xperia v بگیر دوربینش 13 هست از اکرو اس هم خییلی بهتره
xperia v بگیر دوربینش 13 هست از اکرو اس هم خییلی بهتره
شک نکن sony XPERIA V بگیر..فوق العادست...
اینم مشخصاتش قیمتش هم بین 800 تا 850 با گارانتی خوب..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در نهایت و با توجه به فاکتور ضد آب نبودن به اکسپریا Sp رسیدم. به نظرتون مشکل خاصی نداره این مدل ؟ انتخاب بهتری هم در مجموع میتونه وجود داشته باشه؟
ببینید دوستان هم گفتند اکسپریا وی از اس پی هم بهتره بنظرم! حداقل از لحاظ کیفیت دوربینش
دوربین 13 مگاپیکسلی وی از دوربین 8مگاپیکسلی اس پی بهتره
وزن کمتری از اس پی داره
و...
انتخاب باشماست![]()
تردیدم در مورد V ضد آب بودن و درپوش هایی هست که داره. چون درست و پاگیر هست.
بین T و SP نظرتون کدوم هست؟![]()
دوربین تی 13 هست اما اس پی 8
حافظه داخلی تی 16 هست اما اس پی 8
بنابراین من نظرم اکسپریا تی![]()
دو تا سوال:
اول اینکه کجا میشه فهمید یه گوشی آیا قابلیت ارتقا سیستم عامل به ورژن بالاتر رو داره یا نه.
دوم اینکه گوشی که سیمکارت میکرو میخوره میشه توش از سیمکارت معمولی استفاده کرد؟ یعنی سیمکارت رو برش داد تا کوچیک بشه
قابلیت ارتقا رو خوده اون برند اعلام میکنه به طور رسمی که مثلا این مدل ها قابلیت ارتقا به فلان ورژن رو خواهند داشت
سوال دومتون اینکه سیم کارت معمولی شما رو برش میدن(اصطلاحا پانچ) میشه میکرو که میتونید در گوشی های میکرو خور استفاده کنید
اگر هم دلتون خواست سیم میکرو رو در گوشی معمولی دیگه ای بزارید یه قاب هست که این میکرو داخلش قرار میگیره میشه اندازه سیم کارت معمولی و مشکلی از این لحاظ هم نیست
موفق باشید
من بهتون SP و T رو پیشنهاد میدم چون :
SP باطری خیلی خوبی ( 2300 میلی ) و اندروید 4.4 براش تایید شده و یکسال از T جلو تره.
T خودم دارم و دوربین بسیار خوبی داره و فوق العاده خوش دسته و اندروید 4.4 براش تحت بررسی هست.
به جز این دوتا هم کلا سراغ هیچ مدل دیگه ای نرو چون در کل این دو گوشی قابلیت های اضافه ای هم دارن که اونا رو متمایز میکنه الیته من جدیدا میخوام یه گوشی دیگه بگیرم که با یکم تحقیق به C رسیدم که امکاناتی مثل SP داره .
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز ببین چند چنده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال یه سایت دیگه هست.
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 12-01-2014 at 19:29. دليل: گذاشتن لینک
به نظرتون 130 تومن به بودجه اضافه کنم و 4X HD ال جی بگیرم ارزشش رو داره ؟ امکانات 4X روی کاغذ با قیمتش خیلی به صرفه به نظر میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)