عزیز وقتی دستت بگیری با هاش عکس بگیری و بیای خونه تا کامپیوتر ببینی !!!!!!!!!!!یک ضد حالی میخوری که تو عمرت نخوردی و نخاههی خوردنوشته شده توسط ali_pari
از من گفتن بود
عزیز وقتی دستت بگیری با هاش عکس بگیری و بیای خونه تا کامپیوتر ببینی !!!!!!!!!!!یک ضد حالی میخوری که تو عمرت نخوردی و نخاههی خوردنوشته شده توسط ali_pari
از من گفتن بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچرخ ببین دانیال که ادعا ی نوکیاش میشه رفت گوشی شو داد و900خرید!!!!!!!!
البته پست اولش مال روز اول خرید ن80 بود
حالا یه لینک دیگه هم دارم
((((((((((همه چیز ان80 گویم زد قشنگ بخونید تا مثل من ضرر هنگفت نکنید و پشیمون نشید
1.دوربینش فکر کردم 3 مگ گفتم میترکونه عکس باهاش گرفتم تو خود گوشی دیدم کف کردم ولی گوشتون چیز بد نشنوه بردم خونه که عکسها رو با کامپیوتر ببینم دیدم زرشک چه کیفیت مزخرفی 1.2 مگ هم نبود لازم به ذکر که تو بهترین حالت تنظیم بود دوربین
2.حالا میریم سره صدا گفتم اگه دوربین مالی نیست خیالی نیست صداش خوبه ارزش نداره ضرر بدماز این حیث خوش حال بودیم تا دیدم رفیقمو با w550 امد یه اهنگ گذاشت من خندیدم گفتم جمع کن گوشیتو بابا صداست این داره در اوردم ان80 را با کلی افه اهنگ گذاشتم دیدم از لحاظ وضوح صدا و قدرت پخش باز هم زرشک جلوی w550 250 هزار تومنی گوشی 570 هزار تومنی ما کم اورد
3.حالا اخرین زد حال رو داشته باش موقع خرید گفتم یزار یکم ارزونتر بگیرم گارانتی زیاد خیالی نیست بعد چند روز تو همین سایت دیدم گارانتی گوشی جزو گارانتیهای فاقد ارزش گارانتی پارس پویش بازم زرشک
در اخر لعنت به این شانس . لعنت به ان80. خواهشن ان80 نگیرین حیف پولتون ))))))))))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by metal_militia; 24-08-2006 at 22:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)