مهدی جان دستت درد نکنه
خواهش ميكنمنوشته شده توسط alifire
![]()
متن رم 1گیگ دارم
اصلا سرعت تغییری نکرده چون این گوشی سیستم عاملی نداره که بخاد مدام فضای مموری رو چک کنه
2%هم پایین نمیاد من الان 720مگم پر هست+40تا بازی و 4تا برنامه!!!!!!!!!!!
با سلام
و خسته نباشيد
دوستان بنده چون تازه يعني حدود بيست روز هست سيم کارت گرفتم
ولي براي اين که فعلا از اين حالت دو به شکي در بيام فعلاً يه گوشي 1100 گرفتم به قيمت 57 تومن از نمايندگي اون در شيراز فلکه اطلسي و ساخت مجارستان
و الان هم خيلي خيلي راضي هستم چرا چون ديگه اگه هدفم از خريدن گوشي ارسال اس ام اس بود و فقط صحبت کردن برآورده شده و اگه در آينده توقع من رو برآورده نکرد خوب ضرر زيادي رو متحمل نمي شم
آخه ديدم که k750i گوشي خوبي هست و قيمتش هم کم و بيش متعادل هست ولي خوب شايد در آينده نداشتن سيستم عامل و خلاصه با داشتن جاوا نتونه برام مفيد فايده باشه
و با تحقيقات زيادي که کردم و سرچ کردن ها بسيار به اين نتيجه رسيدم که خريدن گوشي موتورولا توي همين رنج قيمت يعني 200 تومن مهمون اول و آخرش خودتون هستيد و براي فروش مشتري نمي تونيد پيدا کنيد
به هر حال براي اين که از يار باز نشم به دوست هم نرسم فعلا به همين 1100 بسنده کردم
و الان هم خيلي خيلي راضي هستم و به اين نتيجه هم رسيدم که اگه يه گوشي گرون خريده بودم و هيچ استفاده اي نه از دوربينش مي کردم نه از ام پي3 و نه فيلم برداريش پولم شده بود چرک کف دست
به هر حال در آينده با گوشي هاي خوبي که در راه هست و حتماً با امکانات بسيار بالاتر علي الخصوص از لحاظ پيسکل و فيلم برداري حتماً يه گوشي خوب رو توي برنامه پنج ساله قرار مي دم.
شاد و پيروز و سربلند باشيد
Last edited by internet1; 26-08-2006 at 22:42.
حالا توی برنامه پنج ساله اول یا دوم........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)