سر چی دارین بحث میکنین ؟؟
فکر کنم حرف های بلاتر خودش خیلی چیزها رو معلوم کرد
این هم نگید کدوم خوبه و کی بده !!
تصمیم گیرنده من و شما نیستیم !!!!!!![]()
سر چی دارین بحث میکنین ؟؟
فکر کنم حرف های بلاتر خودش خیلی چیزها رو معلوم کرد
این هم نگید کدوم خوبه و کی بده !!
تصمیم گیرنده من و شما نیستیم !!!!!!![]()
مایکل اوون: بعید است توپ طلا به ریبری برسد
ستاره سابق لیورپول و تیم ملی انگلیس اعتقاد دارد که توپ طلا به لیونل مسی یا کریس رونالدو خواهد رسید و آنها را بهترین بازیکنان حال حاضر دنیا دانست
سایت گل- مایکل اوون، ستاره سابق لیورپول و تیم ملی انگلیس، معتقد است فرانک ریبری، ستاره بایرن، شانس کمی برای بردن توپ طلای سال 2013 دارد.
ریبری کمک کرد تا بایرن فصل گذشته به یک سه گانه تاریخی برسد و همین درخشش موجب شد تا به عنوان بهترین بازیکن فصل اروپا انتخاب شود.
با این وجود، اوون اعتقاد دارد که توپ طلا به لیونل مسی یا کریس رونالدو خواهد رسید و آنها را بهترین بازیکنان حال حاضر دنیا دانست.
اوون به سایت فیفا گفت:" بازیکنان خوب زیادی در بین نامزدها هستند اما دو بازیکنی که معمولا در صدر فهرست ها قرار می گیرند، مسی و رونالدو هستند.
به نظر من، آنها با فاصله بهترین بازیکنان دنیا هستند. بازیکنان دیگری هم هستند که با تیم های شان به موفقیت های زیادی رسیدند. مطمئنا بایرن مونیخ یکی از موفق ترین تیم ها در سال گذشته بود؛ با قهرمانی در چمپیونزلیگ و دو قهرمانی داخلی.
بنابراین بازیکنانی مانند فرانک ریبری هم مورد توجه هستند اما من فکر می کنم که مسی و رونالدو بهترین ها هستند. آنها مدت هاست که خوب بازی می کنند و من فکر می کنم برنده نهایی یکی از این دو خواهد بود."
برنده امسال توپ طلا روی 13 ژانویه 2014 (23 دی) اعلام خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ribery unlikely to win Ballon d'Or, believes Owen
سلام.
اگر روی حرف های بلاتر اعتباری باشد که مسی برنده توپ طلا خواهد بود. اما از حق نگذریم امسال رونالدو بسیار آماده است و عالی کار می کند. ریبری هم افتخارات فراوانی با بایرن کسب کرده است که می تواند ملاک قرار بگیرد. با این حال نظر شخصی من روی رونالدو است.
راستی بعضی از کامنت های کاربران روی سایت فیفا جالب است.
موفق باشید.
خوب به نظر من مربی سال که باید به یوپ هاینکس برسه. البته باز رای گیری هست.
بازیکن راستش اینکه فاکتور مشخص نداره کار رو نامعلوم میکنه. ریبری بازیکن خیلی خوبیه و کلی افتخار تیمی آورد سال گذشته و امسال هم روحیه دوچندانی داره ولی از طرفی رونالدو هم پارسال خوب کار کرد و آقای گل جام باشگاه های اروپا شد و امسال هم که هم تو لالیگا هم تو CL عالی گلزنی کرده و خوب هم بازی میکنه و این چند وقته رئال داره رو کاکل اون میچرخه. من خودم دوست دارم رونالدو این جایزه رو ببره ولی خوب هر کدوم این دو نفر ببرن طرفدارای اونیکی میتونن بگن که حق اون بود. فقط یه نکته هست. فکر کنم طرفدارای بایرن هم قبول دارن اینه که نسبت برجستگی نقش این دو تا بازیکن تو تیمهاشون برابر نیست. منظور اینه که نقش رونالدو تو تیمش محوری تره. تو بایرن ریبری نقش یه رهبر رو نداره. بازیکنهای دیگه هم نزدیکن. البته شاید این به دلیل ضعف ریبری نیست. پارسال کلاً بازیکنای بایرن عالی بودن.
در مورد مسی هم اینکه از پارسال هی مصدوم میشه و اون درخشش گذشته رو نداشته.
یه نفر هم که این وسط حیف میشه زلاتان ابراهیموویچ هست. بازیکن عالی که هر جا بوده عالی گلزنی کرده و همونقدر هم چشمنواز بازی میکنه و کلاً سبک خاص خودش برای بازی رو داره ولی خوب بازیکن های دیگه هم هستن. از لحاظ محبوبیت به پای اونا نمیرسه. شاید امسال بتونه بین سه نفر نهایی باشه. بستگی به بازیهاش تو این چند وقت باقیمونده تا اهدای جایزه داره.
Last edited by powerslave; 05-11-2013 at 02:11.
جالب اینجاست مسی نیمه مصدوم با اینکه نزدیک استاندارد خودش هم نبوده ولی با این حال هم امسال تو لیگ هم تو این یک سال بین کاندیداها از لحاظ آماری بهتر بوده.
