تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به وجود سرنـوشت اعتقاد دارید؟

راي دهنده
11. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

4 36.36%
  • خیر

4 36.36%
  • نمیدانم

3 27.27%
صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 68

نام تاپيک: میزگرد فلسفی با موضوع "سرنوشت"

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اختیار و اراده می تونی انکار کنی؟! تا مجرم شناخته نشی؟
    سرنوشت میشه هر لحظه تغییر داد شاید نوشته شده باشه شما اون چندنفر بکشی ولی میتونستی همون لحظه فقط خودت بکشی یا بزاریش سرجاش .همچین اراده و اختیاری داری که سرنوشتت عوض کنی پس دلیل نداره که دادگاه شما را چون گفتی سرنوشت من و اونا این بوده این کار کردم مجرم نشناسه
    اختیار =بازنویسی دوباره سرنوشت
    نه ببینید اصلن صحبتای شما تناقض داره. سرنوشت چیزی هست که قابل تغییر نیست! دایره و حصاری که شما به اندازه ی راه رفتن و چیزای کوچیک درش قدرت انتخاب داری و شما به هیچ وجه نمیتونی سرنوشت رو عوض کنی چون برای مثال در اینجا قدرت خدا برتری داره بر قدرت انسان یا ... . سرنوشت یعنی مسیر از پیش تعیین شده ای که شما به جز بعضی چیزای کوچیک چیزی رو نمیتونی عوض کنی. سوال من هم بی پاسخ موند.
    اختیار= قدرت انتخاب.
    Last edited by Saeed Dz; 21-07-2013 at 19:39.

2. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

نه ببینید اصلن صحبتای شما تناقض داره. سرنوشت چیزی هست که قابل تغییر نیست! دایره و حصاری که شما به اندازه ی راه رفتن و چیزای کوچیک درش قدرت انتخاب داری و شما به هیچ وجه نمیتونی سرنوشت رو عوض کنی چون برای مثال در اینجا قدرت خدا برتری داره بر قدرت انسان یا ... . سرنوشت یعنی مسیر از پیش تعیین شده ای که شما به جز بعضی چیزای کوچیک چیزی رو نمیتونی عوض کنی. سوال من هم بی پاسخ موند.
    اختیار= قدرت انتخاب.
    من تعریفی از اختیار ندادم فقط گفتم چون انسان اختیار داره پس میتونه تغییر تو سرنوشتش بده.

ببخشید این تناقض نیست که میگید قابل تغییر نیست ولی بعد میگید جز بعضی چیزای کوچیک چیزای دیگه نمیتونه تغییر بده.این خودش دلیل بر تغییر سرنوشت نمیشه؟

مشکل اینجا شما گفته های بقول صرف میخواین با علم ثابت کنید هیچ جوره هم نمیشه ثابت کرد از طرفی دیگم از نظر فلسفی هم قبول ندارین فقط میخواین علم بهتون ثابت کنه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من تعریفی از اختیار ندادم فقط گفتم چون انسان اختیار داره پس میتونه تغییر تو سرنوشتش بده.

ببخشید این تناقض نیست که میگید قابل تغییر نیست ولی بعد میگید جز بعضی چیزای کوچیک چیزای دیگه نمیتونه تغییر بده.این خودش دلیل بر تغییر سرنوشت نمیشه؟

مشکل اینجا شما گفته های بقول صرف میخواین با علم ثابت کنید هیچ جوره هم نمیشه ثابت کرد از طرفی دیگم از نظر فلسفی هم قبول ندارین فقط میخواین علم بهتون ثابت کنه
    حرف شما صحیحه که اون هم تناقضه. دلیلش اینه که دیدهای متفاوتی به سرنوشت هست، اکثر این دیدها وقتی درباره سرنوشت صحبت می کنند منظورشون این نیست که امشب من در رستوران پیتزا سفارش میدم یا ساندویچ. منظورشون مسائل جدی تره ولی با اون استدلال تفاوتی بین غذای امشب و مهمترین مسائل زندگی وجود نداره.

