تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 63

نام تاپيک: Lenovo IdeaPad Y510p یا Msi GE60 ؟

داره خودمونی میشه red_avalanche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تو گرافیک سرعت رم یکی از فاکتورهاست که در مقایسه با جی پی یو در
    رده دیگه دوم قرار میگیره، ممکنه فرکانس رم پایین باشه اما پهنای باندش
    بالاتر باشه. همینطور که دوستمون گفت زیاد به حرف فروشنده ها اطمینان
    نکنید، از همینجا اطلاعات کسب بعد تصمیم به خرید بگیرید.

2. این کاربر از red_avalanche بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

گرافیک لب تاب منم ddr5 هست اما با اینکه مال 4 سال پیش هست حتی 3 تا بازی را روی های بازی میکنم البته من 3 ماه پیش گرفتمش
    اما فک نمیکنم y510 ddr5 باشه
    Last edited by امیر تتلو; 06-01-2014 at 13:25.

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

گرافیک لب تاب منم ddr5 هست اما با اینکه مال 4 سال پیش هست حتی 3 تا بازی را روی های بازی میکنم البته من 3 ماه پیش گرفتمش
    اما فک نمیکنم y510 ddr5 باشه
    بخاطر اینه که گرافیک شما سری GTX انویدیاست

هم Y510p و هم Msi Ge60 دارای گرافیک DDR5 هستند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش رو در نظر بگیرید
    من لپ تاپم از نظر سخت افزار و اجرا و ... عالیه ولی صفحه نمایشش 1366*768 هست.
    اوایل خیلی مهم نبود ولی وقتی با لپ تاپ برادرم مقایسه کردم فول اچ دی بودن ، کیفیت رنگ و کنتراست و مات بودن صفحه نمایش تاثیر خیلی زیادی رو بازی و فیلم و ... داره.
    حداقل یه بار لپ تاپ رو به تلویزیون LED وصل کنید و بازی یا فیلم اجرا کنید و کیفیت صفحه ها رو مقایسه کنید
    حالا 3 بعدی و .... به کنار
    من خودم می خوام لپ تاپ 17" بگیرم

6. 2 کاربر از 1z2x3c4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به y510 هارد ssd میشه اضافه کرد و فکر کنم پردازنده هاسول هم داشته باشه
    اما من هم برام یه سوال هست آیا میشه به ge60 هارد ssd وصل کرد؟ حتی به قیمت از دست دادن DVD/RW اون؟
    و سوال دیگه که آیا GE60 پردازندش هاسول هست؟ الان یه کانفیگش هست که قیمتش 3.6 هست آیا هاسول هست؟

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

به y510 هارد ssd میشه اضافه کرد و فکر کنم پردازنده هاسول هم داشته باشه
    اما من هم برام یه سوال هست آیا میشه به ge60 هارد ssd وصل کرد؟ حتی به قیمت از دست دادن DVD/RW اون؟
    و سوال دیگه که آیا GE60 پردازندش هاسول هست؟ الان یه کانفیگش هست که قیمتش 3.6 هست آیا هاسول هست؟
    روی GE60 بدون برداشتن DVD میشه SSD گذاشت چون پورت mSata داره

بله پردازندش Haswell هست ( 4700MQ )

داره خودمونی میشه dur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    در حال حاظر رو صندل پشت مانيتور

پيش فرض

با سلام

بدون در نظر گرفتن
    کیفیت صفحه نمایش چي؟ با توجه به اينكه كانفيگ هاي مشابهي دارن كدوم بهتره؟

راستش من اگه برا بازي يا طراحي به صفحه نمايش بهتر نياز داشته باشم ميندازم رو سينما خانگيمون با يه كيبرد بيسيم.لذت بيشتري داره .فقط بعضي وقتا از نمايشگر خود سيستم استفاده ميكنم .پس hd بودن y510 چون هم وزن هم قيمت رو مياره پايين يه مزيت ميشه برا من.
    اما چيزي كه براي من مهمه كيفيت ساخته.جون سختي دستگاه برام خيلي مهمه.شايد لازم بشه براي 24 ساعت ازش كار بكشم(منظورم باطري نيست).
    با اين شرايط كدوم يكي از اين دو مدل رو پيشنهاد ميكنين.

