یه سری نمایش توی کنفرانس EA داشتیم، یه نمایش از مبارزات، مختصری راجع به دوربین بازی و یه نمایش از معرفی شخصیت ها.
بازی در مجموع خوبه و مطمئنا از بهترین نقش آفرینی های ساله... اما مشکلی که من با بازی دارم، اینکه بیشتر از اون چیزی که
هست خودشُ حماسی نشون میده، انگار بعضی وقت ها شخصیت های بازی خودشون رو با آراگورن و گندالف عوضی می گیرن
این موردُ حتی توی شماره اول هم داشتیم، من شماره اول رو به عنوان یکی از شاخص ترین نقش آفرینی های سال های اخیر
قبول دارم و کلی ازش خاطره دارم، اما اونجا هم با اینکه شخصیت پردازی قوی داشت، داستان کلی کلیشه ای بود، Darkspawn
و این تشکیلات رو خیلی بزرگتر و حماسی تر از چیزی که بود جلوه می دادن که نقطه منفی هست، مثل یه فیلم هالیوودی که
شما وسط تماشای فیلم بعضی جاها عینا احساس می کنی که داری "فیلم" می بینی و کمتر با داستان درگیر میشی. از این
نظر برای من خیلی عجیب هست اگه عده زیادی واقعا با داستان Darkspawn و Blight و ... درگیر شده باشن و جدی گرفته باشن
، درست نقطه مقابل این صحبتم، بعضی از بخش های خاص هست که واقعا تاثیرگذار بودن و اتمسفر خیلی خوبی داشتن، مثل
اون حالت خلصه ای که هر Mage قبل از شروع کار باید تجربه کنه یا همون Harrowing یا یه سری لوکیشن های خاص مثل اون
بیمارستانی(؟) که تسخیر شده بود یا داستانی که بین Elf ها و Werewolf ها بود یا یه سری موارد دیگه. اما داستان اصلی واقعا
کشش نداشت.