و اینکه مبحث اختیار با سرنوشت کاملا در هم آمیخته اند صحیحه ولی یک بحث نیستند، هر نوع اختیار داشتن به نظر من سرنوشت رو نقض می کنه، اختیار نداشتن (موضع تقریبی من) هیچ نتیجه ای نمی ده (در اولین پستم کمی بیشتر توضیح دادم).

5. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرنوشت وجود خارجی نداره

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

مسئله سرنوشت یه مسئلیه که هر انسانی با تعمق به زندگی خودش نگاه کنه به سرنوشت باور پیدا میکنه .. بعضی از اتفاقات و رویدادهای زندگی ما متوجه میشیم که از قبل توسط خالق برنامه ریزی شده که بهش میگن جبر برنامه ریزی شده

این مسئله کاملا" تجربیه نمیشه توسط علم اثبات کرد.... حتی بعضی از افعالم هم به خواست خدا انجام میشه یعنی کاری که من انجام دادم هم خواست خدا بوده .این عقیدمه

سرنوشت یعنی کل زندگی ما و رزق و روزی ما جهتی که به اون سمت حرکت میکنیم شغل ما و روابط ما همه اینها 50 درصد توسط سرنوشت رقم زده شده 50 درصد هم به اختیار خودمونه

در دین میگویند لا تفویض و لا جبر بین الامرین ..... یعنی نه انسان کاملا" مختار هست نه کاملا" مجبور ..جبر و اختیارامری نسبی هست ...
    Last edited by badboys_87; 18-07-2014 at 23:50.

8. 2 کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک پرسش پیش میاد و اینه که شما از کجا میدونی این جبر برنامه ریزی شده توسط خالق ایجاد شده ؟!

چرا احتمال نمیدین توسط ثور این جبر برنامه ریزی شده باشه ؟
    یا شاید توسط آمون , ایندرا , ژوپیتر , زئوس , آرتمیس , گایا , ایزانامی , ایزیس , ماردوک و و و و و ..... !؟ این سرنوشت مد نظر شما میتونه توسط دخالت هر کدام از اونا ایجاد بشه .

در اصل شما نمیتونی اثبات کنی که کدام یک از اونا روی زندگی شما تاثیر داشتن . چون به قول شما نمیشه توسط علم اثباتش کرد و شما به تجربه شخصی روی آوردین که تجربه شخصی همیشه جزو بی اعتبار ترین مستندات به حساب میاد .
    چون در برداشت شخصی صحت و سلامت - وضعیت جسمانی - وضعیت روانی - قدرت تحلیل و پردازش - شرایط محیطی و خیلی مسائل دیگه میتونه روی برداشت یک فرد از اتفاقات پیرامونش تاثیر داشته باشه و بارها پیش اومده که افراد مختلف در شرایط یکسان , برداشتهای مختلف داشتن .

در حال حاضر ما 4200 گزوه مذهبی داریم . اگر بخوایم بنا بر احتمالات پیش بریم پس باید احتمال تاثیر همه این خدایان رو در سرنوشتمون قرار بدیم . در ضمن این تنها مربوط به گروه های مذهبی است که در حال فعالیت هستن .
    وگرنه توی تاریخ کلی زندگی انسان بر روی زمین ما به عدد 63000 گروه مذهبی مختلف با خدایان مختلف میرسیم که ممکنه یکی از اونا یا همه اونا در سرنوشت ما تاثیر گذار باشه .
    Last edited by B3HZ@D; 19-07-2014 at 04:47.

10. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

به سرنوشت اعتقاد دارم . اما به سرنوشت اعتقاد ندارم .
    اگر فردی به سرنوشت اعتقاد نداشته باشه یعنی باور به وجود اختیار داره .و علیت نقیض اختیار هست .
    به شخصه نمیدونم اختیار چیه اما میدونم این جهان ما با قوانین علت و معلول کار می کنه ، و علت این که من الان اینو می نویسم نه یکی بلکه میلیارد ها میلیارد پدیده ی زنجیری رو شامل میشه .
    اما به کلمه ی "سرنوشت" اعتقاد ندارم . سرنوشت یعنی یک فرد یا موجود یا چیزی بوده که اون نوشته روی سرم که قراره چی بشه . . . پس نه به سر نوشت اعتقاد ندارم .
    اما به سر نوشت اعتقاد دارم . به عبارت دیگر به علیت اعتقاد دارم .
    من معتقدم در لحظه ای که بیگ بنگ اتفاق افتاد همه چیز تا آخرین لحظه ی وجود این جهان مشخص شد . حتی شاید بتوان گفت خارج از این جهان ما اگر جهان های دیگر مثل دو حباب به هم برخورد کرده و جهان ما تولید شده ، همه چیز در مورد جهان ما به آن دو جهان دیگر و نحوه ی برخورد آنها به هم بستگی دارد .

