ینی یه مادربورد 600 یا 700 تومنی با یه سی پی یو 12 هسته ای خیلی بهتر از یه مادربورد 1500 با سی پی مثلا 8 هسته ایه ؟
تحت فشار مادربورده نمیسوزه ؟
ینی یه مادربورد 600 یا 700 تومنی با یه سی پی یو 12 هسته ای خیلی بهتر از یه مادربورد 1500 با سی پی مثلا 8 هسته ایه ؟
تحت فشار مادربورده نمیسوزه ؟
راجع به خنک کننده سی پی همونی که نوشتین خوبه ؟ ینی کافیه ؟
راجع به کیس بین ردمکس بین رنج 200 تا 300 تومن مدلای زیادی داره . چطورن کلا ؟
همه میگن گرین . من تو مدلای گرین x5 . x6 x7 رو خوشم اومد که x6 یه چیز دیگه بود .
کیسی که شما نوشتین بهتره یا x6 ?
اینو دیدین ؟
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم. 8 هسته ای کار شما رو راه می ندازه که دیگه احتیاج به 12 هسته ای و هزینه ی اضافی نباشه؟!
نه. فشارش زیاد نیست. چون اگر واقعاً 12 هسته ای خیلی زیاد باشه براتون، هزینه ی بی خود هست و می تونید رو سایر قطعات سرمایه گذاری کنید.
قمیت اون مادربرد هم درسته. البته فروش من 1490 هست. رایان صبا یه کوچولو بالا میزنه!![]()
4820 دوازده هسته ای نیست . .. ؟
نمیدونم والا من تا حالا کار سنگین نزدم ببینم رندرش چقد طول میکشه . کارای خودمم با سیستم یکی دیگه رندر میگیرم که i5 2.4 . البته کارای کوچیک . چون تازه شروع کردم .
شما بهتر میدونیم . واسه کارای معماری تو مکس 8 هسته جواب میده ؟
8 هسته ای منطقی تره! می دونید چرا؟! چون 1 میلیون شما می تونی سیو کنی و رو تمام قطعات انتخاب بهینه داشته باشید.
اما خرید 12 هسته ای خیلی شما رو محدود می کنه و خیلی از استانداردها برای یه سیستم های اند رعایت نمیشه!
یک چیز فدای 4-5 چیز میشه. اما شما با خرید 8 هسته ای، شاید 4-5 چیز رو فدای یک چیز کردید. خب قطعاً بهتره اینجوری!
حرف شما درسته .ولی من و شما از اول بحثمون راجع به سی پی بالاتر از 4820 صحبت نکردیم .
این سوالامو جوال ندادین
راجع به خنک کننده سی پی همونی که نوشتین خوبه ؟ ینی کافیه ؟
راجع به کیس بین ردمکس بین رنج 200 تا 300 تومن مدلای زیادی داره . چطورن کلا ؟
همه میگن گرین . من تو مدلای گرین x5 . x6 x7 رو خوشم اومد که x6 یه چیز دیگه بود .
کیسی که شما نوشتین بهتره یا x6 ?
اوکی. الان یه لیست براتون اوکی می کنم. خنک کننده و اینا همه چیزش رو عالی می نویسم. همون رو بخرید و تمام. حرف نداره.
کیس هم همون ایکس 6 باشه. بهتره. کیسی که من نوشتم از نظر فنی کمی بهتره. اما همون ایکس 6 می نویسم که خوشتون اومده. خوبه اونم.
مرسی . فقط سوال اخرو میپرسم . راجع به مادربورد . تو رنج 1200 واسه مادربورد سری rog بگیرم بهتر نیست . چون خیلی تعریف میکنن
حالا دویست بالا پایین مهم نیست . کلا میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)