اجازه داد یا نداد !؟
تا اونجایی که میدونم هاردهایی که بصورت GPTد، Initialized شده باشند برای نصب ویندوز روی آن سیستم باید uefi داشته باشه و این قابلیت در بایوس فعال شده باشه . اگر هارد شما کمتر از 2.19TB توصیه میشه که بصورت MBRد، initialized بشه .
اجازه داد یا نداد !؟
تا اونجایی که میدونم هاردهایی که بصورت GPTد، Initialized شده باشند برای نصب ویندوز روی آن سیستم باید uefi داشته باشه و این قابلیت در بایوس فعال شده باشه . اگر هارد شما کمتر از 2.19TB توصیه میشه که بصورت MBRد، initialized بشه .
اجازه نداد
الان که من روی اون هارد کلی اطلاعات ریختم چطور میشه به حالت MBR برگردونم؟
اصلا نیازی هست که به حالت MBR برگرده آخه من ویندوز رو روی هارد اولم که 160 گیگ بوده نصب کردم
منظورم اینه که با توجه به اینکه حجم هارد دیسکم بالاست اگه بعدا بخوام حالتش رو عوض کنم دیگه وا ویلاست
لطفا بفرمایید هارد دیسک 2 ترابایتیم رو به نظر شما به MBR تبدیک کنم یا GPT ؟ و اینکه چند تا پارتیشن به نظر شما بسازم؟primary یا اون یکی؟هدفم فقط آرشیو کردنه
با توجه به اينكه قصد نصب win بر روي هارد مورد نظر نداريد و همچنين با توجه به اينكه براي كانورت كردن به mbr كليه پارتيشنها بايد حذف بشه (طبق روش گفته شده در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پيشنهاد ميكنم دستكاري نكنيد .اصلا نیازی هست که به حالت MBR برگرده آخه من ویندوز رو روی هارد اولم که 160 گیگ بوده نصب کردم
تا زمانيكه قصد نصب win نداشته باشيد مشكلي با GPT نخواهيد داشت . مگر اينكه بعدها مادربردي بخريد كه قابليت uefi داشته باشه در اينصورت ميتونيد win نصب كنيد (البته ويندوزهاي 64bite) .منظورم اینه که با توجه به اینکه حجم هارد دیسکم بالاست اگه بعدا بخوام حالتش رو عوض کنم دیگه وا ویلاست
تعداد پارتيشن كاملاً بستگي به سليقه خودتون داره .و اینکه چند تا پارتیشن به نظر شما بسازم؟
با توجه به اينكه بصورت GPT هارد را initialize كرديد ديگه نيازي نيست كه پارتيشن logical داشته باشيد . چون در حالت GPT ميتونيد تا 128 پارتيشن primary داشته باشيد در صورتيكه در حالت mbr فقط چهار پارتيشن primary ميتونستيد بسازيد .primary یا اون یکی؟هدفم فقط آرشیو کردنه
الان گزینه ای به نام convert to Dynamic Disc وجود داره این گزینه چیه دیگه؟
با توجه به اینکه الان زیاد حجم اطلاعاتم بالا نرفته هر کاری اگه لازمه همین الان باید انجام بدم منظورم اینه که نوع دیسکمو الان باید انتخاب کنم چون میتونم به زور این اطلاعات رو توی هارد 160 گیگی بریزم یه جوری
طبق آمورشهايي كه در اين سايت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هست بايد كليه پارتيشنها حذف بشه (Delete Volume) كه اطلاعات موجود حذف خواهد شد . سپس روي ديسك مربوطه راست كليك ميكنيد و Convert to MBR Disk را انتخاب كنيد و سپس مجدداً پارتيشن بندي و فرمت كنيد .
Convert to Dynamic Disc هم براي raid نرم افزاري هست كه به كار شما نمياد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)