نظر منم دوست عزیز روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، مارک asus خیلی بهتراز lenovo هس
بنظر من که سی پی یو asus باوجود اینکه کمتره ولی بهتر از lenovo جواب میده
موفق باشی ...
نظر منم دوست عزیز روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، مارک asus خیلی بهتراز lenovo هس
بنظر من که سی پی یو asus باوجود اینکه کمتره ولی بهتر از lenovo جواب میده
موفق باشی ...
معایب فون پد 7 ایسوس :
صدای ضعیف
کیفیت بد بدنه پلاستیک نا مرغوب
عدم داشتن صفحه و بدنه ضد خش
عدم دریافت و دانلود نرم افزار اندروید
سی پی یو 2 هسته ای
تاریک بودن نور صفحه نمایش
با آپدیت جدید هنگی و افت سرعت دارد .
وووووووووووووووووووووو
و فروشنده زیاد بازار بزرگ کامپیوتر اهواز رفتم هر دو تبلت رو داشتند ولی لنوو رو پیشنهاد دادند بخاطر مشکلات ایسوس
برای باقی موارد پس صحیح هست ؟
اهواز فروشنده های زیادی رفتم و بیان نمودند فقط پول مارک رو برند می خوره و این نمونه جالب نیست با مشکلاتش و فقط اسمش پدر و مادر داره ..
معایب فون پد 7 ایسوس :
صدای ضعیف
کیفیت بد بدنه پلاستیک نا مرغوب
عدم داشتن صفحه و بدنه ضد خش
عدم دریافت و دانلود نرم افزار اندروید
سی پی یو 2 هسته ای
تاریک بودن نور صفحه نمایش
با آپدیت جدید هنگی و افت سرعت دارد .
وووووووووووووووووووووو
و فروشنده زیاد بازار بزرگ کامپیوتر اهواز رفتم هر دو تبلت رو داشتند ولی لنوو رو پیشنهاد دادند بخاطر مشکلات ایسوس
برای باقی موارد پس صحیح هست ؟
اهواز فروشنده های زیادی رفتم و بیان نمودند فقط پول مارک رو برند می خوره و این نمونه جالب نیست با مشکلاتش و فقط اسمش پدر و مادر داره ..
شما لنووو داشتی؟
Sent by Softday.ir from Tapatalk
دوست عزیز شما از کجا به این نتیجه رسیدی که پردازنده اینتل Atom Z2560 Dual-Core از پردازنده MediaTek 8125 Quad core که لنوو روی تبلت گذاشته و پردازنده میان رده محسوب میشه ضعیف تره !
نتایج تست های زیر رو مطالعه بفرمایید . تبلت لنوو فقط از لحاظ حافظ داخلی نسبت به تبلت ایسوس برتری داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنوو a3000 به نسبت پولی که میدی ارزشش بیشتره
سوال های خود برای خرید را در تاپیک زیر مطرح کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)