من راجب گرافیک صحبت کردم؟ من گفتم بهترین هر نسل یعنی در همه زمینه ها, که انتخاب اکثرا سایت های بزرگ چیزی نبود جز TLOU ...
و در رابطه با کرایسیس و بتلفیلد باید گفت مشخصا بوجود آوردن یه همچین جزیاتی رو کنسولی که 256 مگابایت رم داره کار زیاد راحتی نیست و صد البته گرافیک فقط به Draw Distance و Ultra Texture و DX11 نیس یعنی اینکه بری تو آب شلوارت خیس بشه بعد مدتی خشک شه... پاتو بزاری تو برف کناره های لباست رو برف بگیره... یا بری صحرا رو شن ها سر بخوری و کل هیکل کارکترت شنی بشه... یا مثلا نورپردازی و اتمسفر در حدی باشه که دسته رو بزاری زمین و یک ساعت به تماشا اون بشینی... همه اینا تو بازی های ناتی داگ بود... پس میشه گفت دیدگاهامون فرق داره و من اینو برتر میدونم و تو اونو.
حمید جان دلبندم! مساله اون بازی کراینک با RAD کاملا فرق داره. یک شرکت که فقط برای PSP بازی ساخته مشخصا نمیتونه یک شبه بیاد روی کنسول شق القمر کنه! اینا یک بازی 6 ساعته ساختن که ما بازی نکرده میخواییم قضاوتش کنیم اونم فقط از روی نقد + ما فقط نمره رو میبنیم میگیم خب بازی بدرد نمیخروه زمانشم که کمه پس ولش... حالا اون بازی شاید ارزش بالایی پیش هر کسی داشته باشه! تا بازی نکنیم که نمیشه همینطوری از رو نقد برداشت کرد بگیم چون 6 ساعته بدرد نمیخوره! تو اون نقد ها نکته مثبت هم وجود داره!
و اینکه بازی 5 ساعت و نیم نیست با تمام کار هایی که در طی بازی میشه انجام داد 8 ساعتم رد میکنه... این یک زمان رندمه که گفتن 6 ساعت یا اصلا 5 و نیم ساعتت. حاضرم شرط ببندم خودت بازی های سینگل پلیری بوده که 2 ساعتم گیم پلی نداشته بازی کردی پس چرا به زمان این گیر میدی؟ : دی
+
به هر جهت The Order عنوانی بود که پتانسیل خوبی برای نشون دادن خودش داشت ولی نتونست بخصوص با نبودن بخش چند نفره و این زمان کم برای سینگل کار رو به ضرر سازنده کرد.