تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: شماوره جهت خرید سیستم گیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

والا من خودم رو windows 7 بازي ميكنم چون تا اونجا كه من اطلاع دارم بعضي از بازي ها تو windows 8 اجرا نميشن يا به مشكل برميخورن ! اگه كاربرد اصليش گيم باشه من windows 7 رو پيشنهاد ميكنم !
    راستش تو اين مورد اطلاعاتم خيلي كمه بهتره از بقيه دوستان هم بپرسي !

نزن این حرفارو مهندس همین که یه سیستم قناری نشونمون دادی خودش طوفانیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر عزیزی

منم تا حدودی تعریف amd رو بد شنیدم

لپ تاپ هست دستم خواستم عوض کنمش یه acer v3 بگیرم cpu: i7 و ram: 8 و vga: gf 740 IIII gb real دیدم در میاد 2700 و از z510 هم باید بالا باشه ولی دیدم بابا من 2700 می خوام بدم که چی کنم لپ تاپ رو حداقل من که می خوام بازی کنم با این بودجه سیستم گیم می گیرم بازم نمی دونم فعلا دست به کار نشدم به نظرت سیستم گیم بگیرم یا نه لپ تاپ ؟؟؟؟
    لنوو بگیری بهتره از ایسر
    اینم تجربه دارم که میگم برای خواهرم ایسر گرفتم زیاد خوشم نیومده مثلا زده cor i7 u درواقع من اول فکر میکردم که مثل پی سی cor i7 ها همشون از 4 هسته به بالا هست در صورتی که این مدلش دوهسته ای بود اولش زیاد باورم نشده بود ولی بعدا فهمیدم که دو هسته ای هست و دوتا هم هسته مجازی داره خیلی مسخرس در واقع اومده اون i7 رو نوشته که تو هم فکر کنی 4 هسته ای هست ولی کلا کیفیت تصویر لنوو هم بهتره نصبت به ایسر
    برای بازی هم مشکل دار نمیشی الان با لپتاپ کارهای گرافیکی سنگین هم انجام میدن که هیچ مشکلی هم نداره

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهرحال دوست عزیز من برای کار شما جز AMD توصیه نمی‌کنم و سیستم پیشنهادی من هم اینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سيستم خوبيه اگه امكانش هست قيمت قطعات رو هم ذكر كنيد خيلي خوب ميشه !
    ولي چون كارت گرافيك پيشنهاديتون از ٧٦٠ ضعيفتره به نظرم واسه گيم زياد مناسب نيست !

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لنوو بگیری بهتره از ایسر
    اینم تجربه دارم که میگم برای خواهرم ایسر گرفتم زیاد خوشم نیومده مثلا زده cor i7 u درواقع من اول فکر میکردم که مثل پی سی cor i7 ها همشون از 4 هسته به بالا هست در صورتی که این مدلش دوهسته ای بود اولش زیاد باورم نشده بود ولی بعدا فهمیدم که دو هسته ای هست و دوتا هم هسته مجازی داره خیلی مسخرس در واقع اومده اون i7 رو نوشته که تو هم فکر کنی 4 هسته ای هست ولی کلا کیفیت تصویر لنوو هم بهتره نصبت به ایسر
    برای بازی هم مشکل دار نمیشی الان با لپتاپ کارهای گرافیکی سنگین هم انجام میدن که هیچ مشکلی هم نداره
    لپ تاپ ها اصولا از لحاظ كارت گرافيك ضعيفا و بدرد گيم به هيچ وجه نميخورن براي گيم يا كنسول پيشنهاد ميشه يا pc !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لپ تاپ ها اصولا از لحاظ كارت گرافيك ضعيفا و بدرد گيم به هيچ وجه نميخورن براي گيم يا كنسول پيشنهاد ميشه يا pc !
    یعنی nvidia gt750 2g up to 4 g خیلی ضعیفه ؟؟؟؟؟؟؟

من با ضعیف تر از این کارت گرافیک سنگین ترین کارهای تدوین رو انجام دادم بازی کال اف هم نصب کردم و بازی کردم حتی ساعتها ولی هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده چه جوریاس

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سيستم خوبيه اگه امكانش هست قيمت قطعات رو هم ذكر كنيد خيلي خوب ميشه !
    ولي چون كارت گرافيك پيشنهاديتون از ٧٦٠ ضعيفتره به نظرم واسه گيم زياد مناسب نيست !
    بله در مورد گرافیک حق با شماست. ضعیف‌تره ولی خوب بودجه دوستمون نمی‌کشید که بیشتر از این روی گرافیک هزینه بشه
    اگه مادربرد رو یه مدل ارزون‌تر انتخاب کنند میشه گرافیک قوی‌تری انتخاب کرد ولی من توصیه می‌کنم هرجور شده بودجه‌رو افزایش بدن چون این برد چند سال بخوبی جوابگو خواهد بود در صورتیکه بردهای قوی‌تر طبیعتا از کارآیی میزنند و برای گیمر بنظرم انتخاب برد ارزون‌قیمت منطقی نیست.

قیمت‌ها هم حدودا توی همین بازه‌ست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لنوو بگیری بهتره از ایسر
    برند چندان مهم نیست دوست من
    شما موقع خرید به صرف i7 بودن خریدی پس تقصیر شرکت سازنده نیست و اینجا تقصیر به شما وارده که در مورد قطعه تحقیق نکردی (خیلی راحت توی وب‌سایت خود اینتل هم مشخصات فنی رو میتونستی ببینی)
    اگه قراره اینجا شما ایراد بگیری و بخوای ایراد رو بر شخص دیگه‌ای غیر از خودت وارد کنی، اون مقصر شرکت اینتله نه ایسر چون CPU رو ایسر که خودش تولید نکرده بلکه از اینتل خریده :-)
    من بجز کیفیت ساخت هیچ ایرادی به محصولات ایسر وارد نمی‌بینم که صدالبته در مقابل قیمتی که محصولات این شرکت دارن، بی‌انصافیه اگه بگیم کیفیت ساختش بده چون با اون رنج قیمت شما محصول باکیفیت‌تر مشابه نمی‌تونی هم پیدا کنی.
    ایسر اولین شرکت چینی بود که توی بازار جهانی مورد استقبال قرار گرفت و امیدوارم که بزودی به روزهای خوبش برگرده و یک رقیب جدی دیگه هم توی بازار وجود داشته باشه

من با ضعیف تر از این کارت گرافیک سنگین ترین کارهای تدوین رو انجام دادم بازی کال اف هم نصب کردم و بازی کردم حتی ساعتها ولی هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده چه جوریاس
    من با حرف دوستمون موافقم. لپتاپ برای گیمر انتخاب مناسبی نیست اونم باتوجه باینکه ایشون میخواد چند سال از این سیستم استفاده کنه و لپتاپ دست شمارو توی انتخاب انقدر محدود می‌کنه که با بستن تفاوتی نداره.

7. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خيلي ممنون اقاي raeesi به خاطر قيمت ها

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز به طور مثال gt 750m تو بازي كرايسيس تو رزولوشن فول اچ دي با تنظيمات روي high ١٠ فريم بيشتر نميده ولي gtx 760 ٥٨ تا فريم ميده ! يا تو بازي bioshock تو تنظيمات بالا gt750m ١٥ تا فريم ميده ولي gtx 760 ٦٨ تا فريم ميده فكر كنم الان تفاوت اونقدري زياد هست كه حتي به gt 750m هم ضعيف بگيم نه ؟!

10. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •