تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: سوختن سه باره مادربرد در طول سه هفته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منظورتون از درست تعمیر نشدن دقیقا همونیه که من میگم ایراد اصلی یه جایی وجود داره میزنه به یه جای دیگه تعمیرکارا جای دوم رو پیدا میکنن ایراد اصلی هنوز سرجاشه حکایته اون دیوونهه که بالای رودخونه نشسته بود یکی یکی مردم رو مینداخت تو رودخونه جماعتی جمع شده بودن هی میرفتن کمک افرادی که افتاده بودن تو رودخونه . یکی نمی رفت اون دیوونهه رو بگیره
    پیدا کردن ایراد اصلی راحت نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره میدونم ولی چون من به مسایل سخت افزاری خیلی علاقه دارم و یه مقدار الکترونیک میدونم علاقمند شدم ببینم با این مورد چیکار میشه کرد . با اراجیفی که تعمیر کار اول شنیدم دیگه به تخصص این تعمیرکارای مادربرد هم نمیتونم اعتماد کنم چون هرکی سرکاری یه چیزی میپرونه البته با هزینه از جیب مبارک من.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

به نظر ایراد در اتصال کوتاه یک قسمت برد با بدنه کیس میاد
    کل سیستم را از کیس باز کنید و Open air تست کنید اگر به نتیجه رسیدین برد در یک جایی با بدنه در تماس هست که پیدا کردنش کمی دقت بالا می خواد
    اگر به نتیجه نرسیدین برد را مستقیم بندازید سطل آشغال چون بردهای سوکت 775 الایت گروپ جز آشغالترین بردهای ساخته شده برای این سوکت هستند

4. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

زیر مادر برد پنج شیش تا پین برنجی روی بدنه برای بستن مادر برد روی اونا وجود داره . این پینها برنجی ان و من بدون هیچ واشر عابقی مین برد رو یک راست بستم رو اونا . از این که نمیتونه باشه . میتونه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

زیر مادر برد پنج شیش تا پین برنجی روی بدنه برای بستن مادر برد روی اونا وجود داره . این پینها برنجی ان و من بدون هیچ واشر عابقی مین برد رو یک راست بستم رو اونا . از این که نمیتونه باشه . میتونه ؟
    نه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر ایراد در اتصال کوتاه یک قسمت برد با بدنه کیس میاد
    کل سیستم را از کیس باز کنید و Open air تست کنید اگر به نتیجه رسیدین برد در یک جایی با بدنه در تماس هست که پیدا کردنش کمی دقت بالا می خواد
    اگر به نتیجه نرسیدین برد را مستقیم بندازید سطل آشغال چون بردهای سوکت 775 الایت گروپ جز آشغالترین بردهای ساخته شده برای این سوکت هستند
    open air امتحانش کردم دقیقا همونطوریه . حالا که دلار شده 3000 تومان و تورم 40 درصد و حقوق کارمندای مرفه بی درد 18 درصد در سال افزایش پیدا میکنه این چه پیشنهادی که میکنید آخه . حالا اگرم لازمه اینکارو بکنم یواش یواش بگید یهو شوکه نشم .
    حالا که این مادربرد دیگه رفتنیه بزارید مثل دکترایی که مریضای رفتنی رو تا آخرین لحظه ولشون نمیکنن بکنیمش موش آزمایشگاهی حداقل دو تا نسخه آزمایشیی براش بپیچیم یوقتی یه کشفی یه تجربه ای چیزی از توش شاید بیاد بیرون

8. این کاربر از aaanamazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

open air امتحانش کردم دقیقا همونطوریه . حالا که دلار شده 3000 تومان و تورم 40 درصد و حقوق کارمندای مرفه بی درد 18 درصد در سال افزایش پیدا میکنه این چه پیشنهادی که میکنید آخه . حالا اگرم لازمه اینکارو بکنم یواش یواش بگید یهو شوکه نشم .
    حالا که این مادربرد دیگه رفتنیه بزارید مثل دکترایی که مریضای رفتنی رو تا آخرین لحظه ولشون نمیکنن بکنیمش موش آزمایشگاهی حداقل دو تا نسخه آزمایشیی براش بپیچیم یوقتی یه کشفی یه تجربه ای چیزی از توش شاید بیاد بیرون
    شما که ظاهرا وضعتون خوبه چون در حدود 100 تومن روی چنین مادربردی هزینه کردید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما که ظاهرا وضعتون خوبه چون در حدود 100 تومن روی چنین مادربردی هزینه کردید
    نه بابا اینجوریام نیست این یک تله بود که توش افتادم آخه دقیقا نمیدونم واقعا فقط مادربرد ایراد داره یا نه و مشکل سوختن اون به این خاموش و روشن شدن چراغهای lan ربطی داره یا دو تا موضوع جداگونه است . بهر صورت که شده عین یک جدول سودوکو که من هروقت شروعش کنم تا تمومش نکنم دلم آروم نمیگیره . الان هم اینجوریه ولی خداوکیلی تو دلتون نگید خودآزاری مزمن داره که مدیونید

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

این مادربرد اصلا ارزش وقت و هزینه و فکر را نداره
    مستقیم ارسالش کنید ترش و فکر هم بهش نکنید چون انواع مختلف ایرادات از جمله چیپست و تداخل IRQ و ... را همزمان داره بروز میده
    شما یک گشتی در بازار بزن ببین سوکت 775 چی پیدا می کنی
    برندهای مطرح شامل بایواستار ، ایسوس ، گیگابایت هستن
    خیلی هم لازم نیست هزینه کنید حداکثر 100 تا 150 تومن یک برد خوب پیدا می کنید
    موفق باشید

12. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک خبر جالب مادربردم با هارد جدید و پاور جدید بیش از یک هفته است که داره به زندگانی ادامه میده . مشکل اصلی به احتما 90 درصد پاور قبلیم بود که MASTER 450 بود .
    آیا این پاور قابل بررسی واحیانا تعمیر هست ؟
    اون تعمیر کار اولیه که گفتم چقدر _________بود . پاورم رو بهش دادم بازش کرده بود یا نه الله اعلم . گفته بود ایرادی نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •