ایول دمت گرم
چطور من هر چی گشتم پیدا نشد؟
راستی این ال دیجیتال سایت معتبری هستش؟
واسه خرید میگماااا
کسی تا حالا تو این سایت ازش چیزی خریده؟اسمش معروفه؟اخه دی جی کالا رو خیلی شنیدم ولی این رو نه
ایول دمت گرم
چطور من هر چی گشتم پیدا نشد؟
راستی این ال دیجیتال سایت معتبری هستش؟
واسه خرید میگماااا
کسی تا حالا تو این سایت ازش چیزی خریده؟اسمش معروفه؟اخه دی جی کالا رو خیلی شنیدم ولی این رو نه
Last edited by Sorena_777; 09-01-2014 at 22:31.
من در این مورد اطلاعی ندارم ولی معروفیت دیجی کالا به خاطر قدمتشه بیشتر و اینکه مدت خیلی زیادی رو فروش فقط موبایل کار میکرد
شرکن بهین اصلا قابل اعتماد نیست هم قیمتاشو خیلی گرون می زنه هم اطلاعات غلط می ده حتی می پرسی ازشون اطلاعات غلط رو تایید می کنن ای عین نامردیه من می خواستم زد 510 بگیرم تایید کردن که فول اچ دی هست اما نبود در مورد پردازنده هم گفتن 4700 هست تاکید کردن 4700 هست اما نبود 4702 بود من از همچین شرکتی خرید نمی کنم بدون گارانتی بگیرم بهتره معلوم نیست دیگه چه مشخصاتی فرق داه بعدا صداش در می یاد
شرکت بهین تکنولوژی این روش فروش اصلا قشنگ نیست
منم هنوز مدل FHD این لپ تاپ رو ندیدم
در مورد 4700، خوب همه به عنوان 4700 میشناسن
دوستان مدل بهتری مد نظر ندارید که چینی نباشه سونی چیزی نداره بدرد بخوره؟ فوجیتسو؟ اگه چیز خوبی می شناسید بهم معرفی کنید ممنون
همه چیز چینیه، اکثر قریب به اتفاق لپتاپ ها ساخت چینن، سونی هم چینیه، همینطور که اپل
لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گزینه ی خوبیه واسه خرید دوست عزیز
نوت بوک SVF14219SG از سری SVE سونی ، نوت بوکی است با صفحه نمایش 14 اینچی که لذت فراموش نشدنی صدا را با استفاده از ClearAudio+ سونی فراهم می کند که این کیفیت صدا با وجود دو اسپیکر غنی تر نیز می شود . در ضمن برای اجرای برنامه های کاربردی PC نیز دستگاهی بسیار ایده آل است .
• پردازنده ی Core™ i5 اینتل
• قابل اجرا با سیستم عامل ویندوز 8 تک زبانه
• صفحه نمایش لمسی 14 اینچی با رزولوشن 1366 * 768 پیکسل
• رم : 4 گیگابایت
• حافظه ی HDD : 750 گیگابایت
• ارتباطات NFC
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: وزن 2.2 کیلوگرم - نوع معمولی
پردازنده: مدل پردازنده Core i5 3337U - سرعت پردازنده 2.7 GHz - سازنده پردازنده اینتل (Intel) - حافظه کش 3 مگابایت -
حافظه: حافظه رم 4 گیگابایت - نوع حافظه رم DDR3
هارد دیسک: مشخصات هارد دیسک 5400 RPM - هارد دیسک 750 گیگابایت
کارت گرافیک: مدل کارت گرافیک HD Graphics 4000 GeForce GT 740M - سازنده کارت گرافیک انویدیا (nvidia) - حافظه کارت گرافیک 2 گیگابایت
صفحه نمایش: نوع صفحه نمایش LED - اندازه صفحه نمایش 14 اینچ - رزولوشن صفحه نمایش 1366x768
امکانات: درایو نوری DVD - RW - بلوتوث بلوتوث داخلی - کارت خوان دارد - وب کم دارد - مشخصات اسپیکر بلندگوهای استریو (Stereo Speakers) - شبکه LAN دارد - شبکه بی سیم Wireless دارد - تعداد پورت USB 2.0 2 - تعداد پورت USB 3.0 1 - پورت HDMI دارد
نوت بوک SVF14219SG از سری SVE سونی ، نوت بوکی است با صفحه نمایش 14 اینچی که لذت فراموش نشدنی صدا را با استفاده از ClearAudio+ سونی فراهم می کند که این کیفیت صدا با وجود دو اسپیکر غنی تر نیز می شود . در ضمن برای اجرای برنامه های کاربردی PC نیز دستگاهی بسیار ایده آل است .
• پردازنده ی Core™ i5 اینتل
• قابل اجرا با سیستم عامل ویندوز 8 تک زبانه
• صفحه نمایش لمسی 14 اینچی با رزولوشن 1366 * 768 پیکسل
• رم : 4 گیگابایت
• حافظه ی HDD : 750 گیگابایت
• ارتباطات NFC
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: وزن 2.2 کیلوگرم - نوع معمولی
پردازنده: مدل پردازنده Core i5 3337U - سرعت پردازنده 2.7 GHz - سازنده پردازنده اینتل (Intel) - حافظه کش 3 مگابایت -
حافظه: حافظه رم 4 گیگابایت - نوع حافظه رم DDR3
هارد دیسک: مشخصات هارد دیسک 5400 RPM - هارد دیسک 750 گیگابایت
کارت گرافیک: مدل کارت گرافیک HD Graphics 4000 GeForce GT 740M - سازنده کارت گرافیک انویدیا (nvidia) - حافظه کارت گرافیک 2 گیگابایت
صفحه نمایش: نوع صفحه نمایش LED - اندازه صفحه نمایش 14 اینچ - رزولوشن صفحه نمایش 1366x768
امکانات: درایو نوری DVD - RW - بلوتوث بلوتوث داخلی - کارت خوان دارد - وب کم دارد - مشخصات اسپیکر بلندگوهای استریو (Stereo Speakers) - شبکه LAN دارد - شبکه بی سیم Wireless دارد - تعداد پورت USB 2.0 2 - تعداد پورت USB 3.0 1 - پورت HDMI دارد
موفق باشی ...
برای کارهای عادی با این قیمت واسه اونایی که از روی مارک خرید می کنند قیمت خوبیه .
اما با پردازنده سری U که سرعت پردازشش 1.8 گیگاهرتزه و رم 4 گیگابایتی و فقط 1 درگاه USB 3.0 ، در مقابلZ510 که از پردازنده I7 4700QM با قدرت 2.3 گیگاهرتز بهره می بره + 8 گیگابایت رم + اسپیکر های دوگانه JBL و سیستم تنظیم صدای Dolby + دو درگاه USB 3.0 ، فکر کنم بهتره بریم سمت Z510
از دوستان بسیار عزیزم ممنونم
سونی خیلی برند خوبی هست اما واقعا نمی دونم تو بحث قیمت چرا این صورت عمل می کنه و بسیار قیمتهای تند و خارج از تصور رو برای محصولاتش قرار می ده
دوستان یه سوال دیگه
چرا i7 سری u رو جز خانواده i5 قرار نمی دن i7 خب همه 4 هسته واقعی و 4 تا مجازی می شناسن اما اینا که 2 هسته بیشتر ندارن؟
سونی هم اکثر مدل هاش i7 سذی u هست با قیمت های خیلی بالا و دل هم اکثرا u هستن و hp ندیدم از نسل 4 تو محصولاتش استفاده کنه چرا؟؟؟
Last edited by saberpf; 14-01-2014 at 23:00.
سونی وارد کننده رسمی یه دونه داره که رهجو هست، وقتی انحصار باشه قیمتا اینجوریه،
سیاست شرکت سونی کار کردن به روش سنتیه. محصولات غیر رهجو هم که ماشالا
هزار بامبول روش میزنن، ریفر میارن، وسایل از روش بر میدارن یا بزور روش میذارن که گرونتر
بفروشن. دیگه دقت و پیگیری بالایی میطلبه که محصولات آی تی بدون رهجو با قیمت و
کیفیت مناسب تهیه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)