بابا اینقدر از geforce بد نگین
من این بازی رو با دو کارت mx 4000 و fx5500 تست کردم هیچ کدوم این مشکلو نداشتن
بابا اینقدر از geforce بد نگین
من این بازی رو با دو کارت mx 4000 و fx5500 تست کردم هیچ کدوم این مشکلو نداشتن
البته من که گفتم از سی دیه اما این قضیه که تا حالا همش رو جی فورس ها مشکل داشته هم نمیتونیم انکار کنیم
من روی 3 تا کارت امتحان کردم
X200 کار می کرد
GF6200 کار می کرد
GF5500 کار نمی کرد
نمی دونم خیالم می رسه یا اینکه قطره ها توی 6200 طبیعی تر از x200 بود.
بحثه جالبيه...
من كارت گرافيكم NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X ولي خداييش هيچ چيزيو از قلم ننداخته ولي كارت گرافيك رفيقم كه ATI RADEON7000 اصن يه وضعيه كه نگو... جفتشونم 64 هستن... پس تا بوده همين بوده كه جي فورس تو بازي حرف اول رو ميزنه... اين كارت گرافيك ATI كه مشخصاتشو گفتم حتي تو بازي فيفا 2004 نه داور داشت نه تماشاچيا تكون ميخوردن نه تور ميلرزيد وقتي گل ميشد..
آقایون دیگه بحث بسه دیدید که با گرافیک 5500 جیفورس قضیه حل شده چه برسه گرافیک بالاتر...
دو ست عزیز این مشکل را 6600 های معمولی هم دارن البته با 6600 gt تست نکردم نمیدونم این مشکلرا دارد یا نه
طرفدارا ای تی آی...بابا من نمیگم که ای تی آی بده اینو همیشه به مهرداد گفتم ...نوشته شده توسط worya_sh
کارت X200 بر روی بعضی از مادربورد ها به صورت آنبرد وجود داره و به صورت جدا توی بازار نیست و در توضیحاتش نوشته که بر اساس X300 طراحی شده و احتمالا با X300 برابری کنه.اين كارت x200 مال چه كمپاني معظميه؟!؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به من در خريد كارت گرافيك كمك كنيد بودجه من 70000 تومان و مادربردم solteck
ram 256
cpu 1700
گرافيك كارد 4x
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)