12. 5 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سرنوشت با جبر ارتباط تنگاتنگ داره ... خیلی از دوستان اینجا مث من به جبر اعتقاد دارن قبلا هم روش بحث کردیم ولی شاید به سرنوشت اعتقادی نداشته باشن ، که خب نشات گرفته از حاشیه هایی هست که همراه با این کلمه میاد. مثلا اینکه کی نوشته ، چی نوشته ، میشه فهمید یا نه و میشه تغییرش داد یا نه و ... !!

از اینا گذشته از نظر من سرنوشت چیزی جز همون جبر نیست و نمیتونه باشه .

14. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

من عرض کردم سرنوشت =جبر برنامه ریزی شده و هوشمندانه

به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟؟

گفتم هر کسی باید شخصا" خودش بشینه به روند زندگی خودش از لحظه تولد تا مرگ تعمق کنه و به هوشمندی و شعور در جهان پی میبره کاملا" یک باور شخصیه

من به این نتیجه رسیدم در زندگی هم مجبورم هم مختارم
    Last edited by badboys_87; 19-07-2014 at 15:48.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

یک پرسش پیش میاد و اینه که شما از کجا میدونی این جبر برنامه ریزی شده توسط خالق ایجاد شده ؟!

چرا احتمال نمیدین توسط ثور این جبر برنامه ریزی شده باشه ؟
    یا شاید توسط آمون , ایندرا , ژوپیتر , زئوس , آرتمیس , گایا , ایزانامی , ایزیس , ماردوک و و و و و ..... !؟ این سرنوشت مد نظر شما میتونه توسط دخالت هر کدام از اونا ایجاد بشه .

در اصل شما نمیتونی اثبات کنی که کدام یک از اونا روی زندگی شما تاثیر داشتن . چون به قول شما نمیشه توسط علم اثباتش کرد و شما به تجربه شخصی روی آوردین که تجربه شخصی همیشه جزو بی اعتبار ترین مستندات به حساب میاد .
    چون در برداشت شخصی صحت و سلامت - وضعیت جسمانی - وضعیت روانی - قدرت تحلیل و پردازش - شرایط محیطی و خیلی مسائل دیگه میتونه روی برداشت یک فرد از اتفاقات پیرامونش تاثیر داشته باشه و بارها پیش اومده که افراد مختلف در شرایط یکسان , برداشتهای مختلف داشتن .

در حال حاضر ما 4200 گزوه مذهبی داریم . اگر بخوایم بنا بر احتمالات پیش بریم پس باید احتمال تاثیر همه این خدایان رو در سرنوشتمون قرار بدیم . در ضمن این تنها مربوط به گروه های مذهبی است که در حال فعالیت هستن .
    وگرنه توی تاریخ کلی زندگی انسان بر روی زمین ما به عدد 63000 گروه مذهبی مختلف با خدایان مختلف میرسیم که ممکنه یکی از اونا یا همه اونا در سرنوشت ما تاثیر گذار باشه .
    حرف شما درسته من گفتم که عقیده و باور شخصیه من به خداوند یکتاست (خالق)

من معتقدم که اتفاقات زندگی حتی جایی که من در اون به دنیا امدم قبلا" توسط خالق برنامه ریزی شده من نمیدونم شما به چه چیزی اعتقاد دارین اصلا" واسه من مهم نیست

یکی گاو رو می پرسته یکی حتی دوست داره آلت تناسلی بپرسته یکی خدایان باستان رو اعتقاد داره یکی به موجودات فضایی اعتقاد داره من به خداوند یکتا و و احد معتقدم

این بحث اعتقاد شخصیه نمیخوام ادامه بدم
    Last edited by badboys_87; 19-07-2014 at 21:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •