اخطار په په اصلا عادلانه نبود.
فکر کنم جای بخشش داشت. البته نگاه په په کلاً خشنه
اخطار په په اصلا عادلانه نبود.
فکر کنم جای بخشش داشت. البته نگاه په په کلاً خشنه
آلمان يك تيم فوق مدرنه. انگار ربات هستن.
همين الان 3-0 شد.
اخطار په په عادلانه نبود ولی خب با این حال اصلا تصور نمیکردم که پرتغال به این شکل بازی کنه در حالی که پتانسیلشو داشتند المان رو ببرن ولی نمیدونم انگار اصلا نهار نخوردن.
کاش پرتغال فقط یدونه فقط یدونه هافبک طراح داشت![]()
و باز هم یک اشتباه فاحش داوری به نفع آلمان ...
و باز هم فیلم بازی کردن بازیکنان آلمان ...
انصافا فوتبال منظم المان عالی بود....
هرچند اوائل بازی یه ۱۰ متری خطا میزدن توپها رو!...
کاش یه هافبک طراح و یه مهاجم درست حسابی و یه دفاع خوب و ...کاش پرتغال فقط یدونه فقط یدونه هافبک طراح داشت![]()
اینطوری که می شد آلمان دیگه
شاید داور اشتباه کرد ولی تو انتخاب تیم پیروز زمین مطمئنا تاثیر گذار نیستو باز هم یک اشتباه فاحش داوری به نفع آلمان ...
سلام ...
خیلی جاها یه بازیکن معمولی می تونه فقط با خونسرد بودن تیم خودش رو به موفقیت برسونه و خیلی جاها هم یه بازیکنی که تو تیم قهرمان اروپا بازی می کنه می تونه با " حماقت " خودش وضعیت تیمش رو بدتر از بدتر کنه ، این آقای پپه من نمی دونم دیگه با دست زدی تو صورت و چشم مولر آلمانی و درسته من علاقه ندارم به آلمان اما خداییش هم خیلی بد خطا کرد و هم بعدش با حماقت و پرویی محض رفته با سر زده تو کله ی مولر بنده خدا ! ... این پپه تو رئال هم تا یه چیزی می شه با اون راموسه ! 100 متر می دوئن تا برسن به بازیکن حریف تا یه تنه ای یه حرفی چیزی بهش بزنن ! انگار زمین فوتبال چاله میدونه !! دیگه خطا کردی پرو بازی درنیار و تیمت رو به گند نکش.
+
آلمان خیلی بهتر از پرتغال بود خداییش و برتری حقش بود اما اخراج این پپه هم تو بیشتر شدن اختلاف تاثیر داشت انصافا. آلمان خیلی هماهنگ و خوب بودش.
+
اشتباه فاحش؟و باز هم یک اشتباه فاحش داوری به نفع آلمان ...
خداییش کجا اشتباه داشت؟ پنالتی که درست بود ... اخراج اون پپه هم درست بود کاملا ! میدون بوکس که نیست ، انگار اومده دعوا . خطا کردی دیگه کله زدنت چیه آخه مرد حسابی؟ اون حرکت به تنهایی اخراج داشت ... حالا قبلش چی کار کرده بود و اخطار داشت یا نه رو ندیدم.
البته من از دقیقه 30 دیدم و صحنه ی پنالتی رو بعدا دیدم.
په په اخراج هم نمیشد بازم آلمان بازی رو میبرد
چون هم آلمان عالی بازی کرد و هم پرتغال هماهنگی کامل رو نداشت
ولی حرکت په په کارت قرمز مستقیم نداشت !!!
پنالتی هم سختگیرانه بود !!!
کلا از داوری هایی که تو این 12 بازی دیدم در مجموع افتضاحی بیش نبود !!
آره اخراج په په کاملن درست بود فیلم بازی کردن مولر کوچکترین تاثیری در تصمیم داور نداشت
حالا اگه مشابه همین اتفاق برای بازیکن تیم ملی هلند میفتاد اونجا مقامات فیفا نمیخواستن هلند نتیجه بگیره![]()
Last edited by clau; 16-06-2014 at 21:16.
بله بله
اخراج پپه اشتباه بود
یه پنالتی برای پرتغال نگرفت
.
.
.
عزیزان نتیجه 4-0 هست ها!
اونم در شرایطی که نیمه دوم آلمان میلی به حمله نداشت
فکر میکنید داور اون دو اتفاق رو به نفع پرتغال سوت میزد یه پنالتی اضافه هم براشون میگرفت این بازی رو کی می برد؟
بازم آلمان شک نکنید
امشب آلمان یه چشمه اومد
بقیش رو خودتون حساب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)