من تو یه ریویو خوندم نوشته بود از نکات منفی x3، فضای کم کولر پردازنده در صورت استفاده از فن کاور چپ است.
من تو یه ریویو خوندم نوشته بود از نکات منفی x3، فضای کم کولر پردازنده در صورت استفاده از فن کاور چپ است.
کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طولش حدودا 29.5 سانت هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از گرین گرافیکهایی با حداکثر طول 29 سانت رو پشتیبانی میکنه. ( که یک نقطه ضعف این مدل هست )
در کل به نظر من همون مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جزو انتخابهای خوب میتونه باشه و مشکلی هم برای نصب گرافیک ندارین.
البته بستگی به مادربورد هم داره!
کیس من X3 هست و گرافیکم هم GIGABYTE GTX770 !
اگه PCIe که قراره گرافیک روش قرار بگیره، بالاتر از قسمت هارد ها باشه، مشکلی نیست! ولی اگه روبروی جای هارد ها باشه ، جا نمیشه...
همینطوره.
بنده فقط طبق مشخصاتیکه سایت سازنده اعلام کرده عرض کردم که فقط نظری و تئوری هست و در عمل همونطور که شما گفتین ممکنه متفاوت باشه.
منم با حرف اقا امیر موافقم . گلی داداش
همون گرین x1رو میگیرم! مشکل من فقط با ظاهر x1بود! که اونم دیگه مجبورم بسازم! چون میگید تا 200تومن کیس مناسب گیر نمیاد!.گرافیک هم giga gtx 770رو میگیرم.
پاور رو Green 700A-HP بخرید. در عوض مادربرد GA-Z87X-D3H باشه!
4670K رو هم فراموش نکنید.
رم برای سیستم رو هم دو تا 2400 4 گیگ = 8 گیگ برای این سیستم نخرید، به قیمت 350، ضرر کردید!
موفق باشید./
Last edited by Hessam 2; 15-01-2014 at 21:22.
این پردازنده فک کنم تا 1600ساپورت میکنه نهایتش تا 1800یا 2000..وقتی فرکانسو ببری تا 2400زمان تاخیر هم زیاد میشه بنظرم همون 1600یا 1800معقولانه تره.در ضمن پاور فک کنم سری ocگرین قوی تره..
نه. تا 2400 می تونید استفاده کنید رو تایمینگ سی ال 12 استیل کنید از طریق پروفایل XMP.
اگر همه قرار بود مثل شما فکر کنن، که اصلاً هیچوقت فرکانس های 1600 به بالا نباید تولید می شد! چون همه همین دلیل شما رو می گفتن و کمپانی های دنیا هم از ریشه، ورشکست می شدن و می رفتن پی کارشون!!
اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید، می تونید 750 وات بخرید که 120 گرون تره.
پاور همین مدل gp 750-ocرو میخوام بگیرم مادربرد اون مدلی که تو پست اولو که نوشتمو میخوام بگیرم قیمتش 580هست اما اینی که شما نوشتید فک کنم 680باشه...در مورد مانیتور از ظاهر و دیزاین vx229hزیاد خوشم نمیاد vs228hایا ای پی اس هست ؟ یه نفر تو همین انجمن vs228hرو گرفته بود مشکل backlight bleeding داره. مدل دیگه از ایسوس تا 900تومن کمی بالا پایین. دیزاینش تو سبک vs228hباشه ای پی اس هم باشه زمان پاسخگویی خوبی داشته باشه ایا هست ؟
Last edited by Raqner; 15-01-2014 at 21:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)