تو يكي ديگه از تالارهايy510 اين فروم گفته كه نميشه ssd نصب كرد روش چون m.2 داره به جاي پورت msata!!!!!!!!!!!!!!!
    ميگن اصلا اين مدلاي hd كه تو ايرانه اصلا ssd نميخوره جاش رو ورداشتن.ssd آخه برام مهمه.
    lآقا ما كه كلا گيج شديم رفتيم پي كارمون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اين طور باشه msi خيلي سر تره.هاردشم 7500 تازشم نازك تره(حيف بدنه فلزي نداره)
    پولي هم حساب كني موس و كيفي كه روش ميده+هارد 7500 و فول اچ دي بودن خيلي سرتره.كمترم داغ ميكنه.
    كدوم راسته كدوم دروغ من كلا گيج شدم.
    Last edited by dur; 08-04-2014 at 05:01.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

با سلام

بدون در نظر گرفتن
    کیفیت صفحه نمایش چي؟ با توجه به اينكه كانفيگ هاي مشابهي دارن كدوم بهتره؟

راستش من اگه برا بازي يا طراحي به صفحه نمايش بهتر نياز داشته باشم ميندازم رو سينما خانگيمون با يه كيبرد بيسيم.لذت بيشتري داره .فقط بعضي وقتا از نمايشگر خود سيستم استفاده ميكنم .پس hd بودن y510 چون هم وزن هم قيمت رو مياره پايين يه مزيت ميشه برا من.
    اما چيزي كه براي من مهمه كيفيت ساخته.جون سختي دستگاه برام خيلي مهمه.شايد لازم بشه براي 24 ساعت ازش كار بكشم(منظورم باطري نيست).
    با اين شرايط كدوم يكي از اين دو مدل رو پيشنهاد ميكنين.

تو يكي ديگه از تالارهايy510 اين فروم گفته كه نميشه ssd نصب كرد روش چون m.2 داره به جاي پورت msata!!!!!!!!!!!!!!!
    ميگن اصلا اين مدلاي hd كه تو ايرانه اصلا ssd نميخوره جاش رو ورداشتن.ssd آخه برام مهمه.
    lآقا ما كه كلا گيج شديم رفتيم پي كارمون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اين طور باشه msi خيلي سر تره.هاردشم 7500 تازشم نازك تره(حيف بدنه فلزي نداره)
    پولي هم حساب كني موس و كيفي كه روش ميده+هارد 7500 و فول اچ دي بودن خيلي سرتره.كمترم داغ ميكنه.
    كدوم راسته كدوم دروغ من كلا گيج شدم.
    کلا بدنه فلزی مزیتش محکمتر بودن و زیبا تر بودنه. وگرنه معایب کوچیکی هم داره که باید در نظر گرفت. مثلا بحث الکتریسیته ساکن که مخصوصا موقع وصل بودن شارژر به برق ، کار کردن با لبتاپ کمی چندش آوره و مدام حس برق گرفتگی خفیف داری. مخصوصا که لب تاپ های گیمینگ مدام باید به برق وصل باشند. نسبت به خط و خش و فرو رفتگی در اثر ضربه هم خیلی بیشتر مستعد هستش.

هردو لب تاپ محاسن و معایبی دارند اما اصلا نمیشه از فول اچدی نبودن تصویر یه لب تاپ گیمینگ گذشت کرد. اصلا راه نداره چنین ناشی گری هنگام خربد لب تاپ گیمینگ کرد.
    لنوو معلوم نیست برای چی برای این لب تاپ بزرگ گیمینگ همچبین گندی بالا آورده. فکرشو بکنید بعدا دو تا کارت 750 رو به صورت sli وصل کنی که بازی ها رو با حداکثر رزولوشن و کیفیت بازی کنی اما ... تصویر لب تاپ 1376*768 در حد لب تاپ های عادی این کمپانی.

msi در سری گیمینگ 14 اینچ ge40 ابتدا از تصویر با کیفیت خیلی خوب HD+ با رزولوشن 1600*900 استفاده کرد با این منطق که صفحه 14 اینچ کوچیکه و HD+ کافیه. اما بعدا صدای خیلی ها درومد که اگه هم کافی باشه دلیلی نداره که کاملا فول اچدی نباشه و یه گیمر دوست داره حتی با یه لب تاپ 14 اینچی هم فول اچدی کار کنه و حداکثر کیفیت تصویر رو داشته باشه مخصوصا که این روزها موبایل های 4.5 اینچی هم فول اچدی شدند! و لذا مدل فول اچدی GE40 هم به بازار اومد. (هرچند GE40 های داخل ایران هنوز فقط به صورت HD+ هستند) حالا دیگه لب تاپ گیمینگ 15.6 اینچ تکلیفش کاملا معلومه.
    Last edited by parsicola; 08-04-2014 at 10:36.

11. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dur

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

نکته بعدی: وقتی پورت mSATA داری یعنی میتونی بعدا یه هارد SSD در کنار هارد 1 ترابایتی فعلی لب تاپ MSI GE60 داشته باشی بدون ابنکه هارد مکانیکی قبلی رو از رده خارج کنی. حالا مطمئن نیستم که Y510 این پورت رو داره یا نه اما اگه نداشته باشه اینم میشه یه نقطه ظعف دیگه. چون هارد های SSD با اینکه خیلی سریعه اما خیلی هم گرون و حجم ذخیره پائینی دارند. لذا اگه هنر کنی بتونی 450تومن خرج یه هارد SSD 128 گیگ بکنی اما باید هارد مکانیکی قبلی رو بکشی بیرون! اونوقت همیشه نگران کمبود فضا هستی و احتمالا خرید یه هارد اکسترنال و حمل دائم اون هم میشه یه ایراد دیگه.
    Last edited by parsicola; 08-04-2014 at 10:37.

داره خودمونی میشه dur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    در حال حاظر رو صندل پشت مانيتور

پيش فرض

ممنون از بابت جواب.
    بدنه فلزي الكتريسيته ساكن نداره كه اگه دقت كرده باشين تو دفترچه اكثر لبتابا نوشته كه ساختمان بايد سيستم ارت داشته باشه.اين در حقيقت مشكل ساختموناي غير استاندارد ما هستش.كه همچين مشكلي ايجاد ميكنه.من حتي با تبلتم هم همچين مشكلي داشتم مجبور شدم واسه حداقل يكي از پريزا ارت تهيه كنم مشكلم برطرف شد.
    y510 البته لبتاب خوبيه به شرط اينكه مدلي كه تو ايران مياد همون چيزي باشه كه تو بازار جهاني ارائه ميشه.510 در حقيقت يه مدل فول اچديه كه تو ايران واسه كم كردن قيمت hd كردنش ومعلوم نيست چقد از قسمتهاي ديگش كم كردن.خود 510 اصل يه ssd 24 گيگ هم داره.ولي اونم ورداشتن.اون طوري كه من تو بخشهاي ديگه خوندم حتي پورتش رو هم ورداشتن.با اين حساب اصلا ديگه قابل اعتماد نيست.راستش خيلا ميگن قيمتش كمه به صرفه تره و.... ولي اگه اين چيزايي كه ورداشتن منظور بشه بي دليل نيست كه يه لبتاب 3600000 تومني يهو ميشه 2800000.(هيچ ارزوني بي دليل نيست)
    بحث من اين بي اعتماديه كه ايجاد ميشه.من الان ديگه به هيچ كدوم از اين برنداي بازار ايران اعتماد ندارم.
    با اين حساب الان ge60 كزينه معقوليه
    اين لبتاب چجور يه ؟منظورم همون سخت جون بودنشه تو شرايط كاري سخت جواب ميده .من شده گاهي از لبتابم رندرهاي 12 ساعته ميگيرم.تو همچين شرايطي ميشه ازش استفاده كرد.رندر 12 ساعته مثل 24 ساعت بازي مداوم با سطح پردازش متوسطه.ايراد خاصي ازش ديدين تا حالا.
    ظاهرش كه خوبه يه جورايي آدمو ياده كنسولاي بازي سگا ميندازه.نوستاژيكه
    ببخشيد زياد سوال ميكنم ولي تهران جايي داره كه با شرايط خاص يا جشنواره اي هم بفروشه.
    راستي 510 اصل تنها لبتابي تو دنياس كه توانايي اتصال 4 تا هاردو داره.اما ايراني يكيشم به زور اگه ميشد پورت اونم بر ميداشتن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •