ممنون در ضمنGEFORCE میگه با اینتل بهتر مچ میشه از این جور حرفا در ضمن واسه اینکه از لیست قیمت ها مطمین بشم به کدوم سایت برم با تشکر
ممنون در ضمنGEFORCE میگه با اینتل بهتر مچ میشه از این جور حرفا در ضمن واسه اینکه از لیست قیمت ها مطمین بشم به کدوم سایت برم با تشکر
همونطور که گفتم ارتباط خاصی بین نوع کمپانی گرافیکها و پلتفرم پردازنده وجود نداره و هردو پلتفرم با هر دو نوع کمپانی سازگارند و مشکلی نیست.
دوست عزیز من چون بدون مشورت سیستم قبلی همون 2500سفارش داده بودم بنده خدا قرار بود تعویض کنه چون از مدت زمانش یه سی رو گذشته بود گفت بعضی از قطعات نموتنم بس بدم مثل cpu حالا قطعاتی که قرار عوض کنه مین برد و گرافیک لطفا تغییراتی که میشه داد لطفا راهنمایی کنید در کل چیکار کنم هر چجور که شد لااقل عالی بشه ممنون از زحمات شما دوستان
منظورتون اينه که قطعات سيستم پست شماره ١ رو با بودجه 2.5 ارتقا بدين؟
بله دوست عزیز
میتونین قطعات زیر رو جایگزین کنین :
M.B : ASUS P8H77-V : 420.000
VGA : Sapphire 7790 1GB DDR5 : 560.000
در صورت امکان پاور رو هم Green 600 A-EU انتخاب کنین.
سلام دوباره به دوست عزیز امروز خواستم برم اما با خودم فک کردم اونکه قرار مادربرد عوض کنه و هارد 2 نمتونه بس بگیره وCPUI53470نمتونه بگیره باید ناچارن انتخاب کنم در کل نظرتون در مورد اینکه فعلا گرافیک بی خیال شم تا یه بودجه کاملتر دستم بیاید دقیقا قطعاتی که میگم باید صدرصد انتخاب کنم 1سیبو I5 باور 'گرین 600 هارد2ترا دی ودی رایتر بایونر و کیس حالا مادربرد چی اتخاب کنم که قابل ارتقا باشه با دی وی بی مشکل نداشته باشه با این سیبو مچ باشه نظر تون در مورد کارایی ای سیبو لطف کنید بدید با تشکر
سلام دوستان ما رو فراموش کردید
اگر میخواین پردازنده 3470 رو انتخاب کنین ، همون مادربورد پیشنهاد شده در پست قبلتر مناسبه و مشکلی نیست.
تهیه گرافیک قدرتمندتر در آینده هم فکر خوبیه. البته این نکته رو هم در نظر داشته باشین که پاور هم باید متناسب با گرافیک و بقیه قطعات انتخاب بشه.
دوست عزیز باور گرین 600 چجوری درضمن نهایت کاری که با این سیتم میشه انجام داد چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)