آره خدا شاهده... لیستش رو خودم دادم به یارو... تصور نمی کردم 17 تومن پول بده!!!!!
آره خدا شاهده... لیستش رو خودم دادم به یارو... تصور نمی کردم 17 تومن پول بده!!!!!
آره ! هنوز آقا حسام تو حالت بحران و شُک اون سیستم هستند !!!!
همونطور که گفتند سیستم 100 تومنی هم میشه بست ولی آخرش که چی ؟!!!
واسه گیم کدوم آدم عاقلی میاد اینقدر خرج کنه ؟!!!
سلام
ممنون از مهندس اشراقی و داش حسام گل
اون سیستم پیشنهادی داش حسام با قیمت 6.600.000 خریدم ولی با قیمت 5.900.000 وهمون جا اول نیم ساعت چک کردم مدل هارو با پیشنهادات داش حسام دیدم خودشون هست بعد به فروشنده گفتم برام سرهمشون کنه ادمه خوبی بود و مجانی این کارو کرد با یکم خرت و پرت شد 6 میلیون و من 6.600.000 برده ب.دم برا کیس 600 موند ویه مانیتور ال جی 23 اینچ هم خریدم
خیلی ممنون داش حسام گل سیستم عالی بود و خیلی ازش راضیم دست گلت درد نکنه ممنون
تاپیک حذف شود......................
این حسام اگر همون حسام فروم سخت افزار باشه که بدون شک بهترین و به صرفه ترین سیس رو با این قیمت براتون بسته واز این بابت خیال راحته
در مورد جمع کردن سیستم تا حدی بودجه مهم است ولی بعد از حدود ۵...۶تومن خرج هر سیسی بشه یه اسراف به تمام معناست بودن بچه هایی که با ۵ تومن کسی رو که سیس ۹ تومنی بسته بود رو کاملا زمین گیر کرده بود نه اینکه از نظر کانفینگ بلکه منظورم از نظر نوع کارایی بوده
باز طبق معمول حرف اولو مشاور فروما میده حرف اخرو خریدار
خوش باشین
داداش رفتی بهترینای هر قطعه رو بستی بعد انتظار داری تو این گرونی سیس بهتر هم بشه بست کلا آرزوی هر گیمری رو اینجا ذکر کردی بحثی نیست
دقیقاً و کاملاً با شما موافقم !
بله ایشون همون آقا حسام خودمون توی همون فروم هستند خود من هم اونجا فعالیت دارم و مدیر بخش مشاوره و راهنمایی اونجا هستم !![]()
ما مخلصیم داداش !![]()
من هم عضو همون فروم هستم با همین شناسه کاربری سایت خوبیه مخصوصا یا مشاوره های ناب اقای حسام شلیکاریان اگر اشتباه نکنم![]()
در این مورد توی پیام خصوصی توضیح میدم خدمتتون !
مدیریت محترم لطفاً تاپیک بسته شود به درخواست استارتر !
Last edited by eshraghi2010; 05-12-2013 at 20:38.
سلام دوستان
منم میخواستم یک سیستم صرفا برای بازی ببندم بودجه ای که هم دارم 2.500 هست.لطفا بهترین کانفیگی که میتونید رو برام بنویسید
با تشکر
در تاپیک دیگران درخواست مشاوره نکنید دوست عزیز ! تاپیک جدا بزنید و علاوه بر ذکر بودجه بگید که فقط کیس میخواید ببندید یا سیستم کامل با مانیتور و ماوس و کیبرد و اسپیکر ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)