تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: مشکل مچ نبودن قطعات.راهنمایی میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقای اشراقی سلام.درایور کارت گرافیکم که آخرین نسخه دانلود کردم .در مورد آپدیت بایوس هم زیاد سر در نمیارم .میشه لطف کنید توضیحاتتون رو یه کم راحتتر کنید؟به قول معروف زیر سیکل صحبت کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از نظر سلامتی قطعات مطمئنم ولی میخوام بدونم کدومش نسبت به بقیه ضعیف تره و میتونه در حد نیاز بقیه نباشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

آقای اشراقی سلام.درایور کارت گرافیکم که آخرین نسخه دانلود کردم .در مورد آپدیت بایوس هم زیاد سر در نمیارم .میشه لطف کنید توضیحاتتون رو یه کم راحتتر کنید؟به قول معروف زیر سیکل صحبت کنید.
    آخرین نسخه درایور انویدیا 331.82WHQL هست ! همینو دانلود کردید ؟!!
    آخرین ورژن بایوس موجود در سایت گیگابایت ورژن FF بود که نوشته در عملکرد و سازگاری این مادربرد با پردازنده های 22 نانومتری یعنی پردازنده شما و سایر پردازنده های هم نسل شما بهبود عملکرد حاصل میشه !
    شما چک کنید ببینید ورژن بایوس شما FF هست یا نه ؟!! ساده ترین روش فهمیدنش هم که ورژن بایوس مادربرد شما چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخل تب مادربرد هست !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by eshraghi2010; 23-12-2013 at 18:25.

4. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی از لطفتون.پس در کل من از مابقی قطعاتم خیالم راحت باشه و فقط نگران مادربوردم باشم؟
    حالا به غیر از آپدیت بایوس اگر بخوام مادربردم رو کلا تعویض کنم چه مادربوردی بهم پیشنهاد میکنی؟البته برند گیگا و با کمترین هزینه که بهترازاین مادربردباشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

مرسی از لطفتون.پس در کل من از مابقی قطعاتم خیالم راحت باشه و فقط نگران مادربوردم باشم؟
    حالا به غیر از آپدیت بایوس اگر بخوام مادربردم رو کلا تعویض کنم چه مادربوردی بهم پیشنهاد میکنی؟البته برند گیگا و با کمترین هزینه که بهترازاین مادربردباشه
    موارد پیشنهادی آقا علیرضا رو دونه به دونه انجام بدید تا از صحت این موارد مطمئن بشید !
    ارزون ترین مادربردهای سازگار با پردازنده شما مادر بردهای سری B75 هستند !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

موارد پیشنهادی آقا علیرضا رو دونه به دونه انجام بدید تا از صحت این موارد مطمئن بشید !
    ارزون ترین مادربردهای سازگار با پردازنده شما مادر بردهای سری B75 هستند !
    مرسی از همکاریتون.

8. این کاربر از savashy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از چه ویندوزی استفاده میکنی معمولا روی وین های۸ این مشکلات فراوونه من دقیقا رو ۲تا وین۸همین مشکلو داشتم
    اما شایع ترینش که خودم شاهدش بودم مخصوصا رو بازی هایی مثل fifa11 وبه بعد یه اپدیت از کارت گرافیک مشکل گشا بود
    رم و مادر بورد هم در رتبه های بعدی قرار میگیره ابتدا رم هاتونو یه بار از اول جا بندازین
    در مورد مادر که باید ببینید مادر بوردتون تاب ور نداشته باشه که این امر باعث میشه مخصوصا مادر بورد از سوی سوکت های پردازنده و کیت های رم به شدت محدودیت در کارایی ایجاد کنه که بدنبال ان کندی در سیستم .پرش در تصویر .وحتی بایوس پریدگی رو بدنبال داره که پیشنهاد من به شما اینه که مینتون رو به اواژنگ ببرید تا نقص فنی گرفته بشه .امکان داره در اثر نصب بد مین .مین تاب ورداشته باشه در دراز مدت و باعث بلند شدن مثلا پین های کیت رم از رو مین شده باشه واین بر کارایی سیستم تاثیر داره و همین طور در مورد پین های پردازنده روی مین
    من که کولر پردازنده سنگین نکچوا nh-c14رو مین نصب کرده بودم ودر دراز مدت با فشاری که رو مین اورده بود باعث تاب برداشتن مین وبلند شدن تدریجیه محل نصب رم ها شده بود که دقیقا همین مشکلات گفته شده در بالا رو ایجاد کرده بود
    کلا مین های گیگا این دردسرارو داره من که تجربه خوبی ندارم نسبت به مین های اسوس یا ارزاک
    Last edited by animsprite; 24-12-2013 at 11:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.شما مشخصات سیستم من رو دیدید؟توصفحه اول گذاشتم.در مورد نکته اولتون باید بگم که رو تمام نسخه های ویندوز تست کردم .xp-7-8-8.1 .درایورهای کارت گرافیکم هم آخرین ورژن دانلود کردم.مادربردم هم عمری نداره که بخوایم بگیم تاب برداشته.1ماه از عمرش میگذره.شما یه لطفی کنید مشخصات سیستمم رو ببینید.من از بحث های قبلی به این نتیجه رسیدم که مادربوردم برای سایر قطعاتم کمی ضعیفه و شاید با ارتقا دادنش بهتر بشه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

حذف شود ....
    Last edited by eshraghi2010; 24-12-2013 at 12:20.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام.شما مشخصات سیستم من رو دیدید؟توصفحه اول گذاشتم.در مورد نکته اولتون باید بگم که رو تمام نسخه های ویندوز تست کردم .xp-7-8-8.1 .درایورهای کارت گرافیکم هم آخرین ورژن دانلود کردم.مادربردم هم عمری نداره که بخوایم بگیم تاب برداشته.1ماه از عمرش میگذره.شما یه لطفی کنید مشخصات سیستمم رو ببینید.من از بحث های قبلی به این نتیجه رسیدم که مادربوردم برای سایر قطعاتم کمی ضعیفه و شاید با ارتقا دادنش بهتر بشه.
    بله ! دیدم ! همون طور که در پست قبلیم هم گفتم مادربردهای سری B75 حداقل مادربردهای مناسب و اختصاصی پردازنده های سری 3000 هستند !
    مادربردهای سری 6 باید بایوسشون رو آپدیت کرد برای نصب پردازنده های سری 3000 !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •