کسی نیست جواب بده؟؟ پس این انجمنو واسه چی گذاشتین وقتی جواب آدمو نمیدین؟؟ سیستمم دچار مشکل شده. هر روز یه چیزیش از کار میفته.چرا انقدر نامردین خوب جواب بدین
کسی نیست جواب بده؟؟ پس این انجمنو واسه چی گذاشتین وقتی جواب آدمو نمیدین؟؟ سیستمم دچار مشکل شده. هر روز یه چیزیش از کار میفته.چرا انقدر نامردین خوب جواب بدین
سلام
چقد عصبی!!!
مشکل شما چی هستش؟
میشه دقیق تر بگید؟
درایوهاتون از کار میوفتن؟
چجوری؟!
سلام. درایور کارت صدام از کار افتاده. سرعت سیستمم افتضاح شده. بعضی از برنامه ها کار نمی کنن. برنامه ccleaner کاری نکرد برام. RRT هم که نصب کردم همه ی گزینه هاش غیر فعال بود جز یکی. سی دی مادربورد گذاشتم انقدر سرعت افتضاح بود که نتونستم نصب کنم. برنامه smart driver رو نصب کردم قبلا اسکن میکرد بعد درایورها رو دانلود میکرد اما الان این ارور رو میده و دانلود نمی کنه : Error
or Process interrupted by user. تنظمیات ویندوزم مثل قبل نیست مثلا قبلا برنامه ها بدون اجازه گرفتن باز می شدن الان یه کادر میاد می پرسه که برنامه باز بشه و باید اوکی کنم تا باز شه
دوست عزیز با این توضیحاتی که من خوندم سیستم شما آلوده شده و باید اول پاکسازی بشه بعد با دیسک ویندوز فایل های آسیب دیده ترمیم بشه پیشنهاد هم می کنم برای اسکن سیستم از یک Rescue Disk استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خیلی ممنون اما دیگه دیر شده ویندوزم دیگه بالا نیومد و مجبور شدم از اول نصب کنمهر چی ام اومدم کمک خواستم متاسفانه کسی کمک نکرد. اینجا هم مثل بقیه جاها فقط به دوست آشناهاشون توجه می کنن.
بعدشم توضیحاتتون خیلی مختصره. میشه بیشتر توضیح بدین؟
Last edited by gapara; 22-12-2013 at 19:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)