دلیل این برداشتاتون رو متوجه نمیشم!!اقا من پرسیدم پول برند میگیره یعنی چی و اومدم سوالم رو پرسیدم که ایا مثلا کیفیت تصویرش نسبت به y500 چطوره؟!همین!!
به زبان فارسی و خیلی ساده اومدم سوالم رو پرسیدم و میخواستم ی مقایسه صورت بگیره!!
دلیل این برداشتاتون رو متوجه نمیشم!!اقا من پرسیدم پول برند میگیره یعنی چی و اومدم سوالم رو پرسیدم که ایا مثلا کیفیت تصویرش نسبت به y500 چطوره؟!همین!!
به زبان فارسی و خیلی ساده اومدم سوالم رو پرسیدم و میخواستم ی مقایسه صورت بگیره!!
کلن لحن صحبتا خیلی جالبهها
خوب گفتم که دوستمون "سوالتون" رو با "جمله توجیحی" اشتباه گرفتن و خودشون هم بیان کردن این موضوع رو
دیگه نیاز نیست که بحث ادامه پیدا کنه
امیدوارم تا الان متوجه موضوع "پول برند" شده باشین
حالا جدای از این مسایل، خودم قصد دارم یه Lenovo ThinkPad E531 بخرم
با قیمت 2.700
بهش فکر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخوام همینو بگیرم.عالیه
به نظر منم N56 عالیه
سلام . دوست عزیز منظورتون ازLenovo ThinkPad E531 ، کانفیگیه که تو لینک زیر هست ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
مدل e531 به نظر خوب میاد,فقط از اونجایی که من کیفیت تصویر و صدا برام اهمیت داره این مدل نیازهای منو برطرف میکنه؟
وقت ندارم برم بازارهای کامپیوتری و بگردم و نمیدونم n56 هنوز تو بازار هست یا نه!!از نظرتون این مدل بهتر نیست البته اگه باشه؟
لپ تاپ ها بر طبق کیفیت ساخت قیمت متفاوتی دارند
ولی اپل به خاطر چند دلیل خیلی بیشتر از کیفیت و کانفینگ پول می گیره
سونی و ایسوس ولنوو قیمت خوبی نسبت به کیفیت و کانفینگ می گیرند
سونی بالا ترین کیفیت رو داره و بعد ایسوس وبعد لنوو
البته به همین دلیل قیمت ها فرق می کنه و سونی کانفینگ کمی ضعیف تری داره
من برای نیاز خودم سونی برداشتم و راضیم
دقیقا درست اشاره کردی,این کیفیت و اعتبار اون کمپانی هست که باعث میشه قیمتش نسبت به مدل های مشابه بالاتر باشه
اقا شما چه مدلی رو بر داشتید؟میشه کمی توضیح بدید![]()
حرفِ منم از اول همین بوده و الان فهمیدم شما طرفدار پر و پا قرص سونی هستی خوب از همون اول میگفتید.
منم قصدم فقط راهنمایی بود و هر چقدر میخوام به اینجا سر نزنم نمیتونم.
این مدل یکی از مدل های خوب سونی هستش و کلا سری F بهترین صفحه نمایش هارو دارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)