N70 يه چيز ديگه اس
رالی پرو اولیشن .برنینگ تایرز من این 2 تا رو بازی کردم قبول دارم از جهاتی خوب هستن ولی رالی در حد قابل قبولی نیستن می تونین برید به این سایت امتیاز بازی ها رو از کوچیک و بزرگ ببینین gamespot ya ign!!!و البته اسفالت و کلود کامندر .رالی پرو اولیشن .برنینگ تایرز .گلکسی ان فایر(تحت جاوا مخصوص سونی)
رو حتما ببین و نظرت هم بگو
در ضمن گوشی و900 شتابدهنده نسل 3 ان ویدیا داره که گرافیک عالی تری داره نسبت به سری 60
و همچنین گوشی های یو ای کیو سونی هم گرافیک و رزولیشن بسیار بالای بازی هاش داره!!!!!!!!!!!!!!!
فیلم برداریش هم خیلی خوبه (البته نه در حد سامسونگ د600)
ایشالا هم پی اس تری بیاد ( )
ولی بالاخره توی این همه بازی که داره و من دیدم والا به بقیشون شرف داره البته سونی یه بازی داره گوشفنده نمی دونم دیدین یا نه اون و من خیلی دوست دارم البته روی نوکیا هم کار می کنه اون خیلی با حاله!!!!
و اون 2 تای دیگه رو متاسفانه بازی نکردم که بتونم نظری بدم!
اما وی 900 هم هنوز بازی جالبی براش ندیدم اونم بازیاش و ببینم به چشم خوب باشه کور شه بخیل می گیم خوبه!
اما یو آی کیو یه بازی ماشین داره یادمم نیست اسمش و خیلی باهال بود گرافیک عکسهاش ولی هیچ وقت نتونستم بازیش کنم!
این یو آی کیو هاش به نظر من بهترین گوشی های سونی هستش از تمامشون بهتر الیته نظرشخصی!!!!
بابا 6680 از جهاتی اصلا مفتشم گرونه ادم بخواد 300 تومان بده برای این لا اقل بره یه 20 یا 30 تومان بزاره روش بره یه 3250 بخره خدایی شرف داره به این!!!
اما گوشی های همدیگه رو مسخره نکنین زشته!!!!
درسته ان 70 یه چیزه دیگست ولی نباید مسخره کرد هیچ وقتی!!
انشاالله 2ماه و 21 روز بیش تر نمونده تا این واقعه تاریخی به حقیقت بپیونده!ایشالا هم پی اس تری بیاد ( )
با سلام روي n70حساب كن عكسهايي كه توي روزمي گيري عجيب عكسهايي هستند يعني قابل مقايسه با يك دوربين 6 مگا پيكسلي است اما عكس و فيلم در شب خيلي تعريفي نداره همه چيزش هم توپه.نگه داشتن شارژش هم خوبه
الکس جان با وجود ارادتی که بهت سر جریان دیکشنری ها پیداکردم !!!! اینو بگم کهنوشته شده توسط alex_pk
یادت باشه ن70 هم شبیه خیلی چیز ها هست که من نمیخام بگم !!چون گوشی دوستام هست
فقط یادت باشه!!!!!!
داداش اگه ان 70 بگیری عالیه اما اگه می خوای 6680 بگیری دست نگهدار - نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه هی جک داری پولتو می ریزی تو جوب !!!
6681 تنها فرقش اینه که یک دوربین نداره همون وی جی ایش رو میگم پس می تونی با پولش یک رم 2 گیگ روش بندازی مثل بانکا هستن کمک هزینه خرید خود رو می دن که بتونی خودروی 10 میلیونی را 200 تومن ارزون تر بخوری دقیا نسبتش مثل همینه !!!!!!!!!!!!!!!!
چی گفتم بی خیال only n80
N80
نه بابا همه ميدونن ان80 اخر ضايع بازيه منم ميگم ان70 ولي خداييش بخوام نظر واقعيم رو از نظر امكانات بگم فقط ميگم گوشي افسانه اي 6600
خداییش ن70 چیشو بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درش شرف داره به وجود ن80 همین فقط !!!!
در مورد دوستای که با کمال جنگ طلبی میخان روی منو کم کنن!!!!بگم که مگه میدون جنگه !!!یا بازار بورس
100دفعه گفتم بازم میگم ن70 گوشی عالی هست فقط ارزش قیمتشو نداشت که حالا با افت قیمتش ارزششو هم پیدا کرد
1000بار گفتم فیلم برداریش عالیه
1000 بار گفتم خوش دست ه و سبک
1000 بار گفتم امکاناتش عالیه
2000 بار گفتم گوشی خوبیه
ولی قبول کنید دوربینش از ک750 کمی 7%ضعیف تره .سرعتش کمتره .بازی هاشم خوب اون در حد خودش چیزی کم نداره همون جور
که پوول گرامی گفت!!!!!!
ولی من که بندنبال پخش موزیک با کبفبت بالا و یه دوربین دم دستی کار را انداز هستم و سرعت بالا میخام خوب ن70 رو ترجیه ندادم
همین و بس تنها دلیلشم که عوضش کردم همین بود !!والا مشکلی نداره گوشی خوبیه الان هم شده 370 تومن عالیه
حالا هی بیان ک750 منو مسخره کنید اگه بنا به دعوا کردنه !!!!!یا مسخره کردنه ما هم بلدیم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)