ARMv7 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7 Adreno 305 LPDDR2
LPDDR3Motorola Moto G
ARMv7 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7 Adreno 305 LPDDR2
LPDDR3Motorola Moto G
آخ آخ ، درستهنکسوس5 : چیپ اسنپدراگون 800 و 4 تا کریت 400
این کوچولو که خوشم نمیاد ازش: چیپ اسنپدراگون 400 و 4 تا کریت 200
Quad Core karit 400 داریم با Quad Core karit 200
ادیت : البته مثل این که پردازنده مثل Moto X یکم دستکاری شدس ، ولی از نظر GPU و اصل طراحی همون Karit 400 ــه
Last edited by (^_^); 14-11-2013 at 15:06.
.......![]()
جای بحث زیاد اینجت نیست ولی خب چون یه طرف بحث گوشی هست که عنوان تاپیک رو میده این یه بار رو جواب میدمبا دیزاین موتو ایکس
کلا قرار نیست روی سخت افزار مانور بده ،رو تجربه کاربریه .
اچ تی سی قبل از وان کلا مشکلات ساخت داشته ، ساپورت خوبی هم نداره ! وان ایکس کلا الان از رده خارج به حساب میاد براش،چه انتظاری روی وان ایکس ال دارید؟
داداش برای حرف اولت ، با اینکه خیلی از سری طراحی جدید موتو خوشم میاد ولی باز طراحی ، کیفیت ساخت و زیبایی این دستگاه یه سطح پایین تر هست ، XL چون پرچمدار پارسال بوده حداقل در این مورد قطعا سر تر هستبا دیزاین موتو ایکس
کلا قرار نیست روی سخت افزار مانور بده ،رو تجربه کاربریه .
اچ تی سی قبل از وان کلا مشکلات ساخت داشته ، ساپورت خوبی هم نداره ! وان ایکس کلا الان از رده خارج به حساب میاد براش،چه انتظاری روی وان ایکس ال دارید؟
۴.۳ هم تایید شده برای XL و ماه اینده میاد ، سنس 5.5 هم همینطور ولی خب باز اینجا یه سطح موتو جلوتر هست در شاپورت
تجربه کاربری هم پارامترهای زیادی داره و اگه بحث Moto X بود من مخلصتم بودم ولی Moto G و رابط کاربری موتو به تنهایی از نظرم بهتر از سنس نیست
در ضمن مشکل One X ها هیچ ربطی به XL ها نداره و هیچ خبری از لق زدن یا زرد شدن و یا هیچ چیز دیگه ای نیست
این گوشی به ثبات هم برسه زیر ۱ میل داده نمیشه ، با این اوصاف جلوی XL و Xperia SP شانسی نداره ، البته توی بازار جالب ما اینجوریه![]()
اصلا شکی نیس که بهترین گزینه در رده قیمت خود هست حتی تو ایران که قیمت واقعیشو هم نداشته باشه!
رضا... خیلی خوش خیالی! اسمارت فون جدید 650 تومنی تو ایران دیدی تا حالا؟
موتورولا همیشه اینجوریه تو ایران:
اولش زیاد اگه وارد بشه به خاطر قیمت فضاییش به صرفه نیست خریدش
وقتی که زمان به ورودش بخوره و قیمتش بخواد بیاد پایین چون کمیاب میشه و دیگه وارد نمیشه این به اون در میشه قیمت بالاش سر جاش میمونه!
فقط باید دعا کرد وقتی که اومد همون قیمت اولیش خوب باشه والسلام!
سجاد ، برادر ، *اییدی : دی.......
موتو هر کاری در مورد گوشی هاش نکرده باشه، کیفیت ساختش رو اثبات کرده ، درسته یک زمان از TFT نمیکشید بیرون ، ولی گوشی رو با کیفیت میزد، نه مثل اچ تی سی ! اصلا توی این مورد بحثی در مورد کیفیت ساخت و کیفیت عرضه موتو نیست!
در مورد ساپورت هم که حرفی نیست، این گوشی در استارت با 4.3 میاد و وان اکس ال هم اچ تی سی فقط حرفشو زده و این احتمالا پایان این گوشیه
سنس مخصوصا 5 ، یک جور پسرفت هست و واقعا دیگه یوزر فرندلی نیست، فقط استوریج و رم میگیره! زمانی بود که از همه بهتر بود ، سنس 5 الان در زیر تاچ ویزارد و گوگل قرار میگیره.
شما زیاد مطمئن هم نباش در مورد مشکلات اکس ال، چون توی ایران زیاد پرطرفدار نیست نمیتونید قضاوت کنید که خوبه یا بد ، کلا سری وان ( قبل از این یکی وان!) مشکل داره. ایکس ال هم مشکلات بریک ناگهانی یا زردی صفحه گزارش شده بوده ( رجوع به جی اس ام آرنا ، دقیقا لینک ندارم بهت بدم)
منم گفتم. قیمتش درست باشه،موتو جی واقعا گوشی بدرد بخوری میشه، نباشه ، نمیرزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رفع ابهام قدرت سخت افزاری...
و کسی هم که این تست رو گرفته گفته باتریش یکم از نکسوس 5 که داره بهتره .
تنها چیزی که توش منو اذیت میکنه صفحه نمایش کوچیک تر از 4.7 و کلفت بودنه گوشیه... 4.5 اینچ و دکمه های آن اسکرین...اگه با قیمت دلاریش میشد بخریش حرفی توش نبود... ولی وقتی قراره بالای یه تومن تگ بخوره One XL خیلی ارزش بیشتری داره با قیمت 850 تومنیش ضخامت کم صفحه نمایش بزرگتر حافظه بیشتر(هرچند واسه من مهم نیست)
الانم اون مشکلات رفع شده وان ایکسی که من داشتم مال هفته ی 24 ام بود واقعا داغونه داغونه بود... جدیدا واسه یکی وان ایکس ال گرفتم هفته ی ساخت 99 بود. مطمئن باشید یه شرکت مشکلات خط تولیدشو برطرف میکنه تا ضرردهی رو بیاره پایین حالا از هر لحاظ(رضایت مشتری ، کاهش کالای مرجوعی و ...) تنها ضعفی که من توش میبینم نسبت به موتو SoC قدیمی تر و ضعیف ترشه... البته اگه موتو اینو به اندروید 5.0 بخواد آپ کنه با توجه به ران تایم ART و Open GL 3.0 که ادرنو 225 کلا ساپورت نمیکنه، خب انتخاب راحت تر میشه...
منظور از 5 همون 4.4 بود؟ به 4.4 قطعا آپدیت میشه. ماه اول سال بعدی (ژانویه - حدودا 2 ماه دیگه). اینکه اندروید بعد از 4.4 را بگیره یا نه معلوم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)