تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 68

نام تاپيک: خرید سیستم تا 3 تومن با این انتظارات

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

چه مدلی هست فدات شم ؟؟/
    مادربورد ASUS Z87-A با حدود قیمت 529
    پردازنده INTEL i5-4670K با حدود قیمت 689
    رم Corsair Vengeance 2x4GB 1600 DDR3 با حدود قیمت 310
    گرافیک ASUS GTX 650ti Boost 2GB حدود قیمت 675
    هارد WD 1TB Blue با حدود قیمت 185
    SSD مدل Corsair Force GS 128GB با حدود قیمت 385
    رایتر Liteon 24X با حدود قیمت 51
    پاور Green 600A-HP با حدود قیمت 245
    کیس X1 Basic gaming با حدود قیمت 139
    مانیتور LG 23EA63V IPS با حدود قیمت 869

مجموع: 4070 تومن!

*مصرف برق این سیستم حدود 350 وات هست! دلیلی برای خرید پاور 700 وات وجود نداره!
    حتی اگه 2 تا گرافیک GTX660 هم SLI کنید، مصرف برقش حدود 450 وات هست!

**رم با باس 2666 خیلی خیلی خیلی زیاد هست! پردازنده هایی مثل 4770k هم در شرایط استاندارد بیشتر از 1600 نیاز ندارند!(کلا در شرایط استاندارد ساپورت هم نمیکنن)

ولی بازم میگم، این سیستم با سیستم زیر در کپی فایل ها به گوشی هیچ تفاوتی نخواهد داشت:

مادربورد ASUS H87M-E با حدود قیمت 329
    پردازنده Intel Core™ i5-4430 با حدود قیمت 555
    رم Corsair Vengeance 2x4GB 1600 DDR3 با حدود قیمت 310
    گرافیک Sapphire HD 7750 حدود قیمت 335
    هارد WD 1TB Blue با حدود قیمت 185
    رایتر Liteon 24X با حدود قیمت 51
    پاور GREEN GP530A-EU با حدود قیمت 182
    کیس GREEN SOLARIS با حدود قیمت 89
    مانیتور LG 23EA63V IPS با حدود قیمت 869

با قیمت مجموع حدود 2900 تومن!

یعنی در کار شما مموری گوشی گلوگاه ایجاد میکنه و عملا نمیتونید سرعت خیلی زیادی داشته باشید!

2. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من لیست حسام جان رو میبرم برای بستن این سیستم ولی مغازه دار میگن خوب نیست و میخوان اون جنسهای خودشون رو غالب کنن و الانم یک لیست برام نوشتن ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از behnambb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ایشون جنس موجود ندارن، به شما میگن خوب نیست! گول این حرفا نخورید و خوشحالم از اینکه مختون رو نتونستن بزنن و آگاهانه اومدید اینجا بیان کردید. جای خوشحالی داره! کاشکی همه ی خریداران مثل شما باشن و راحت گول نخورن!

بعد سر مادربرد 100 می کنن تو پاچه ی مشتری!!! بعد کیس اوربیت رو زیر قیمت بازار میدن! مشتری هم شاد و شنگول میره خونه اش! میگه جنس خریدم مفت!
    به ایشون بگید بنده مادربردی که فرمودن رو همین الان 730 تقدیم می کنم بهشون!!

قیمت هاشون به جز کیس و پاور (اگر نسل قبل باشه! وگرنه این هم گرونه!)، بقیه همه بالاست!

عقل پرفسورشون هم که دیگه نگو...!!! چه خبره Z87 Pro?!! این مادربرد خیلی زیاد هست برای این سیستم! بعد با 4670؟!!!!
    من یقین دارم ایشون تفاوت بین 4670K با 4670 رو نمی دونه!

تو رو خدا نگاه کنید! نوشته رم 2100!!!!!!!! چنین رمی با چنین فرکانسی اصلاً وجود خارجی نداره تو دنیا!!!

اونوقت به ما میگن شما قیمت گرون میزنی! قیمت گرون میدی!!! دوستان خواب تشریف دارن و شهرستان ها نمی دونن چه خبره که نشستن سر جاشون می گن لنگش کن!! برن 4 تا مغازه یه دور بزنن تو بازار ببینن دنیا دست کیه!!

یارو Core i7 4770K رو تو اهواز میده 1400!!!! مو به تنم سیخ شد!!!!!!!!
    یعنی 400 مثل هلو می خورن!!!! یا جنس 400 دست چرخیده رسیده دستشون که قیمت خون میدن!!!!
    Last edited by Hessam 2; 23-02-2014 at 23:42.

6. 3 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من لیست حسام جان رو میبرم برای بستن این سیستم ولی مغازه دار میگن خوب نیست و میخوان اون جنسهای خودشون رو غالب کنن و الانم یک لیست برام نوشتن ببینید

یا ایشون قیمت هاشون رو از فضا اوردن!؟
    یا کلا از سخت افزار سر در نمیارن، ASUS GTX 650 Ti Boost قیمتش 675 هست ، ولی ایشون 650 معمولی رو 695 قیمت دادن!
    *البته فکر کنم منظورشون همون ASUS GTX 650 Ti Boost هست، ولی مطمعنا فرقش رو با ASUS GTX 650 متوجه نیست!

بعد از دیدن این لیست، به بعضی از فروشنده های همین فروم ایمان اوردم

8. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اره من که بحرفشون گوش ندادم و میدونم میخوان جنسشون رو بفروشن با قیمتهایی بالاتر و اصلا هیچی بخدا نمیدونن حالا این یک مرکزی هست که حرف اول رو تو شیراز میزنن ولی متاسفانه هیچی نمیدونن و من فقط بحرف دوستان حرفه ای این سایت هستم و اون سیستمی که حسام جان و دوستان گفتن رو میخوام

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اره من که بحرفشون گوش ندادم و میدونم میخوان جنسشون رو بفروشن با قیمتهایی بالاتر و اصلا هیچی بخدا نمیدونن حالا این یک مرکزی هست که حرف اول رو تو شیراز میزنن ولی متاسفانه هیچی نمیدونن و من فقط بحرف دوستان حرفه ای این سایت هستم و اون سیستمی که حسام جان و دوستان گفتن رو میخوام

البته من مجدد لیستم رو تغییر دادم! آخرین لیست رو مد نظر قرار بدید. اگر بودجه تون نرسید، همون لیست قبلی باشه!
    Last edited by Hessam 2; 24-02-2014 at 12:46.

11. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میدونید اصلا پرسیدن سوال تو بازار از فروشنده که چی بخرم کار جالبی نیست بعضی هاشون خیلی عوضی هستن تا میبینن که یه نفر خیلی سر در نمیاره یا ....... شروع میکنن به دروغ کفتن و قیمت های بیخودی دادن ولی این جا بچه ها کیف کردم با این که تو انجمن هست و کسی نمیاد بهشون بگه چرا برای رعایت حقوق همکار هاشون قیمت قطعه نمیدن فقط لیستش رو میدن میگن این باید این حدود بشه دمشون گرم خیلی با حالناین جا دروغ گفتن برای هیچ کس سودی نداره برای همین دروغ بهتون نمیگن

13. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این جا دروغ گفتن برای هیچ کس سودی نداره برای همین دروغ بهتون نمیگن
    این 100% درست نیست!

هستند عزیزانی که دروغ میگن!ولی به روش های دیگر:
    *چون اینجا تقریبا همه کم و بیش از قیمت خبر دارند، پس سیستم ها رو بالا میبرند!
    مثلا یارو میگه یه سیستمی میخوام هر روز 2 تا فیلم نگاه کنم:
    میان بهش سیستمی معرفی میکنن با 2 تا پردازنده و 32 گیگ رم و 2 تا گرافیک 2 میلیونی و پاور 1000 وات و موس و کیبورد 500 تومنی و ...

این بالایی یک حرف هست!
    انداختم زمین ببینم کی برمیداره...

15. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

با سلام و درود خدمت دوستان واهل فن این بخش ..من یک سیستم پی سی قوی میخوام که ...
    1- مصرف برقش خیلی واسم مهمه کم باشه

2- سرعتش تو کپی و پست بالای بالا باشه چون کارم تو گوشی هست و میخوام اطلاعات در روز جابجا کنم میخوام سرعتش بینهایت بالا باشه و مثلا 32 گیگ حافظه گوشی هست با سرعتی خیلی بالا بتونم بریزم روی سیستمم

3- بازی هم تا حدودی میکنم

4- تو اینترنت هم زیاد زیاد میرم و فقط همینا واسم مهمه بعلاوه یک مانیتور عالی که زیاد چشمم را خسته نکنه ...

5- هارد 1 ترابایت و یک هارد اس اس دی

6-مادربردش همه پورتاش یو اس بی 3 باشه

با سپاس و تشکر از دوستان گلم
    عزیز جان حداکثر سرعت انتقال اظلاعات گوشی اونقدر کم هست که HDD جوابو هست نیازی به SDD نیستش
    USB 3 همشون هست البته اگر مادربرد عتیقه نباشه
    معمولا افرادی مثل شما لپتاپ میندازند ولی خوب هیچی PC نمیشه

تو اون لیست رم و پردازنده خوبه
    ماربرد بیش از حد گرونه یعنی میتونی نصف اون قیمت هم بندازی
    هارد SSDبرات گذاشته ۶۵۰ هزار تومان که هیچ احتیاجی بهش نداری
    گرافیک هم اگر 650ti boost باشه باز هم گرونه ولی برای بازی خوبه

میدونید اصلا پرسیدن سوال تو بازار از فروشنده که چی بخرم کار جالبی نیست بعضی هاشون خیلی عوضی هستن تا میبینن که یه نفر خیلی سر در نمیاره یا ....... شروع میکنن به دروغ کفتن و قیمت های بیخودی دادن ولی این جا بچه ها کیف کردم با این که تو انجمن هست و کسی نمیاد بهشون بگه چرا برای رعایت حقوق همکار هاشون قیمت قطعه نمیدن فقط لیستش رو میدن میگن این باید این حدود بشه دمشون گرم خیلی با حالناین جا دروغ گفتن برای هیچ کس سودی نداره برای همین دروغ بهتون نمیگن
    شما کاربرد واقعیت را بگو نری اولین کاری که کنی کرایسیس ۳ بندازی بازی کنی هر چند باز هم میتونی بازی کنیش ولی در تنظیمات پایین
    پس مادر برد حتی با یک سوم قیمت هم میتوان انداخت
    SSD هم خوب هست اگر اصرار داریولی هارد عادی رو اگر حداقل نصفش خالی باشه و بیشتر از ۲پارتیشن هم اندازه نگذاری فرقی با SSD برای شما ندارد
    در کل هدف این هست که با کمترین هزینه بالاترین عملکرد را داشته باشید
    از من به شما نصیحت اگر حجم زیادی احتیاج داری هارد اکسترنال آداپتور دار بگیر +هارد SSD=اگر میخواهی SSD بندازی
    اگر SSD نمیخوای بندازی هم ۱ ترابایت هارد کافیه و هارد اکسترنال بیشتر میتونه براتون مفید باشه
    ۲ تا درایو ۵۰۰ گیگابایتی که روی یکیش ویندوز باشه و بقیه اطلاعات هم روی همون ۵۰۰ گیگابات باشد
    البته اگر زیاد کیس را جا به جا میکنی قطعا SSD بنداز ولی HDD ننداز به جاش هارد آداپتوری بگیر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

هارد عادی رو اگر حداقل نصفش خالی باشه و بیشتر از ۲پارتیشن هم اندازه نگذاری فرقی با SSD برای شما ندارد
    این قسمت رو میشه کمی توضیح بدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •