تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: آیا پرتاب میمون به فضا غرور ملی مردم را واقعا افزایش می‌دهد؟ ‏

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز نتایج آزاد است. ما خیلی راحت می تونیم ببینیم آمریکایی ها آزمایشات فضاییشون در گذشته چی بوده و چه نتایجی گرفتند (هم اونهایی که موفق بوده و هم اونهایی که نبوده). قرار نیست از اونها ابزار بگیریم. از یافته هاشون باید استفاده کنیم، آزمایشی که نتیجه اش واضح است رو نباید تکرار کنیم. میزان پیشرفت ما در هر آزمایش نسبت به آزمایش قبلی نباید مشابه میزان پیشرفت اونهایی باشه که برای اولین بار این آزمایش ها رو انجام می دادند.

قطعا حرف من به معنی "نساختن" نیست. من همه جوره طرفدار مستقل بودن و پیشرفت و تولید داخلی هستم و نمی فهمم چطور شما حرف من رو اینطور تفسیر می کنید! من فکر می کنم به واضح ترین شکل ممکن توضیح دادم منظورم رو و مثال هم زدم.
    خب مساله و مشکل بحث ما همینه که شما (ظاهرا) فکر میکنید با 4 تا کتاب و مقاله ی کلی میشه موتور سوخت جامد موشک و یا موتور سوخت مایع فضاپیما رو ساخت!
    این فناوری ها اصولا بومی نبودند که ما بخوایم در اونها بدون آزمایش و خطا پیشرفت داشته باشیم و بسازیم
    اصل فناوری سوخت جامد رو از مهندسی معکوس موشکهای کره ی شمالی درس گرفتیم ولی فناوری سوخت جامد با توسعه هایی هم که در داخل داده شد تا اندازه ای کارگشا بود و در موارد دیگه مثل پرتاب سرنشین و یا محموله های سنگین (مثل ماهواره های بزرگ و کاربردی) بسیار خطرناک و یا کلا غیر قابل استفادست
    فناوری سوخت مایع هم که جز تعدادی کتاب و جزوه، چیز دیگه ای ازش نداشتیم
    حالا مگه داریم چکار می کنیم؟
    داریم سعی می کنیم خودمون با آزمون و خطا فناوری اون رو بومی کنیم و بسازیم و این بدیهیه اصلا کار ساده ای نیست در شرایطی که از یک سو دیگران حتی حاضر نیستند پیچ و مهره اش رو بما بفروشند و از این سو صنایع ما حتی رأساً از ساخت موتور احتراق داخلی عاجزند! و نیم قرن عادت به مونتاژکاری داشته و دارند!

2. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان گفتنی هارو گفتن...

منم نظرمو میگم...پروژه های اینچنینی از نظر من فقط جنبه تبلیغاتی داره ...ویترینی هست برای اینکه به دنیا بگیم که مثلا پیشرفت کردیم..

متاسفانه دنیا هم این مسئله رو قبول نمیکنه ...چون رسانه ها یا این موضوع رو بازتاب نمیکنند یا برعکس اون چیزی که اتفاق افتاده نشون میدن..

این پروژه ها نه تنها دستاوردی نداره بلکه هزینه های زیادی هم برای کشور میتراشه...تحریک کشورهای همسایه و منطقه هم برای راه اندازی یه مسابقه فضایی میتونه برای کل منطقه ضرر داشته باشه

بهتره پولی که صرف این مسائل میشه صرف تکنولوزی هایی سطح پائین تر و سبک تر بشه تا بتونه برای کشور مفید تر باشه

علوم هوا و فضا لقمه بزرگی برای کشوری هست که هنوز زیر ساختهای علمی و فناوری متکاملی نداره و صد البته فرهنگ پیشرفت در جوامع جهان سومی همچون ما هنوز جا نیوفتاده..

در کشوری که مقالات isi مثل مدرک گرفتن شده برندی برای افراد.علم جایگاه واقعی خودش رو پیدا نکرده .پس بهتره از نمایش دادنهای اینچنینی پرهیز بشه...
    Last edited by hamid_diablo; 19-12-2013 at 21:18.

4. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MZN84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا بعضی از این دوستان فقط میمون رو دیدن و اصلا به نوع سوخت،سنسورهای حیاتی،نوع فرود،پیدا کردن سریع محفظه نسبت به پرتاب قبلی و... دقت نکردن!
    هر ساله یه بخش تحقیقی در آمریکا پیشرفت های فضایی خودش رو با کشور های مطرح فضایی دنیا مقایسه میکنه و نقاط قوت وضعف خودش رو شناسایی و ردیف بودجه براش مشخص میکنه.
    در ایستگاه فضایی تمام تکنولوژی مشترک بین دو ابر قدرت فضایی استفاده میشه یعنی چیزهایی که هر دو قطب بهش دست پیدا کردن نه تکنولوژی انحصاریشون! اصلا پیشرف فضایی انحصاری هر کشور، مختص به خودشه و به صورت عمومی استفاده نمیشه حتی اگر باطن صلح آمیز داشته باشه.
    چین یه در خواست در مورد شریک شدن در ایستگاه بین المللی داد که با مخالفت صریح آمریکا مواجه شد و همین زمینه شد تا خودش دست به کار بشه وشروع به ساخت ایستگاه مستقل کنه وتا جاهای بسیار عالی هم پیش رفته.
    آنوقت فرستادن دومین میمون زیاد بوده!
    فضا "های تکه"!

6. 3 کاربر از MZN84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همین که از کشور های اطراف خودمون سرتریم یه دنیا می ارزه !

از افغانستان و ... تا کش.ر هایی عربی و خیای از کشور های غربی گرفته اگه میتونن یه شونه تخم مرغ بندازن بالا !

بابا مرغ همسایه همیشه غاز نیست .

8. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

همین که از کشور های اطراف خودمون سرتریم یه دنیا می ارزه !

از افغانستان و ... تا کش.ر هایی عربی و خیای از کشور های غربی گرفته اگه میتونن یه شونه تخم مرغ بندازن بالا !

بابا مرغ همسایه همیشه غاز نیست .
    دوست عزیز ما از افغانستان سر تریم؟شاید اونها میمون نفرستادن بالا ما فرستادیم از این لحاظ شاید ولی پول افغانستان از ریال با ارزش تره رابطه با امریکا خوب شده دلار تو کشورشونه از لحاظ تکنولوژی خیلی جلو هستن اینترنت 4g دارن با قیمت gprs ما اون افغانستان تموم شد که میومدن ایران کار میکردن تو مدرسه هاشون انگلیسی حرف میزنن(بعضی جاهاشون)
    به جا این کارا وضع مردم و دزست کنن انوقت وقت افتخاره نه این کارا

10. 4 کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اما جدا از پروژه اول، سوالاتی در زمینه پروژه دوم ارسال میمون به فضا پیش میاد. دوستان میتونن توضیحات مربوط به ماموریت اول رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ماموریت دوم رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا از هر منبع دیگری مطالعه و باهم مقایسه کنند.
    1. اگر پروژه اول موفق بود، چرا این ماموریت دوباره تکرار شد؟!
    2. دستاورد های علمی پروژه دوم با توجه به هزینه ی اون برای کشور چه چیزی بود؟
    1. تا بحال دهها ماموریت ارسال جاندار به فضا صورت گرفته از جمله ارسال حداقل 22 همونید (یا بقول شما میمون!) به فضا
    روسیه آخرین مرتبه 16 سال قبل بود که دوازدهمین همونید خودش رو به فضا فرستاد و آمریکا آخرین مرتبه 37 سال قبل پنجمین همونید خودش رو . فرانسه و ... هم چند باری چنین آزمایشاتی صورت دادند.
    البته اینها طبق داده های غیرمحرمانه و منتشر شده هست. حال اینکه چه تعداد هموند دیگه در کنار سایر جاندار ارسالی، به فضا پرتاب کردند بماند
    جالبه که حداقل دوازده + پنج بار ِ روسیه و آمریکا برای شما سوال برانگیز نیست اما دو پرتاب ایران (طبق اعلام رسمی با هزینه ی مجموعا 10 میلیارد تومان)برای شما سوال برانگیز، سیاسی، تبلیغاتی، غیر علمی، هدر دادن پول، و... و... شده . وقت داشتید چند تا برچسب دیگه هم بچسبونید!

2. همچنانکه مجریان این طرح بطور شفاف و علنی اعلام کردند، از جمله اهداف اصلی این طرح یکی آزمایش راکت سوخت مایع بوده و دیگری پرتاب راکت هدایت شونده
    لازمه یادآور بشم که برای ارسال انسان به فضا ضروری هست که راکت بوسیله ی سوخت مایع پرتاب بشه که علاوه بر پیشرفته تر بودن، تکانه ی کمتر و امنیت بیشتری رو بهمراه داره
    من دو تا سوال بسیار ساده از شما کردم، نیازی هم به این همه حاشیه، لیست کردن و ... هم نبود.

در رابطه با سوال اولم، باید گفت که نقد و گلایه من به تعدد و ارسال دوباره میمون به فضا نیست بلکه به اینکه فرقی در اهداف دو ماموریت نمیبینم و به همین جهت گفتم و دوباره هم میگم اگر ماموریت اول موفقیت آمیز بوده عمده و بهتره بگم اکثر دستاورد های مورد نظر ما تامین شده پس نیازی به تکرار اون نبود.
    ماموریت دوم عملن در اهداف تفاوتی با ماموریت اول نداره و موضوع وقتی جالبتر میشه که ما بدونیم اهدافی که برای ماموریت دوم اعلام شده در همان ماموریت اول میتوانست طرح ریزی و اجرا بشه. البته دوستان بدونن که به جز سه مورد، بقیه ی اهداف اعلام شده تکراری بودند. با یک نگاه کوچک به داده ها و شرایط این آزمایش یا باید قبول کنیم که تکراری بوده یا اینکه باید قبول کنیم ماموریت اول شکست خورده بوده و این موضوع اعلام نشده.

در رابطه با مورد دوم هم باید بگم، ما بارها در پروژه های نظامی هم موشک های سوخت جامد و هم سیستم هدایت راکت رو مورد آزمایش قرار دادیم و از این جنبه هم یک آزمایش تکراری بوده. البته شما اینجا سوخت جامد رو مایع عنوان کردی اما از اونجا که من حاشیه رو بر متن مقدم نمیدونم این رو یک اشتباه نا خواسته فرض کردم.

با توجه به منابع محدود مالی، تجهیزاتی و ... که به هر دلیل در دسترس ما هست، به نظرم باید در تخصیص اونها دقت بیشتری داشته باشیم. بی خود نیست که هند از لحاظ اقتصادی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته، هند یا گرفته منابع محدودش رو چطور به نیاز های نا محدودش تخصیص مناسب و درست بده!

دقیقا بعضی از این دوستان فقط میمون رو دیدن و اصلا به نوع سوخت،سنسورهای حیاتی،نوع فرود،پیدا کردن سریع محفظه نسبت به پرتاب قبلی و... دقت نکردن!
    سوالاتی که برای من پیش میاد از صحبت های شما و مقایسه اون با داده های پروژه های مذکور.

1. در رابطه با همین مواردی که شما خودتون اعلام کردید، لطفن بفرمایید چه تغییری نسبت به آزمایش پیشین بوجود امده؟
    2. آیا این امکان نبود این تغییرات در ماموریت اول محقق بشن؟!
    3. آیا اهداف اعلام شده بار ها در پروژه های نظامی تست و اجرایی نشدند؟
    Last edited by Saeed Dz; 20-12-2013 at 02:36.

داره خودمونی میشه MZN84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سوالاتی که برای من پیش میاد از صحبت های شما و مقایسه اون با داده های پروژه های مذکور.

1. در رابطه با همین مواردی که شما خودتون اعلام کردید، لطفن بفرمایید چه تغییری نسبت به آزمایش پیشین بوجود امده؟
    1-نوع سوخت که از جامد به مایع تغییر کرده به خاطر شتاب اولیه و تکان های شدید.نوع فرود هم باتغییر چترها که زمانش 1.3 برابر شده.یکی از مشکلات دفعه قبل پیدا کردن کپسول بود که با تکمیل سیستم موقعیت یاب بسیار سریعتر پیدا شد.شما فرض کنید یکی از سامانه های زیستی در لحظه فرود براش مشکل پیش بیاد(فقط سیستم جذب دی اکسید کربن براش مشکل پیش بیاد)اگه سریع بهش نرسن که فضا نورد مییمیره و این یعنی یه ضرر و شکست بزرگ! اینهایی که من گفتم اگر تغییر محسوب نمیشه پس شما بگین چی میتونه باشه؟تازه اینها چیزهایی بود که من میدونم شاید چیزهای دیگری بوده که اعلام نشده.شما فکر میکنید ما برای اولین بار باید یه راکت کوچیک بفرستیم و برای دفعه بعد کمتر از شاتل نباید پرتاب داشته باشیم، چون نمیصرفه؟؟؟؟عزیز من علم فضایی پله پله همراه با تجربه و شناخت از محیط "متفاوت نسبت به زمین" بدست میاد.این علم انحصاریه و هیچ کشوری دستاوردهاشو حتی به نزدیک ترین دوستاش هم نمیده.این موضوع در دنیا کاملا مشهوده.
    2-خوب وقتی تکنولوژیش تازه بدست میاد خوب پس نمیشد در پرتاب قبلی استفاده کرد.شاید هم بعضی سامانه ها در پرتاب اول درست کار نکردن مجبور به تغییر در عملکردشون شدن. بعضی مواقع یک تکنولوژی موجوده در کشور ولی ایده ای که میتتونه اونو با برنامه فضایی ترکیب و ازش استفاده کنه بدست نیامده.شما در زندگی روزمره به چنین موضوعی برخورد نکردین؟
    3-اهداف این پروژه بااهداف برنامه نظامی کمی متفاوته."تغییر در شکل راکت(به خاطر محموله زیستی) تغییرات زیادی در سرعت و حرکت موشک داره".یه مثال براتون میگم:همه فکر میکنن باید نوک دماغه موشک بصورت نوک تیز باشه ولی برعکس به دلیل شکست هوا وفشردگی اون در قسمت دماغه که سبب گرم شدن و انفجار میشه باید نوک گرد باشه که با موشک های نظامی به خاطر سر جنگی فرق میکنه.یا اینکه موشک های نظامی درازترن ولی موشک های فضایی پهنترن.قراره موجود زنده بااین بره،کارهای تحقیقاتی رو انجام بده و 100 درصد سالم برگرده.دقت کن 100 درصد.حتی یک صدم درصد هم نباید خطا داشته باشه!نظامی که نیست که اگه یک درصد احتمالا اختلالی در عملکرد اتفاقی بوجود آمد مهم نباشه.
    Last edited by MZN84; 20-12-2013 at 09:47.

13. این کاربر از MZN84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من دو تا سوال بسیار ساده از شما کردم، نیازی هم به این همه حاشیه، لیست کردن و ... هم نبود.

در رابطه با سوال اولم، باید گفت که نقد و گلایه من به تعدد و ارسال دوباره میمون به فضا نیست بلکه به اینکه فرقی در اهداف دو ماموریت نمیبینم و به همین جهت گفتم و دوباره هم میگم اگر ماموریت اول موفقیت آمیز بوده عمده و بهتره بگم اکثر دستاورد های مورد نظر ما تامین شده پس نیازی به تکرار اون نبود.
    ماموریت دوم عملن در اهداف تفاوتی با ماموریت اول نداره و موضوع وقتی جالبتر میشه که ما بدونیم اهدافی که برای ماموریت دوم اعلام شده در همان ماموریت اول میتوانست طرح ریزی و اجرا بشه. البته دوستان بدونن که به جز سه مورد، بقیه ی اهداف اعلام شده تکراری بودند. با یک نگاه کوچک به داده ها و شرایط این آزمایش یا باید قبول کنیم که تکراری بوده یا اینکه باید قبول کنیم ماموریت اول شکست خورده بوده و این موضوع اعلام نشده.

در رابطه با مورد دوم هم باید بگم، ما بارها در پروژه های نظامی هم موشک های سوخت جامد و هم سیستم هدایت راکت رو مورد آزمایش قرار دادیم و از این جنبه هم یک آزمایش تکراری بوده. البته شما اینجا سوخت جامد رو مایع عنوان کردی اما از اونجا که من حاشیه رو بر متن مقدم نمیدونم این رو یک اشتباه نا خواسته فرض کردم.

با توجه به منابع محدود مالی، تجهیزاتی و ... که به هر دلیل در دسترس ما هست، به نظرم باید در تخصیص اونها دقت بیشتری داشته باشیم. بی خود نیست که هند از لحاظ اقتصادی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته، هند یا گرفته منابع محدودش رو چطور به نیاز های نا محدودش تخصیص مناسب و درست بده!

دوست عزیز : اولا سعی کنید همیشه سوال رو مختصر و مفید بپرسید و از نوشتن طومار، حاشیه رفتن، سفسطه کردن و... خودداری کنید . همیشه یادتون باشه پستهای طولانی و بازی با واژگان یعنی ارزش قائل نبودن برای وقت خود و دیگران .
    دوما هیچکسی اینجا سخنگوی سازمان فضایی نیست که شما دائم سوال پیچش کنید
    با اینحال طبق داده های موجود و تخصصی که دوستان دارند پاسخ های دقیق و درستی داده شده

اینکه شما میگید فرقی در اهداف دو ماموریت نمی بینید مشکل از دیدن شماست. تخصص و مطالعه در این زمینه ی علمی داشتن باعث میشه دید متفاوتی پیدا کنید . اگر خودتون مطالعه ی بیشتر نداشته باشید پاسخ ها رو هم متوجه نخواهید شد ولو 40 ص هم بحث کنیم باز مثل الان هی سوالات تکراری خواهید پرسید

ضمن اینکه دو سوال های ابتدایی که قبلا پرسیدید رو بطور دقیق پاسخ دادم و جناب MZN84 با توضیح بیشتر چند مرتبه مطرح کردند اما متاسفانه یا هنوز ارتباط مطالب بهم رو متوجه نشدید و یا وانمود می کنید که متوجه نمیشید
    عزیزم اینکه شما میگید تمایل به حاشیه دارید تا متن، نشون میده ایراد از فرستنده نیست ایراد از گیرنده هست
    Last edited by 3274; 20-12-2013 at 10:10.

15. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

70 سال پیش آمریکایی ها آدم فرستادن کره ماه تازه ایران تونسته موش و میمون بفرسته تازه توی راست و دروغ بودن همونش هم شک هست توی این قرن اینکار هیچ افتخاری نداره و یه چیز کاملا عادی هست.
    آخه ایرانی که یه اگزوز پراید رو خودش نمیتونه تولید کنه و از چین وارد میکنه جای تعجب داره که چجوری یدفعه میاد اعلام میکنه که ما فضاپیما و پهباد تولید کردیم.این حرفا رو ما که ایرانی هستیم باور نمیکنیم وای به حال یه خارجی!
    Last edited by ghahremanimehdi; 20-12-2013 at 10:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینا هنو زبعد سی سال خون به دل مردم کردن تو صنعت خودروسازیشون تماما مونتاژکاریه یک قطعه رو که نمی تونن وارد کنن دیگه کل ساخت یک ماشین می خوابه همون چیزی که تو 206دیدید
    405 ده ساله داره اتیش می گیره هنوز کسی نیست درستش کنه هرکارخانه دیگه ای این جوری تو دنیا بود ده بارتا حالا درش رو بسته بودن بعد یک عده اومدن اینجا رگ گردنشون زده بالا دارن ازدست اوردهای علمی دفاع می کنند
    الوده ترین شهرهای دنیا رو که داریم با یک پایداری هوا کل مملکت وشهرهای بزرگش می رن زیر الودگی هوا وملت بدبخت بای اماده مقابله با هزاران بیماری باشن تو کجای علم پیشرفت کردیم که این شده دست اوردش
    تو جایی که به حوزه سلامت یک مملکت مرتبطه می دونید امار سرطان ها و بیماری های قلبی کشورو؟اقایون مدافع بیان جواب بدن
    یکی ازاقایون که میاد اون ورمدیرعامل یکی از شرکت های اینترنتی کشوره هنوز بلد نیست درست چهارتا جمله بنویسه بعد شده مدیریکی ازبخش های فنی کشور
    اینا هیچی ندارن هیچی فقط ازصدقه سری پول نفت ونغمت های طبیعی هست که این مملکت پا برجا مونده
    اون ویترینی هم که گاهی به خورد ملت می دن اگه بگیم کاملا دروغ نیست از شرگا کمونیستی عزیز چین وروسیه بهشون رسیده

ما هنوز تو ابتدایی ترین امکانات کلی مشکل داریم بعد اومدن ازمیمون هوا کردن دفاع می کنن

18. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •