تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: The Order: 1886

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

والا منم از بابت نمرات امید چندانی به بازی ندارم، چند وقت پیش با یکی از بچه ها صحبت میکردیم من حتا انتظار متای زیر 80 هم دارم
    مثل این که گیم پلی بازی در حد انتظار ظاهر نشده حالا باید منتظر موند و دید. اگه بتونه نمراتی بین 85 - 90 بگیره عالی میشه.

+ حمید هنوز اول نسل بحث گرافیک راه انداختی؟
    بهترین گرافیکی که تا به حال بین عناوین نسل هشتم منتشر شده رو همین بازی داره، پیش نمایش ها که همینو میگن

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

وحید حال کردی؟ ...بدتر از اون چیزی که فکرشو میکردم درومد ...

حامد 'گرافیکشم شاید بشه گفت یکی از بهتریناس...ولی بهترین عمرا ...
    Last edited by mjorh; 19-02-2015 at 17:35.

4. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید حال کردی؟ ...بدتر از اون چیزی که فکرشو میکردم درومد ...

حامد 'گرافیکشم شاید بشه گفت یکی از بهتریناس...ولی بهترین عمرا ...
    پس به تمام معنا خراب کرد!
    البته من اون موقع نمی دونستم بازیو میشه 5 ساعته تموم کرده و تازه بخش آنلاین هم نداره وگرنه توی پیش بینی امتیازی تجدید نظر می کردم
    توی نقدها یکی از کوتاه بودن بازی ایراد گرفته شده که حتی توی 5-6 ساعت هم میشه بازیو تموم کرد و بعد از تموم کردنش هم انگیزه بالایی برای دوباره رفتن اون نیست و یعنی ارزش تکرار بالا هم نداره
    یه مشکل دیگه هم که تقریبا توی همه نقدها اشاره شده بود این سینمایی بودن بازیه که انگار کارو خراب کرده و به خاطر همین سینمایی بودن انگار گیم پلی مصنوعیه

از این بازی دیگه بیشتر از این انتظار بود و ظاهرا اولین انحصاری مهم امسال که منتشر شد خراب کرد
    انحصاری مهم بعدی امسال فک کنم Bloodborne باشه که در موردش دیگه شک ندارم پیش بینیم درست میشه و متای زیر 90 نمی گیره
    کلا توی نسل جدید هنوز چه سونی چه مایکروسافت یه انحصاری در حد شاهکار منتشر نکردن...

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من که بازی رو پیش خرید کردم و شنبه دستم میرسه . بازی میکنم میام یه نظری میدم. فکر نکنم دیگه در او ن حدم باشه . امتیازا خیلی سلیقه ای شده.

8. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

شاید بشه گفت یکی از بهتریناس...ولی بهترین عمرا ...
    ما بهترین هر نسلمون, اخر اون نسل انتخاب میشه مثل TLOU که همچنان بدون رقیبه (بتمنم بهش نرسید)... : دی
    انحصاری مهم بعدی امسال فک کنم Bloodborne باشه که در موردش دیگه شک ندارم پیش بینیم درست میشه و متای زیر 90 نمی گیره
    و یکی از اونایی هم هست شدیدا برای GOTY امسال میتونه مناسب باشه!
    +
    من یکی بعد دیدن 2-3 دمو اخر نظرم راجبش عوض شده بود میدونستم چیز شاخی نمیشه, ولی انتظار متا 66 اینا هم نداشتم. دوتا گاو خوب ساختش سر این یکی کم اورد دیگه : دی
    در زمینه گرافیک هم چیزی از شاهکار کم نداره...

بهترین چیزی که بین انحصاری های سونی هست و کیفیت بالایی داره و انتظار نمرات بالایی هم میره ازشون, یکی همین Bloodborne هست و دیگری هم آنچارتد 4 که جفتش حتما خوب میشه.

ویچر و Bloodborne و بتمن و آنچارتد و اینا امسال رقابت سختی دارن... البته اگر Fallout (بعیده امسال منتشر بشه) هم به این لیست اظافه بشه که واقعا رقابت بسیار سختی رو میشه دید.

10. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من منتظر یک متای 75 و اینا بودم ولی نه تا این حد دیگه، خوبیش اینه که پولمون موند تو جیبمون

---
    سوای این که در نمایش های بازی چیزی از گیم پلی ندیده بودم و اینا کلا به کنار

من خودم به عنوان کسی که چندین ساله در این عرصه خدمت رسانی میکنم - بیشتر منتظر یک بازی جدید هستم، یک بازی خیلی خیلی جدید مخصوصا از لحاظ گیم پلی و اتمسفر، این Order شاید کمی به اون اتمسفری که من میخوام نزدیک بود ولی گیم پلی افت داشت اما خب باز هم این بازی و خیلی از بازی های دیگه منو مجذوب نمیکنن

من یک بازی نسل جدید با تمام تغییراتش می خوام که این Order نداشت، بازی هایی مثل No mans sky - BloodBorn و یکی دو تای دیگه تا الان اون چیزی هستند که من می خوام و منتظرشون هستم.

در کل این Order هم به تاریخ پیوست

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ما بهترین هر نسلمون, اخر اون نسل انتخاب میشه مثل TLOU که همچنان بدون رقیبه (بتمنم بهش نرسید)... : دی
    سهیل پرچم دار گرافیک نسل پیش کرایسیس بود با بتلفید ....

من منتظر یک متای 75 و اینا بودم ولی نه تا این حد دیگه، خوبیش اینه که پولمون موند تو جیبمون
    من چند روز پیش ک شنیدم بازی 5 ساعتو نیمه فاتحشو خوندم رسما ...نمیدونم پیش خودشون چه فکری کردن ....شد Ryse برای PS4 ...

Blood.B جبران میکنه برا PS4....ازونورم شاید Halo 5 برا XO

Uncharted 4 فک کنم بره 2016

خیلی بترکونه 91-92 ..البته خیلی کم ویدئو ازش دیدم ولی همون چندتایی هم ک دیدم بعید میدونم بشه ازش ایرادی گرفت ...شاید تو داستان منگ بزنه ...

من که بازی رو پیش خرید کردم و شنبه دستم میرسه . بازی میکنم میام یه نظری میدم. فکر نکنم دیگه در او ن حدم باشه . امتیازا خیلی سلیقه ای شده.

پیش خریدن کردن تو این نسل رسما خودکشیه ...بد روزگاری شده به هیچ سازنده ای نمیشه اعتماد کرد .....اتفاقا در اون حده ...همین 5 ساعت بودنش واقعا رو مخه ...
    Last edited by mjorh; 19-02-2015 at 22:30.

14. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سهیل پرچم دار گرافیک نسل پیش کرایسیس بود با بتلفید ....
    من راجب گرافیک صحبت کردم؟ من گفتم بهترین هر نسل یعنی در همه زمینه ها, که انتخاب اکثرا سایت های بزرگ چیزی نبود جز TLOU ...
    و در رابطه با کرایسیس و بتلفیلد باید گفت مشخصا بوجود آوردن یه همچین جزیاتی رو کنسولی که 256 مگابایت رم داره کار زیاد راحتی نیست و صد البته گرافیک فقط به Draw Distance و Ultra Texture و DX11 نیس یعنی اینکه بری تو آب شلوارت خیس بشه بعد مدتی خشک شه... پاتو بزاری تو برف کناره های لباست رو برف بگیره... یا بری صحرا رو شن ها سر بخوری و کل هیکل کارکترت شنی بشه... یا مثلا نورپردازی و اتمسفر در حدی باشه که دسته رو بزاری زمین و یک ساعت به تماشا اون بشینی... همه اینا تو بازی های ناتی داگ بود... پس میشه گفت دیدگاهامون فرق داره و من اینو برتر میدونم و تو اونو.
    من چند روز پیش ک شنیدم بازی 5 ساعتو نیمه فاتحشو خوندم رسما ...نمیدونم پیش خودشون چه فکری کردن ....شد Ryse برای PS4 ...
    حمید جان دلبندم! مساله اون بازی کراینک با RAD کاملا فرق داره. یک شرکت که فقط برای PSP بازی ساخته مشخصا نمیتونه یک شبه بیاد روی کنسول شق القمر کنه! اینا یک بازی 6 ساعته ساختن که ما بازی نکرده میخواییم قضاوتش کنیم اونم فقط از روی نقد + ما فقط نمره رو میبنیم میگیم خب بازی بدرد نمیخروه زمانشم که کمه پس ولش... حالا اون بازی شاید ارزش بالایی پیش هر کسی داشته باشه! تا بازی نکنیم که نمیشه همینطوری از رو نقد برداشت کرد بگیم چون 6 ساعته بدرد نمیخوره! تو اون نقد ها نکته مثبت هم وجود داره!
    و اینکه بازی 5 ساعت و نیم نیست با تمام کار هایی که در طی بازی میشه انجام داد 8 ساعتم رد میکنه... این یک زمان رندمه که گفتن 6 ساعت یا اصلا 5 و نیم ساعتت. حاضرم شرط ببندم خودت بازی های سینگل پلیری بوده که 2 ساعتم گیم پلی نداشته بازی کردی پس چرا به زمان این گیر میدی؟ : دی

+
    به هر جهت The Order عنوانی بود که پتانسیل خوبی برای نشون دادن خودش داشت ولی نتونست بخصوص با نبودن بخش چند نفره و این زمان کم برای سینگل کار رو به ضرر سازنده کرد.
    Last edited by Killzone2; 20-02-2015 at 00:08.

16. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

حمید جان دلبندم! مساله اون بازی کراینک با RAD کاملا فرق داره. یک شرکت که فقط برای PSP بازی ساخته مشخصا نمیتونه یک شبه بیاد روی کنسول شق القمر کنه! اینا یک بازی 6 ساعته ساختن که ما بازی نکرده میخواییم قضاوتش کنیم اونم فقط از روی نقد + ما فقط نمره رو میبنیم میگیم خب بازی بدرد نمیخروه زمانشم که کمه پس ولش... حالا اون بازی شاید ارزش بالایی پیش هر کسی داشته باشه! تا بازی نکنیم که نمیشه همینطوری از رو نقد برداشت کرد بگیم چون 6 ساعته بدرد نمیخوره! تو اون نقد ها نکته مثبت هم وجود داره!
    و اینکه بازی 5 ساعت و نیم نیست با تمام کار هایی که در طی بازی میشه انجام داد 8 ساعتم رد میکنه... این یک زمان رندمه که گفتن 6 ساعت یا اصلا 5 و نیم ساعتت. حاضرم شرط ببندم خودت بازی های سینگل پلیری بوده که 2 ساعتم گیم پلی نداشته بازی کردی پس چرا به زمان این گیر میدی؟ : دی

+
    به هر جهت The Order عنوانی بود که پتانسیل خوبی برای نشون دادن خودش داشت ولی نتونست بخصوص با نبودن بخش چند نفره و این زمان کم برای سینگل کار رو به ضرر سازنده کرد.
    سلام
    به نکته خیلی خوبی اشاره کردی هنوز کسی بازی نکرده از دوستان یا بچه های تو انجمن ها ولی ترکوندن بازی رو اونم از روی نمرات . بزارید بیاد بازی کنیم بعد جبهه بگیریم. من شاید در مورد پیش خرید عجله کرده باشم ولی در هر صورت بازی رو می گرفتم.

18. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من راجب گرافیک صحبت کردم؟ من گفتم بهترین هر نسل یعنی در همه زمینه ها, که انتخاب اکثرا سایت های بزرگ چیزی نبود جز TLOU ...
    و در رابطه با کرایسیس و بتلفیلد باید گفت مشخصا بوجود آوردن یه همچین جزیاتی رو کنسولی که 256 مگابایت رم داره کار زیاد راحتی نیست و صد البته گرافیک فقط به Draw Distance و Ultra Texture و DX11 نیس یعنی اینکه بری تو آب شلوارت خیس بشه بعد مدتی خشک شه... پاتو بزاری تو برف کناره های لباست رو برف بگیره... یا بری صحرا رو شن ها سر بخوری و کل هیکل کارکترت شنی بشه... یا مثلا نورپردازی و اتمسفر در حدی باشه که دسته رو بزاری زمین و یک ساعت به تماشا اون بشینی... همه اینا تو بازی های ناتی داگ بود... پس میشه گفت دیدگاهامون فرق داره و من اینو برتر میدونم و تو اونو.

+
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سازنده God of War پشتش بوده! این از این !

Ryse برا لانچ بود، این بازی یک سال بیشتر فرصت داشت و همینطور مولتی پلیر هم نداره در حالی که Ryse داشت ... در کل وضعیتش از Ryse هم بدتره ...

حرف کلیشه ای " از رو نقد نمیشه نظر داد" در موارد خاص جواب میده، آره بعضیا از بازی ها هستن به مذاق خیلیا خوش میان ولی کلی نگاه کنیم داغونن ....برا منم پیش اومده ...این یه چیز عادیه ...ما اینجا داریم "کلی" صحبت میکنیم ..ممکنه این دوستمون که بازی رو سفارش دادن از بازی خوششون بیاد حتی اگه 6 ساعته تمومش کنن ولی در کل بازی یک Flop اساسی بوده ... این ملت آمریکایی هم چند روز بعد بازی دستشون میرسه و نظرات اون ها رو هم جویا میشیم ....ولی تجربه ثابت کرده نقدها با این که نظر نهایی رو نمیدن ولی نظر کلی رو راجب یک بازی نشون میدن مخصوصا اگه همگی اتفاق نظر داشته باشن ...این اصلا Mixed review نیست مثل Alien Isolation مثلا....همه انتقاد کردن ...

آره من سینگل پلیر 6 ساعته زیاد رفتم ولی 5 تومن پول دادم بابتش نه 200 هزار تومن ...درضمن اون بازیای 6 ساعته همشون مولتی پلیر داشتن ....این بازی با 6 ساعت گیم پلی رسما یه آبرو ریزیه ! سینگل پلیر داستانی نباید زیر 15 ساعت باشه مثل بایوشاک یا همین لست آو آس..

خداییش اگه همین بازی انحصاری MS بود همینارو میگفتی؟ نه خدایی میگفتی؟ بکش بیرون از این Fanboyism

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی هنوز کسی بازی نکرده از دوستان یا بچه های تو انجمن ها ولی ترکوندن بازی رو اونم از روی نمرات . بزارید بیاد بازی کنیم بعد جبهه بگیریم. من شاید در مورد پیش خرید عجله کرده باشم ولی در هر صورت بازی رو می گرفتم.
    آخه چند ساله اینارو دیدیم ...بله الان از رو نمراته ...ولی بازی هم کنیم نظرات مشابه خواهد بود ..مگر این که بازی خاص باشه برا یه سری افراد ...مثلا برا من سری AC همیشه خوب بودن همیشه حال کردم باهاشون....سلیقه هم دخیله ..
    Last edited by mjorh; 20-02-2015 at 02:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •