات بیشتر ،سامسونگF8000میتونه گزینه مناسبتری باشه هرچند از نظر کیفیت تصویر در رتبه دوم بعد از W904a قرار میگیره.(توجه: برای دیدن تصاویر با وضوح بیشتر از سورس SDتلویزیونW904a به هنگام کالیبره کردن بهتره در حالت انتخاب (Custom) گزینه کاهش نویز MPEG روی خاموش ، پالایش صدا :حداقل خلق واقعیت : دستی تصحیح سیاه : متوسط تقویت کنتراست: زیاد گام: +1یا +2 سفید شفاف :زیاد رنگ زنده: متوسط طبیعی ساز صورت : زیادباشد.با ارزوی موفقیت شما.
فقط سونی بگیر
البته اگه دنبال اسباب بازی هستی نمی دونم کیت ارتقا و بازی دستی سام..
ولی اگه دنبال یه تصویر و یک ال ای دی می گردی که یک عمر برات کار کنه سونی اونم 904
تصویر واقعی برات نشون میده
در ضمن بهتر یه قیلم اچدی و یه فیلم معمئلی بریزی تو فلش و خودت تو مغازه هر دو تاش رو امتحان کنی
منم F8880 رو دارم 46 اینچ فوق العاده س بین همین با w904 مونده بودم که کدومو بگیرم آخر سر رفتم سمت سامسونگ
ببینید از نظر کیفیت تصویر من که خودم کلی بررسیشون کردم فرقی توشون ندیدم، ولی اون طوری که نشریات معتبر مثل cnet تستشون کردن گفتن اندکی سونی توی تولید رنگ سیاه برتره مابقیه موارد پا به پای هم میرن،
ولی سامسونگ از نظرطراحی سرتره، اگه اشتباه نکنم سال گذشته هم جایزه طراحیو برد همین مدلش،
از نظر من هر کدومو بگیری ضرر نمیکنی، فقط سونی 1 تومن گرونتره اونم بخاطر اسمشه، (البته سواستفاده تو ایران)
Last edited by aliaghil; 22-05-2014 at 12:32.
البته به نظر میرسه شما خریدتون رو کرده باشین
اما منم بی شک سونی w904 رو پیشنهاد میدم...فقط سامسونگ 11 تومنی توان رقابت با تصویرش رو داره...
خیلی ساده است..شما فروشگاه که میرید...ازش بخواهیم تصاویر موجود در تی وی رو براتون بگذاره...شخصا بهتر از این تصویر ندیده ام هنوز
همون تصویر رو داخل F8000 تماشا کردید که این حرف رو میزنید؟!
سامسونگ یک میلیونی حداقل از عهده ی پخش یه زیرنویس ساده برمیاد.
دوست من لطفا فکت های مسخره رو صادر نکنید
رقابت w904 با سامسونگ 11 میلیونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
اگر دلیلی بر برتری قابل توجه 904 نسبت به 8880 دارید عنوان کنید نه اینکه نظرات عجیب غریب بدید.
سلام
منم سامسونگ f8880 دارم از نظر طراحی از سونی w904 سرتره
از نظر امکانات جانبی بازم سرتره
از نظر پخش زیرنویس فارسی و همین طور فایل های تصویری از روی کول دیسک بازم سامسونگ سرتره
از نظر کیفیت تصویر هم جفتشون عالین میگن سونی کمی بهتره البته من خوندم مقالات ولی خودم به شخصه هیچ برتری ندیدم تو سونی
از نظر من هم سامسونگو بگیر
منم با شما کاملا موافقم
منم تو مقالات برخی از نشریات خوندم که یه کوچولو سونی توی تولید رنگ سیاه برتری داره، ول به شخصه برتری ندیدم چون سامسونگم مشکیش کاملا عمیقه هیچ لایه تاری روش نداره، تصاویر مشکی که پخش میکنه فوق العاده س تفکیک رنگش، کیفیت رنگا همه چی عالیه. تنظیمات زیادی هم برای تصویر و رنگ داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)