آقای اشراقی سلام.درایور کارت گرافیکم که آخرین نسخه دانلود کردم .در مورد آپدیت بایوس هم زیاد سر در نمیارم .میشه لطف کنید توضیحاتتون رو یه کم راحتتر کنید؟به قول معروف زیر سیکل صحبت کنید.
آقای اشراقی سلام.درایور کارت گرافیکم که آخرین نسخه دانلود کردم .در مورد آپدیت بایوس هم زیاد سر در نمیارم .میشه لطف کنید توضیحاتتون رو یه کم راحتتر کنید؟به قول معروف زیر سیکل صحبت کنید.
از نظر سلامتی قطعات مطمئنم ولی میخوام بدونم کدومش نسبت به بقیه ضعیف تره و میتونه در حد نیاز بقیه نباشه؟
آخرین نسخه درایور انویدیا 331.82WHQL هست ! همینو دانلود کردید ؟!!
آخرین ورژن بایوس موجود در سایت گیگابایت ورژن FF بود که نوشته در عملکرد و سازگاری این مادربرد با پردازنده های 22 نانومتری یعنی پردازنده شما و سایر پردازنده های هم نسل شما بهبود عملکرد حاصل میشه !
شما چک کنید ببینید ورژن بایوس شما FF هست یا نه ؟!! ساده ترین روش فهمیدنش هم که ورژن بایوس مادربرد شما چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخل تب مادربرد هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by eshraghi2010; 23-12-2013 at 18:25.
مرسی از لطفتون.پس در کل من از مابقی قطعاتم خیالم راحت باشه و فقط نگران مادربوردم باشم؟
حالا به غیر از آپدیت بایوس اگر بخوام مادربردم رو کلا تعویض کنم چه مادربوردی بهم پیشنهاد میکنی؟البته برند گیگا و با کمترین هزینه که بهترازاین مادربردباشه
موارد پیشنهادی آقا علیرضا رو دونه به دونه انجام بدید تا از صحت این موارد مطمئن بشید !
ارزون ترین مادربردهای سازگار با پردازنده شما مادر بردهای سری B75 هستند !
مرسی از همکاریتون.
از چه ویندوزی استفاده میکنی معمولا روی وین های۸ این مشکلات فراوونه من دقیقا رو ۲تا وین۸همین مشکلو داشتم
اما شایع ترینش که خودم شاهدش بودم مخصوصا رو بازی هایی مثل fifa11 وبه بعد یه اپدیت از کارت گرافیک مشکل گشا بود
رم و مادر بورد هم در رتبه های بعدی قرار میگیره ابتدا رم هاتونو یه بار از اول جا بندازین
در مورد مادر که باید ببینید مادر بوردتون تاب ور نداشته باشه که این امر باعث میشه مخصوصا مادر بورد از سوی سوکت های پردازنده و کیت های رم به شدت محدودیت در کارایی ایجاد کنه که بدنبال ان کندی در سیستم .پرش در تصویر .وحتی بایوس پریدگی رو بدنبال داره که پیشنهاد من به شما اینه که مینتون رو به اواژنگ ببرید تا نقص فنی گرفته بشه .امکان داره در اثر نصب بد مین .مین تاب ورداشته باشه در دراز مدت و باعث بلند شدن مثلا پین های کیت رم از رو مین شده باشه واین بر کارایی سیستم تاثیر داره و همین طور در مورد پین های پردازنده روی مین
من که کولر پردازنده سنگین نکچوا nh-c14رو مین نصب کرده بودم ودر دراز مدت با فشاری که رو مین اورده بود باعث تاب برداشتن مین وبلند شدن تدریجیه محل نصب رم ها شده بود که دقیقا همین مشکلات گفته شده در بالا رو ایجاد کرده بود
کلا مین های گیگا این دردسرارو داره من که تجربه خوبی ندارم نسبت به مین های اسوس یا ارزاک
Last edited by animsprite; 24-12-2013 at 11:42.
سلام.شما مشخصات سیستم من رو دیدید؟توصفحه اول گذاشتم.در مورد نکته اولتون باید بگم که رو تمام نسخه های ویندوز تست کردم .xp-7-8-8.1 .درایورهای کارت گرافیکم هم آخرین ورژن دانلود کردم.مادربردم هم عمری نداره که بخوایم بگیم تاب برداشته.1ماه از عمرش میگذره.شما یه لطفی کنید مشخصات سیستمم رو ببینید.من از بحث های قبلی به این نتیجه رسیدم که مادربوردم برای سایر قطعاتم کمی ضعیفه و شاید با ارتقا دادنش بهتر بشه.
حذف شود ....
Last edited by eshraghi2010; 24-12-2013 at 12:20.
بله ! دیدم ! همون طور که در پست قبلیم هم گفتم مادربردهای سری B75 حداقل مادربردهای مناسب و اختصاصی پردازنده های سری 3000 هستند !
مادربردهای سری 6 باید بایوسشون رو آپدیت کرد برای نصب پردازنده های سری 3000 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)