مقایسه کاندیداها:
![]()
همینطور مقایسه آماری امسال 5 لیگ معتبر دنیا که مسی نا آماده رو از لحاظ آماری بهترین میدونه:
پ ن: پارسال با اون همه رکورد عجیب و قریب انتخابش زیر سوال رفت مسلما امسال با این آمار به زعم دوستان ضعیف, انتخاب مسی جزو 23 نفر هم اوج نا عدالتی قلمداد میشه
Last edited by fr0st; 05-11-2013 at 05:21.
با این آمارها پس دیگو و رافائل برزیلی هم در حد این توپ طلا هستن؟!
این مدل آمارها نمی تونه ملاک خیلی خوبی برای مقایسه باشه
من اصلا به بحث مسی و رونالدو و تعصب هایی که وجود دارم کاری ندارم ، اون چیزی که مشخصه امسال از لحاظ عملکرد حساب کنیم رقابت نزدیکه و هر سه نامزد نهایی شانسی خیلی نزدیک دارن
البته اگه رای دهندگان عدالت رو رعایت کنن
تیاگو سیلوا: ایبرا بهتر از مسی و رونالدو است
این ملی پوش برزیلی که هم در میلان و هم در پاری سن ژرمن با زلاتان هم تیمی بوده، با توجه به نزدیک شدن اعلام برنده توپ طلای سال 2013، او حمایتش را از این مهاجم بلندقامت اعلام کرد.
سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع پاری سن ژرمن، اعلام کرد که علاقه زیادی به زلاتان دارد و معتقد است که این ستاره سوئدی، بیش از رونالدو و مسی، شایسته کسب توپ طلاست.
این ملی پوش برزیلی که هم در میلان و هم در پاری سن ژرمن با زلاتان هم تیمی بوده، با توجه به نزدیک شدن اعلام برنده توپ طلای سال 2013، او حمایتش را از این مهاجم بلندقامت اعلام کرد.
سیلوا به اسکای ایتالیا گفت:" به عنوان یک هوادار فوتبال، من عاشق زلاتان هستم. مطمئنم که او یکی از سه نامزد نهایی توپ طلا خواهد بود. بردن توپ طلا برای او دشوار است اما فکر می کنم شایستگی اش را دارد زیرا بهتر از رونالدو و مسی بازی می کند."
این مدافع باتجربه که زمانی بازوبند کاپیتان میلان را به بازی می بست، از اینکه تیم سابقش در حال حاضر شرایط خوبی را سپری نمی کند، ابراز ناخشنودی کرد:" میلان شرایط دشواری را سپری می کند؛ به ویژه آنهایی که باشگاه را اداره می کنند. گالیانی تحت فشار زیادی است اما این تقصیر او نیست. میلان تاوان اشتباهاتی که در گذشته داشته را می پردازد. دلم برای گالیانی و باشگاه میلان تنگ شده است و بسیار متاسفم که آنها را در این شرایط می بینم."
Ibrahimovic playing better than Ronaldo and Messi - Thiago Silva
پی نوشت: امسال 5 نامزد نهایی داریم
امسال چون مسی شانسی نداره بازم نمیخوان جایزه به رونالدوی بزرگ برسه و دارن یکی مثل زلاتان یا ریبری رو علم میکنن!!![]()
آخ گفتی !!!!!!!
سال 2012 وقتی مسی 90 گل تو یکسال زد
گفتن ملاک گل زده هست و ازا ینجور حرفا
مسی رو در حد خدا بردن بالا
امسال که رونالدو از مسی بیشتر گل زده و عالی تر بازی کرده الان میگن مسی آماده نیست و ملاک تعداد گل نیست
ملاک انتخاب بازیکن عوض شده
کلا مسی در هر حالت باشه توپ طلا هم معیارش همونه
چون خود مسی امسال فکر نکنم بتونه توپ طلا بگیره واسه همین معیار عوض میشه تا رونالدو هم نتونه بگیره
نمیخوام بگم حق ریبری نیست
نه اصلا
بگیره هم خوشحال میشم
ولی عادت کردیم تا نوبت به رونالدو میرسه همه چی عوض میشه
خداکنه رونالدو بخاطر اون حرکت بلاتر هم شده دیگه تو هیچ مراسمی شرکت نکنه !!!!!!!!!!!!!
اصلا اگر جایزه به ریبری برسه یعنی فیفا خودش داره خودشو نقض میکنه . سال 2010 اسنایدر جز 3 نفر هم نبود هم توی تیم ملیش خیلی تاثیر گذار بود هم باشگاهیش
ریبری هم همین شرایط اسنایدر رو داره و هیچ فرقی نمیکنه . تعصب رو هم بزارید کنار حق مسی هم نیست امسال بشه میمونه رونالدو که به نظرم اگر پرتغال بتونه صعود کنه شانس رونالدو 2 برابر میشه اگر ملاک رو قرار بدیم به افتخارات تیم که گفتم نقض میشه اگر به فردی باشه امسال رونالدو باید انتخاب شه اگر مسی امار فردی بهتری داشت که مسی بشه اگر بخوان به افتخارات تیمی بدن باید قبلا مشخص می کردن ملاکشون رو نه این که حالا رونالدو امار فردی بهتری داره ملاک شده عملکرد تیم اگر این جور باشه سال 2010 که مسی شد ببخشید کل بی ارزشه جایزش یا بهتره بگیم این مراسم بی ارزشه البته ناگفته نماند از اونجایی که این مراسم اعتبارش مثل سالیانه قبل نیست بعید نیست باز حق یک بازیکن دیگه رو بخرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)